Жестоко убийство на самотноживееща жена в село Скала

Жертвата е на 50 години, изнасилена и намушкана с нож
Обновена: 10 май 2021 12:44 | 10 май 2021 12:20, Камелия Цветанова
123
Жестоко убийство на самотноживееща жена в село Скала
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Брутално убийство е било извършено през нощта на 6 май в дуловското село Скала.

50-годишна самотно живееща жена е била нападната в дома си, изнасилена и намушкана 27 пъти с хладно оръжие, съобщи Нова телевизия.

Порезните рани са били в областта на гърдите, лява ръка и гръб. Установено е, че смъртта ѝ е настъпила вследствие на остра кръвозагуба.

Извършителят е задържан.

Той е на 19 години и е направил самопризнания.

При огледа на местопроизшествието е констатирано, че в спалнята на жената има множество разхвърляни дрехи и вещи, празни дамски чанти и портмоне.

Установени са липси на пари и златни накити. Колата й също е била открадната. Намерена е след катастрофа в съседно село.

В Окръжен съд – Силистра е внесено искане за налагане на най-тежката мярка спрямо 19-годишният мъж. Според прокуратурата съществува реална опасност обвиняемият да се укрие или да извърши друго престъпление.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде, още 1 за чийто обяд и вечеря ходим на работа... смъртното наказание дса се върне за такива. Както се казва - каквото повикало, такова се обадило!
23
2
 
42
 
! Отговори
ЖивкоТодоров преди 2 години
Индивиди като този изверг, уви в голяма степен се формират в средата, която са родени и растат ... поведенческа корекция НЕможе да се очаква с прилагане на мерки, чиято употреба е адекватна в цивилизована среда : това са *** (факт сам по себе си, също достоен за съжаление), който ще разбере. че е извършил нещо неправилно, само от изпитана директна, физическа болка ... колкото по-голяма е болката, толкова по-нередна е била постъпката му ... това е начина по-който функционира "мозъка" им.
22
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е то е лесно 3 дена солена риба в ареста да го хранят и вода да не му дават и е готов,ама това е леко наказание само ще умре от жажда....
21
7
 
18
 
! Отговори
Масови убийства в ПК преди 2 години
А в Перник за заплахи за убийства и убийство на дядо живеещ в фургонче полицията гузно мълчи щото Юлияните имали чадър от Главният прокурор Гешев, и кеф ти обир кеф ти убийства !Дори се говори, че Гешев не е престъпник!
20
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боко защо не изпрати шефа на СДВР и правосъдния министър там? 27 пъти да те наръгат малко ли е?
19
4
 
9
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
До Анонимен 22Подкрепям напълно - това менние поддържам от много години !!!Само слабаците искат смъртно наказание !!!
18
1
 
36
 
! Отговори
тъй де преди 2 години
''Окръжна прокуратура Силистра задържа за срок до 72 часа 19-годишният Ф.Р. от с. Скала.''--- ЩОМ ИМА САМО ИНИЦИАЛИ, РАБОТАТА Е ЯСНА!
17
1
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смърт е леко наказание.Трябва тежък физически труд до откат всеки ден.Душа да не му остане!Ама тежък труд и при отказ или бавене бой с тоягата!Ама някои ще кажат 21 век сме и не е човешко.А неговите действия човешки ли са?!Трябва да бъде изцеден бавно живота му в полза на обществото, тежка работа за парчето хляб та да види как е!!!!
16
1
 
32
 
! Отговори
ще те боли и плачкаш преди 2 години
редно е самият убиец да помоли за смъртно наказание което сам да извърши за да избегне наказанията на самите затворници осъдени да лежат примерно същите години за кражби, мошенничества и прочее.
15
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На възраст на която може да и е син.Е какъв човек трябва да си за да направиш това?И каква присъда ще има?Нищожно ще лежи и ще излезе предсрочно.Не ги спират законите и присъдите тия негодници!Поне принудителен труд трябва да полага докато лежи,за да не го издържаме напразно.
14
1
 
18
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Докато не бъдат разпнати на кръст, и иссънат на него, така ще е с ***....
13
1
 
12
 
! Отговори
до Гаро преди 2 години
И изнасилване без смазка на ежедневна база!
12
8
 
40
 
! Отговори
Лили Барута преди 2 години
Тикво,какво ще кажеш - как се живее и какъв е живота в БГ? БХК, Тиквата и всички мразещи Българите и те за по 60г.в трудови лагери и непременно оковани
11
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-н Борисов всеки момент ще изпрати министъра си на вътрешните работи и главния си прокурор да разследват случая.
10
3
 
40
 
! Отговори
Гаро преди 2 години
Аз съм против смъртната присъда и против евентуални заменки или съкращаване на присъда заради "добро поведение" За тоя индивид 60г.окован в трудов лагер(не в затвор) и само нощна смана,да не види слънцето 60г.
9
1
 
49
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Да питам ли от кой етнос е , или няма смисъл ?!
8
21
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Убиецът е типичен привърженик и страстен почитател на чака рака месията славин трифонов - славуцата от учиндол!
7
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Швед от Хелзинки.
6
8
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едно време 19 годишните катерехме баирите с калашници и противогази. Атом от ляво атом от дясно. Като стигнехме върха на баира от устата ни течеше пяна. А сега 19 годишните трепат и изнасилват беззащитни жени старци и баби. Затова ли искаха демокрация вирещите двата пръста и скачащите на драгалевския синявец които сега получават по 100 евро пенсия. Ами да им е честита и демокрацията и пенсията и е.ането.
5
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тоталното оскотяване на населението в европейска българия!