Станислав Недков-Стъки е на разпит в полицията

Поводът е скандалът от миналия петък в Министерството на спорта
22 юни 2021 12:43, Нели Христова
128
Станислав Недков-Стъки е на разпит в полицията
Снимка: БГНЕС

Председателят на Българската федерация по ММА Станислав Недков-Стъки е извикан на разпит в полицията, съобщава NOVA.

Поводът е скандалът от миналия петък, когато Недков се появи пред Министерството на младежта и спорта със свои сподвижници и влезе в кабинета на министъра, за да поиска обяснение за изнесените данни в сряда от Андрей Кузманов и говорителя на Министерски съвет Антон Кутев, че Федерацията по ММА е взела над един милион лева от държавата като финансиране и по програми. Според самия Станислав Недков обаче става дума за 5 пъти по-малка сума.

Два дни по-рано Антон Кутев обяви, че чрез Министерството на спорта са раздадени непрозрачно около 5 млн. лв. Още същия ден бившият министър на младежта и спорта Красен Кралев от кабинета "Борисов 3" обясни, че програмата за превенция сред младежите съществува много отдавна, а по време на второто правителство на Бойко Борисов преминала от Министерството на финансите към Министерството на младежта и спорта. Той категорично отхвърли твърденията на служебния министър Кузманов и на говорителя на МС Антон Кутев за злоупотреби с програми за финансиране на ММС.


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
29
 
17
 
! Отговори
СТЪКИ ПРЕЗИДЕНТ преди 2 месеца
мачкай Стъки, ние сме не по-малко от 1 милион, а се питам КОГА ЩЕ ИЗВИКАТ НА РАЗПИТ тези, които нахлуха в Съдебната палата и стигнаха до кабинета на главния прокурор, за мен е без значение кой е той Гешев, Мешев или друг
9
12
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А крадливата тиква кога в затвора? За 12 г откраднаха над 20 000 000 000
8
13
 
31
 
! Отговори
Белене преди 2 месеца
В една килия с любимия си демократичен диктатор Бойко!
7
7
 
16
 
! Отговори
До 1 преди 2 месеца
ММА бияч е .
6
15
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Koй е тоя фигурант за който все потите... Радев ли е? Къде той ви бръкна в коя дупка, че не помня 11 години да е крал държавата и не помня президентската институция да може директно да ви бръкне по определени дупки. Но Радев бръкна на в дупките на тия дето 11 години крадът държавата и от там тролчетата подивяха...А тоя стъки ли мъки ли е дали и него не са го охранили гербаджиите бързо се пребоядисал от 2013 на сам
5
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 1: Топли едно легло в една стая с каскет на закачалката
4
18
 
14
 
! Отговори
Нали преди 2 месеца
Защо Изправените Мутри - сестра Галева, Барбикан, ***, Копейкин ,Фигуранта и техния спонсор - Черепа на са привикани в МВР за организиране на погрома в новото Народното Събрание. В Америка съдят Тръмп за това , а тук - НИЩО.
3
13
 
19
 
! Отговори
marquise преди 2 месеца
Г-н Недков да си потърси добър адвокат по наказателно право.
2
29
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А фигуранта кога?
1
10
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Какво Работи ,този ?