Трима пребиха мъж пред 10-годишното му дете

Инцидентът е станал вчера в Панагюрище
14 яну 2021 17:30, Ния Христова
46
Трима пребиха мъж пред 10-годишното му дете
Снимка: БГНЕС

Трима са били задържани заради нанесен побой над мъж в Панагюрище. По неофициална информация е бил пребит панагюрецът М. Юруков. Побоят е станал пред очите на 10-годишното му дете.

Иинцидентът е станал вчера, към 14,00 часа пред училище в Панагюрище, пише в. Монитор. Пред училището "Ролс ройс" със софийска регистрация е спрял, от него са излезли мъже и се нахвърлили върху Юруков. 
 
От МБАЛ-Пазарджик е бил подаден сигнал до полицията около 17 часа.
 
Лекарите съобщили, че в спешното отделение е приет 46-годишен жител на Панагюрище. Той бил с повърхностни наранявания и с комоцио. По първоначални данни нараняванията му са получени в резултат на побой.
 
Служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик, както и криминалисти от полицейските управления в Панагюрище и Пазарджик, са се заели с изясняването на случая.
 
За инцидента е била уведомена и Районната прокуратура в Пазарджик. По време на разследването било установено, че на улица в средногорския град пострадалият бил нападнат от няколко мъже. При проведените оперативно-издирвателни действия от екипи на полицейско управление в Панагюрище са засечени 35-годишен жител на село Оборище и двама столичани на 39 и 52 години.
 
По време на задържането у 35-годишния е открит и незаконно притежаван 9-милиметров боен пистолет „Браунинг“ с боеприпаси в него. Тримата са отведени в ареста на РУ-Панагюрище и задържани за срок от 24 часа. 
 
Разследването продължава под наблюдението на прокуратурата в Пазарджик, водят се две досъдебни производства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Бачо Киро преди 3 години
Да дойдат мен да набият, на село у планината, да пусна бика да ги уоди наред.
38
0
 
29
 
! Отговори
stiling преди 3 години
Само си представи колко проста мутра трябва да си да отидеш да биеш някой в Панагюрище с РОЛС-РОЙС. Отиваш да вършиш престъпление, обаче с РОЛС-РОЙС та всички да те забележат и после милиционерите да им е трудно да те хванат понеже в Панагюрище най-разпространената кола е РОЛС-РОЙС. Супер камуфлаж, супер незабележимост. БЪЛГАРСКИ МУТРИ! УМНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ!
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Работа, работа, работа!
36
0
 
12
 
! Отговори
Едно ченге преди 3 години
А ако гражданите можеха да носят оръжие, дали тия с Ролса щяха да са толкова смели? Щото ако човек не ноже да се защити сам, докато дойдат колегите може да го...
35
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Лелеее...Не бе, босът е бил един от тях а двамата са му охрана.Ролс-ройсът е втора употреба може би на 10 год .Селска радост боядисал е дори и решетката в черно.
34
1
 
8
 
! Отговори
Лелеее... преди 3 години
...ако биячите се возят в Ролс, каква ли кола кара Биг Босът???
33
0
 
12
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
Следващия път като попаднат на тоя ако той извади оръжието ще пише в статията три трупа
32
0
 
12
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
Като са много бабаити срещу един се правят на силни и винаги нападат слаби и скромни хорица и в училища ученици и на всякъде но някой ден нещата се обръщат и ще поемат много повече от колкото са нападали
31
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев викаше,че времената на мутрите са свършили ама миналата седмица някви наркодилъри се стреляха с калашници на някакъв път,а днес други бият без да се крият даже някакъв мъж. Та ние сега на Гешев ли да вярваме или на това дето четем.
30
3
 
12
 
! Отговори
до SS преди 3 години
"Европа свършва там откъдето почва шкембе чорбата." Технически си прав - след Шотландия няма Европа... Я! Не знаеше, че в Шотландия или Португалия, Италия се готви шкембе? Какво наивно ***. Поръчай си БигМак да мирясаш.
29
5
 
4
 
! Отговори
Нема страшно преди 3 години
Като дойде на власт Нинова всички ще заживеем, като братя.А Славчо ще пее чалги до небесата.
28
0
 
23
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
Някой ден 10 годишното ще им види сметката на тия
27
0
 
15
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
Някой ден 10 годишното ще си отмъсти
26
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 24Ето ти класически случай.Вървят по тротоарът няколко човека в една посока.Хидят така че нарочно да заемат цялото място така че или да се блъснеш в тях или да спреш докато те минат и тогава да продължиш.Ако им направиш забележка ,че все пак да направят малко място казват - "ти на отворен ли се прайш бе" и почват да те ритат.Живея в квартал близо до футболен стадион плюс зали за бокс и борба и съм се нагледал на всякакви идиотии от мускулести назобани селяндyри търсещи и правещи зло
25
0
 
18
 
! Отговори
Само трима?... преди 3 години
...Срещу цял един??? И само с един пистолет???? Тези са отчаяни смелчаци, какъв риск са поели, можели са толкова да пострадат....Добре, че им се е разминало, отдъхнах си!
24
12
 
6
 
! Отговори
ЧЕСТИТО преди 3 години
"ПРОМЯНАТА "на радеф е факт!!!!!
23
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз съм на 51 и досега не съм случвал някой да дойде и да ме млати.Има си причина да го бият
22
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма случайно бити хора
21
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А защо мен никой не ме бие на улицата, а ?!Бития не е невинен, стига сте хленчили.Поредните наркопласьори.
20
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аве как може пред дете. Превърнахте го в потенциален престъпник. Наказанието трябва да се удвои заради това. То си има някои неписани закони.