Ще отнеме ли Кубрат Пулев поясите на Джошуа?

Битката за боксовия трон коментира Палми Ранчев
11 дек 2020 11:08, Петя Славова
70

Почти 3 години в очакване на голямата боксова битка. След редица препятствия и сменени дати, най-добрият български боксьор при професионалистите - Кубрат Пулев, влиза в сблъсък със световния шампион и английска гордост - Антъни Джошуа. И двамата са само с по една загуба на ринга, мотивирани да се утвърдят на първото място.

"Двамата имаха възможност една година да променят нещо в играта. Да въведат новости в техниката си. В такъв тежък мач, в който се решава съдбата на световния трон, рисковете няма да са кой знае какви. И двамата няма да поемат големи рискове, особено в началните рундове. Изненадата ще бъде дали още в началните рундове Джошуа ще се опита да върне впечатлението си от предишните мачове, които са преди загубата от Анди Руис-младши. И дали Кубрат ще следва обичайната си тактика - да обработва противника си с леви прави и да изчаква в средата на мача да пласира силни удари с двете ръце", каза треньорът по бокс Палми Ранчев в "България сутрин".

Той припомни, че в тежка категория силата на удара е от решаващо значение.

Още по темата
"Двамата боксьори са мощни и разчитат на силния си удар, така че от първите секунди напрежението в ринга ще бъде огромно. Една серия от силни удари решава бъдещето на мача. Ако си припомним мача с Кличко, Кубрат беше в нокдаун още в първия рунд, но единствено голямата му воля го задържа до петия рунд. Не мисля, че сега Кубрат ще рискува да предизвика схватка още в началото", коментира Ранчев пред Bulgaria ON AIR.

Специалистът е категоричен, че на ринга най-важното нещо е психиката.

"Това не е свързано с годините. Кубрат Пулев е боксьор с невероятна воля. Не сме имали боксьор с такива физически качества и такава увереност в силите си. Винаги домакинството има значение, но на ринга са двамата боксьори и реферът, така че никой не може да ти помогне, ако сам не си помогнеш", обясни Ранчев и добави, че се надява Кобрата да не е пренавит за този мач.

"Това е мачът на живота му. Дано има равновесие на нервните процеси у него. Дано атаката и защитата бъдат в добра пропорция. Смятам, че при нормално развитие на боя, в средата на мача ще видим по-интересен и неочакван Кубрат Пулев", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
1
 
! Отговори
Самата Истина преди 3 години
Кубрат е вече в Боксовата История.Българин да се бие за Световна титла в тежка категория,Профи бокса.Замислете се -какво е това.Ако изкачи докрай Върха-да е жив и здрав!Ако не успее-направил е повече от достатъчно.Тези със злобата-какво сте направили вие?
50
1
 
2
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 години
дано нашия си не докара телк 100 с тоя махленски пиар.
49
3
 
5
 
! Отговори
ъъъъ преди 3 години
Някой знае ли по коя телевизия ще дават зверския побой над нашия скакаУец? Искам да гледам как му разбиват голямата уста.
48
0
 
2
 
! Отговори
Астианакс преди 3 години
А това с "бягането" се нарича тактика и перфектно изигран тактически мач. Но тука нали все сте едни боксьори.
47
3
 
6
 
! Отговори
Книжки преди 3 години
Нашия май ще си спомни къде са крили книгите от него преди 89-та.... Няма да гледам. Другия стои по-добре на снимките дори. Ясно е.
46
2
 
8
 
! Отговори
Пулев преди 3 години
Пулев е твърде слаб и ще загуби. Единствено ще спечели пари. Ако остане на крака до трети рунд ще е успех, а ако спечели ще е късмет. Пожелавам му успех.
45
0
 
5
 
! Отговори
Ханонимен преди 3 години
След мача ще има приказки,че имало нечестност, измами и некоректни действия от всички страни, включително и от публиката. Дано не съм прав. Разбира се шанс има нашия,понаучил е поне по малко да плямпа след Кличко. Успех
44
1
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
нищо няма да отнеме *** ще натупа нашия стои да гледаи
43
0
 
2
 
! Отговори
Орес преди 3 години
По коя телевизия ще дават мача и от колко часа?
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако го бие ще му ги отнеме, ако не го бие - не.
41
3
 
16
 
! Отговори
обикновен преди 3 години
Кубрат може да отнеме поясите на Джошуа, само ако ги открадне посреднощ...Но спокойно може да отнесе всичките шамари на Джошуа
40
2
 
13
 
! Отговори
да повторят пак преди 3 години
3-тия рунд мача свършва в полза на Джошуа!
39
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е-Кубрат се уплаши от Джошуа 2017г. Разбирам го-не му се умираше ,па макар и за 5-6 милиона паунда. Три години се би с охранителите на Била и Кауфланд само и само да съхрани статуса на задължителен претендент.Имаше късмет,че е на IBF,които са много стриктни при защитата. Между временно Джошуа беше жестоко пробит и им едно наум. В това се състои и шанса на Кубрат-1 %...Тайсън Фюри ще ги бие тия двамата едновременно...
38
4
 
8
 
! Отговори
бай Миле преди 3 години
До ДДРОнегЕстестено, че няма да е бързо.. все пак им се плаща и за време.Ще има да танцуват поне 3 рунда преди пулев да вирне краката. Евентуално може и рунд-два да се гушкат. Този път не знам кой още вярва на небивалиците на Пулев дето ги ръси като топло семе по пЕсокО. Както с Кличко букмейкърите имат най-обективен поглед, а според тях аутсайдерът не е црния.
37
3
 
2
 
! Отговори
БГ преди 3 години
Дървиш се ама не явно не разбираш.Викай за брикета и се тупай във гърдите ***, ***....
36
0
 
0
 
! Отговори
... преди 3 години
Не, няма.
35
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това виц ли е?
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде може да го гледаме ?
33
0
 
9
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Всичко е възможно, дано Кубрат се бори мъжката и ако падне, да не е бързо !!!Пожелавам на Кубрат ПОБЕДА , "пък каквото сабя покаже" !!!
32
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само при уреден мач.Впрочем на Кобрата мачовете без с Кличко,бяха уредени.Този човек е без качества и е направо грях да му се дават милиони ,дето се въргаля на пода.