Летни рокли - кои модел е най-актуален?

Ще носим различни варианти с гол гръб
4
Летни рокли - кои модел е най-актуален?
IStockphoto

Ако искате да покажете малко повече от стегнатото си тяло това лято, но не сте фен на големите цепки или V-образното деколте, роклята с гол гръб е леко скандалната модна тенденция, която ще ви пасне. Освен че е секси по фин начин и е достатъчно прохладна за горещите дни, този модел също така има дълга и завладяваща история, която може да ви привлече още повече.

Роклите с гол гръб всъщност датират още от 30-те години на миналия век. С пристегната талия и елегантно дълъг силует, много от тях не оставяха почти нищо на въображението, що се отнася до гърба на жената. Разбира се, дрехата като цяло може да е била по-консервативна преди почти век, но и тогава дизайнерите със сигурност са знаели какво да направят, за да вкарат малко сексапил в един вечерен тоалет.
 
Години по-късно, през 80-те, роклите с гол гръб се завърнаха отново на мода. Много от тях се отличаваха с високи яки отпред и бяха комбинирани с дълга огърлица, която се спускаше по женския гръбнак. През 90-те години и през първите 10 на новия век, разголването стигаше почти до задните части, като много от тези тоалети се появиха по червения килим или в нощните клубове.
 
Сега, 21 години по-късно, модната тенденция отново се завръща и ще бъде една от основните през лятото. В допълнение към роклите с пухени ръкави, големи цепки и елегантни копринени модели, голият гръб създава малко разнообразие, което в същото време е достатъчно стилно и подходящо за всеки повод.

Вижте няколко идеи за това как да носите роклята си с гол гръб това лято: 
 
С изцяло гол гръб
 
Зашеметяващият дизайн на Гай Ларош се появи върху тялото на Хилари Суонк по време на наградите „Оскар“ през 2005 година. Роклята с изцяло гол гръб веднага влезе в класациите за най-добри тоалети и остава там и до днес. Комбинацията от официално и парти облекло тотално се вписваше на червения килим преди 16 години.
 
С вратовръзка
 
За мнозина обаче роклята с гол гръб не е вариант. Затова за тях имаме друго предложение – вечерен тоалет, който се завързва на тила и образува вратовръзка, която пада точно върху гърба. По този начин ще създадете нужната прохлада в топлите вечери, но ще запазите в тайна какво се крие под роклята.
 
Още модели с гол гръб, които ще носим това лято, ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-модерни са моделите без ***!Не става въпрос за рокли де!
2
0
 
4
 
! Отговори
С вратовръзка? преди 2 години
А не може ли само по вратовръзка...
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може да е "подходящо за всеки повод", както посочвате в статията, но със сигурност не е подходящо за всеки гръб. Виждал съм жени в рокли с гол гръб и гърба им е като паласки на катове. Модата си е мода, но за някои ще е като на свинче звънче.