Дете загина, ударено от полицай на пешеходна пътека

Инцидентът е станал в пазарджишкото село Братаница
Обновена: 19 юли 2021 16:58 | 19 юли 2021 14:30, Елка Василева
38
Дете загина, ударено от полицай на пешеходна пътека
Снимка: архив, БГНЕС

Момиченце на 8 години е било блъснато на пешеходна пътека днес около 11.40 ч. на главната улица в пазарджишкото село Братаница от служител на МВР, който е управлявал служебен автомобил.

На място са били изпратени екипи на РУ-Пазарджик, ОДМВР-Пазарджик и линейка на „Спешна помощ”.

Малко по-късно детето е починало, съобщи БНР.

Водачът е на мястото на инцидента, извършват се процесуално-следствени действия. За случилото се е уведомена прокуратурата.

Кадри от инцидента вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
1
 
! Отговори
маджо преди 2 години
... Убиеца в ЗАТВОРА , ЗАЕДНО С ШЕФА СИ - РАШКОВ...
29
1
 
1
 
! Отговори
бляд преди 2 години
До Анонимен 30 ... ... При условие , че други две коли са спрели на пешеходната пътека , за да преминат децата , ти трябва да си абсолютен *** за да не спреш ...Точно това е направил милиционер - убиец ...
28
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
а не ги ли бутат самите родители под колита за да изврънкат пари
27
6
 
3
 
! Отговори
Обстоятелства преди 2 години
Заради спрелите коли полицаят не е видял децата, защото са ниски и колите ги закриват. Ако имаше възрастен с тях, щеше да го види.
26
2
 
4
 
! Отговори
Истината преди 2 години
И в България деца до 12 г. трябва да са с родител или друг възрастен, но законите у нас не важат за един определен етнос
25
3
 
5
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Безпризорно ромче загуби живота си заради безотговорни родители, само седмица по-рано се случи същото с друго ромче оставено без родителски контрол.
24
2
 
1
 
! Отговори
Saki преди 2 години
Нищо не се казва за алкохолна проба . За да предприемеш,такава дръзка и абсурдна маневра, би трябвало да си неадекватен под въздействието на упойващи вещества. Ще го прикрият ли колегите му?
23
3
 
4
 
! Отговори
Да не спорим преди 2 години
За цялото протежение на пътя през Братаница има маркирани и означени 4 /четири/ пешеходни пътеки . . . . .Можеше да изчака децата ,все пак !!!!!
22
1
 
11
 
! Отговори
DAWEDA преди 2 години
ПЪРВО НЯКОЛКО КОЛИ СПИРАТ НА ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА ДА НАПРАВЯТ ПЪТ НА ДЕЦАТА, В ТОВА ВРЕМЕ ЧЕНГЕТО НЕ МУ СЕ ЧАКА И ИЗПРЕВАРВА КОЛИТЕ ПРЕД НЕГО И УДРЯ ДЕТЕТО НА ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА! ОТХВЪРЧАЛО Е НА 30 МЕТРА!!!!
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Задължително да се пратят 2 проби от шофьора в Германия! Едната за алкохол, другата ДНК, доказваща, че първата е негова. Полицаите по селата са най-големите мошеници и мафиоти.
20
3
 
1
 
! Отговори
баико преди 2 години
тоя пат ра6ков се справя сас вси4ките престапници които боико лансира6е и поплесква6е по врата да го за6тит.и гледа да оправи вси4ко изоставено от калинките му.
19
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано да гори в ада този полицай.До края на живота си да няма и миг спокойствие и да сполети нещастие неговото семейство.
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тест за алкохол? Или щом не казват значи да?
17
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Детето си е дете, в случая е загинало, така че е много странно какви хора сте ако проявявате повече симпатия към шофьора. Има си ограничение в града от 50км/ч, при 50км/ч трябва наистина много лош късмет, за да се получи смъртен случай. Полицаят най-вероятно изобщо не е погледнал имали желаещи да пресекат, щото те по принцип в МВР и НСО са безсмъртни. Детето може да е било само, може да се е отскубнало от родителите, всичко може да стане. Това не значи, че трябва да го сгазят.
16
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До КазуарТук е 12, ама *** го обясни на Айше. От 3 годишни са сами на улицата и после олееее.
15
8
 
12
 
! Отговори
ИВО преди 2 години
Рашков подаде ли вече оставка?
14
4
 
12
 
! Отговори
Казуар преди 2 години
До АнонименВ САЩ деца до 14 години не трябва да се оставят сами според закона.
13
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не сме били там, не знаем какво точно е станало, но този със сигурност е карал с превишена скорост. Ако караше бавно, детето щеше да се отърве със счупен крак, примерно. А това, че е ченге прави нещата още по-гадни. Как да очакват хората да спазват закона, като самите те го погазват ежедневно?!
12
4
 
20
 
! Отговори
Обикновен човек преди 2 години
То че може да се случи на всеки, е така. Но има едни, които никога не са виновни за нищо, освен това са с много крехки чувства понякога.
11
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Абе вярно, че е лято, т.е. децата са ваканция, а родителите - не, но защо детето е било само ?!Или полицаят е виновен, но и родителите и те, или е нещо друго, надявам се списвачите на новини да ни осведомят по-късно за подробности !" Хе хе хе, и защо да не е там детето, на пешеходна пътека? След 8 г. децата могат да излизат дори и сами