Кобрата иска реванш от Джошуа: Ако е мъж на място!

Ще се състои ли втора среща на ринга?
Обновена: 14 дек 2020 19:45 | 14 дек 2020 19:41, Веселина Йорданова
428
Кобрата иска реванш от Джошуа: Ако е мъж на място!
Снимка: БГНЕС

Кубрат Пулев ще иска реванш на Антъни Джошуа. За това разкри той в интервю за bTV.

Още по темата
"Ако е мъж на място, би трябвало да ми даде реванш", каза Пулев и допълни, че ще иска втора среща на ринга с Джошуа.

"Най ме е яд, че не го победих. Можех, но просто не бях подготвен достатъчно добре", каза още Пулев.

Както е известно, Кобрата загуби в събота вечер с нокаут в деветия рунд в "Арена Уембли" в Лондон.

Оше по темата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


428
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
9
 
3
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Реални шансове има ,само ако ползва ръстово предимство ,към по дребни опоненти с по къси ръце. Тогава може да си прилага скучния стил. Но затова ,трябва да слезе в долната полутежка категория. С Тервел са горе долу на една височина ,така че може да свали 10-15 кг и да се бие в полутежка и да стане шампион.
224
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора не влизайте повече тук за да не ви цензурират ! България е държава от третия свят, мизерия, бедност и диктат... в Сиера Леоне животът е по-добър и цензурата е по-ограничена ! Чешете си езиците в по-свободни медии, тук е само за мал'оумници явно !
223
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя търси начин да отврати и малкото хора, които го подкрепят. Що обиди отнесох по форумите,защото го подкрепях. А се оказва,че напразно съм го защитавал.От какъв зор ще му дава реванш Джошуа като има задължителна защита на титлата,А иска и обединение на титлите и мач с Фюри.То поне да беше равностоен бой, ама Джошуа го млати както се тупа килим.Даже и гръб му обърна,което е основание съдията да прекрати мачът.
222
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха сега!"Жива да не бях,що му дадох?",че и твоята работа...Ами ако ти каже-"Добре,ела пак в събота да ти дам реванш!"..Недей Кобрети,че едва те върна Джошуа в третия рунд като хукна да бягаш.Щеше да провалиш рекламодателите.
221
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Антъни вече те е забравил!Ти просто беше досадна пречка за дребни пари по пътя му към големите пари и световната слава.Съботна тренировка.
220
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На този *** Пулев ударите в главата му явно трайно са увредили мозъкът му ! Какъв реванш искаш бе ***, Кличко те преби, Джошуа те преби, най-разумното нещо е да се откажеш от този спорт, за да не ставаш повече за подигравки, та ти нямаш един муслул по тялото си като на спортист, приличаш на торба с брашно, а на рингът си като боксова торба, удрят те за разгрявка ! Откажи се не се резили повече !
219
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
този байганьовец и той е май за психиатрията като Борисов...
218
0
 
19
 
! Отговори
Часовникар преди 3 години
След това " достойно " представяне едва ли някой " мъж " ще се съгласи да играе с нашия " герой " ?! Толкова слаб боксьор не сме виждали скоро... Оказа се,че само приказки не стигат,за да си добър боксьор,а нашият бе с претенции за на Най-добър ?! На тази среща като кобра бе световният шзмпион,а не нашият приказливко...
217
0
 
29
 
! Отговори
Круша,КрушаКруша... преди 3 години
*** Пулев-Крушата.Единствените "добри" удари който вкара бяха след гонга за края на рунда и мръсните удари в тила и бъбреците докато се спасяваше с клинч от поредният нокдаун.Сраммм!!!
216
4
 
1
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
До амиАбе всички така говорят преди мача ...
215
5
 
4
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
За толкоз милиона и аз искам, лошото е, че едва ли ще изтрая до втория рунд :):):)Кобрата трябва да търси близкия бой, че Джошуа пак ще го разпилее с далечни точни и бързи удари !
214
0
 
27
 
! Отговори
Питоня преди 3 години
Червек , A J е мъж и боец !!! Ти си едно голямо лапацало , дуднеща боксова круша !!!! Може да бъдеш чувал и ако някой голям боксьор се смили , спаринг партньор .....Вземи си парите , вземи и онази горозотия - Андрея , лика прилика сте си и се заврете някъде , където няма кой да ви обръща внимание ....
213
0
 
13
 
! Отговори
Георги преди 3 години
Няма никъв шанс. Просто иска да гризне още някое милионче.
212
2
 
30
 
! Отговори
ами преди 3 години
Чакай сега, моите уважения за постиженията ти в бокса, но....само допреди седмица тръбеше навсякъде,че не си се чувствал толкова добре подготвен и физически и психически.Има интервюта,не съм го измислил..А сега казваш "Можех, но просто не бях подготвен достатъчно добре". На кое от твърдрнията да ти вярваме? Имам чувството,че това различно говорене за едно и също нещо е заразно...бойкоборисковски синдром.
211
0
 
26
 
! Отговори
Крушоооо преди 3 години
къде си тръгнал??? Реванш се дава само ако мача е бил оспорван и атрактивен. А ти яде бой като тъпан на сватба...
210
0
 
27
 
! Отговори
lewskar преди 3 години
Това изказване повече подхожда на дете от детската градина откокото на човек наближаващ 40 или на Дамата придружаваща г-н Пулев , за която съм сигурен че е муза на доста вицове за блондинки . Надявам се това изказване никога да не достига до Антъни Джошуа - защото няма да се оцени победата над подобен индивид
209
0
 
23
 
! Отговори
1913 преди 3 години
Този един път не каза евала на Джошуа, голям боксьор е само говори каквото му изнася..Кобра няма нужда да разбираме от бокс, за да се научим да уважаваме , защото когато уважаваш и теб ще те уважават, а ти селски тарикат..Истината е , че те държа за рекламите до 9 тия рунд, това е..И помни едно, цяла България щеше да те посрещне на летището, аконе беше се държал като гамен, както продължаваш да гоправиш на летище София..Страхът бе в стойте очи, ясно се виждаше, бях за теб, но ме замисли
208
0
 
19
 
! Отговори
обикновен преди 3 години
Преди мача разправяше как е на "друго ниво" и "подготвен", сега "не бил подготвен"! Ми Ко пра'иш неподготвен там, бе! Излагаш всички ни! От многото шамари май главата вече не те слуша! И ще докараш ли АйДжей в София за реванша? Обещаваме, целия български народ да дойде да те гледа на мегдана!
207
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пулю ще излезне по-*** и от Баце.Абе,човек,Антъни те би като брашнен чувал 9 рунда,като в същото време те и пазеше като писано яйце да не ти стане нещо заради рекламите между рундовете.Какво по мъжествено търсиш у него.Да ти отрже главата ли.Или нещо друго...няма да го споменавам.
206
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голяма разлика в класите. Не може да бие.