Експерт: Целта на интервюто на Меган и Хари – удар по монархията

Двамата напуснали кралското семейство, за да правят пари
9 мар 2021 09:41, Елка Василева
55
Експерт: Целта на интервюто на Меган и Хари – удар по монархията
Снимка: архив, БГНЕС

Комуникационно нещата бяха стиковани, за да ударят монархията. Това заяви пред БНТ PR експертът Мария Конакчиева по повод интервюто на Хари и Меган пред Опра Уинфри.

Още по темата
Четири часа по-рано кралицата направи обръщение към британската общност. Това е петият път, в който тя го прави извън обичайните си изказвания, допълни Конакчиева.

Според нея с интервюто си Меган и Хари са имали за цел да засегнат основно Уилям и Кейт, както и принц Чарлз.

Конакчиева не очаква реакция на кралското семейство. В обръщението си към британската общност кралицата призова за отдаденост и чувство на отговорност по време на коронавируса, с което е целяла да отговори задочно на Хари и Меган, допълни PR експертът.

По думите ѝ двамата са напуснали британското кралско семейство, за да правят пари. Това интервю струва 7 млн. евро.

Опра не им зададе "труден" въпрос, например защо Хари не е подготвил Меган какво я очаква, както и защо Меган не е имала добри отношения с баща си преди сватбата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
19
 
3
 
! Отговори
ИЗБОРЪТ СИ Е НЕГОВ преди 3 години
каквото си е избрал за него си е . Така, че приказките каква била Меган, са само по-скоро на завистниците от "знатните" английски девойки дето са си мечтаели да станат принцеси. Откъде накъде 100 годишната кралица, дето не даде на сина си да управлява ще нарежда на внука си. Сигурно си мисли, че монархията в Англия ще умре с нея
23
3
 
6
 
! Отговори
Бай Дан преди 3 години
Не вярвайте на това интервю. Това е фейкнюз, организиран от Путин.
22
0
 
23
 
! Отговори
Гарабед преди 3 години
Може ли една жена да направи мъжа си милионер? Да, може. Ако е милиардер!
21
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТУКА МОЖЕШЕ ВЛАДКО ЖИВКОВ ДА СЕ ОЖЕНИ ЗА СОФИ МАРИНОВА И В ШОУТО НА АЗИС ДА ОБЯСНЯВАТ КОЛКО ЛОШ Е БОЙКО БОРИСОВ ХАХАХХАА
20
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДАВАЙ МЕГАНДа, историята на династиите е белязана от кръвопролития, но някак не ми се ще вместо тях откъм Стената на плача да инсталират на върха разни като Обама, аутиcтчето Тунберг, дукесата пpocтитуткa и вся остальная ***. Bъпрос на себеуважение.
19
2
 
26
 
! Отговори
Българина преди 3 години
Аз виждам война на черните срещу белите с предател Мръсния Хари и любезното съдействие на хората с шапчиците. Но ще има империята отвръща на удара...
18
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НЕ Е ОНУФРИТАКА ЛИ БЕ, ОНУФРИ АХАХАХА
17
1
 
1
 
! Отговори
НЕ Е ОНУФРИ преди 3 години
не си чак толкоз оригинален
16
16
 
4
 
! Отговори
ДАВАЙ МЕГАН преди 3 години
на дъртата, дето не става от стола и се размина за тровенето на живота на ДАЙАНА и може би убийство. Чарлз вече не се свени и седи на първия ред с КАМИЛАТА. Първия КОНЦЛАГЕР в света е АНГЛИЙСКИ, както и геноцида в АФРИКА и АЗИЯ. Много кръв има по ръцете "благородниците" около ТЕМЗА. Включително и вина за убийството на цар НИКОЛАЙ и семейството му, което братовчед му отказва категорично да приюти в Англия
15
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Самият брак беше удар по монархията от страна на същите дето ни спретнаха ЛГБТ, ковид, Зануляването и пр. хубавини. Нали никой не си въобразява, че Хари случайно се запознал с нея, пък пламнала любов, пък от Бъкингам казали "Еми хайде, щом се обичат младите"... Извиха ръцете на кралската институция да приеме този фарс, но зле си направиха сметката - докато дрипавите дресьори на Мегън са кътали злато из гетата, Короната е властвала над половин свят и няма да им се даде.
14
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Опра може да ги купи и продаде, ако им плати Хари и Меган ще й играят като мечки.
13
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На другарката Конакчиева напусто и дрънкат петолъчките в тиквата и призраците на червените ескадрони препускат в буйната и празна фантазия.
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОПРА ОНУФРИ ОПРА ПЕШКИРА
11
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Мегън само пари са й в главата, когато беше в кралското семейство с досада изпълняваше благотворителни дейности от името на короната.
10
2
 
8
 
! Отговори
ВСЪЩНОСТ преди 3 години
кралското семейство има стари връзки с нацистите и много от тях са били и са поклонници на ХИТЛЕР. Не случайно Рудолф ХЕС каца в Англия за да се договори с кралската рода. Това обаче е толкова злепоставящо, че ХЕС го държат изолиран до края на живота му, в специално построен затвор само за него, без достъп на външни хора, без кореспонденция даже с близките му. Да не вземе да разкаже за мръсотията в двореца
9
15
 
2
 
! Отговори
МРЪСНИТЕ ТАЙНИ преди 3 години
на кралската рода в Британия взеха да излизат на светло. Приказките на нашите махленски "демократи", че демокрацията в Англия била като ливадата им , грижовно отглеждана стотици години се оказаха СИН БАЛОН. Както и английската демокрация.
8
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Черната никога няма да миряса, че няма шанс да е кралица, нито пък отрочетата и. И затова - "След мен и потоп"
7
2
 
34
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
7 милиона евро за едно интервю с Опра Уинфри, тези наистина са решили да правят пачки, а като приключат с интрвютата могат се обърнат и към Холивуд за да направят един мини сериал, за една съвременна Изаура и нейният принц на бял кон, попаднали в лапите на една консервативна кралска фамилия с афинитет към стари колониални порядки ... !!!
6
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хари,Хариии,да би мирно седяло,не би чудо видяло.Да си беше взел булка от Филиповци,нямаше да имаш тия проблеми.
5
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди време симпатизирах на Меган. Всъщност до интервюто. Сега оставя чувството на огромен манипулатор, който иска да има вид на " онеправданата жертва " , но всъщност той създава интригите. Преиграва.