Заради ваксините: Сблъсъци между протестиращи и полиция в Париж

Протести срещу готвени ограничения има в редица френски градове
24 юли 2021 21:07, Красимир Ангелов
84
Заради ваксините: Сблъсъци между протестиращи и полиция в Париж
Снимка: БГНЕС

Полицията в Париж използва сълзотворен газ срещу демонстранти, излезли на улицата, за да протестират срещу задължителната ваксинация и въвеждането на коронавирусни ограничения във Франция, съобщава БГНЕС.

Агресивни участници в протеста нападнали полицейски служител и съборили мотора му на земята, като освен това са започнали да хвърлят камъни и бутилки срещу полицаите, след което патрулиращият полицай бил принуден да избяга, за да се спаси.

Още по темата
Днес в Париж се провеждат едновременно три протеста в три различни точки на града срещу въвеждането на санитарни пропуски. Има и протест на медици, които се обявиха срещу задължителната ваксинация.

По информация на телевизия ВТМ протести се очакват в Марсилия, Монпелие, Нант и Тулуза.

Този уикенд френските депутати трябва да гласуват законопроект, изготвен от правителството, за създаването на здравна карта, която осигурява достъп до определени места само за ваксинирани, както и задължителна ваксинация за здравните работници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Французи, гответе гилотината! Налапалите се с власт се самозабравиха.
62
0
 
3
 
! Отговори
La France преди 2 години
Франция е най-великата страна! Люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят! Vive la Republique! Vive la France!
61
0
 
0
 
! Отговори
STOP COVID TERROR преди 2 години
ЕВРО КОМИСАРКИТЕ ДА СЕ НАМЕСЯТ И ДА СПАСЯвАТ НАРоДА НА ФРАНЦИЯ ОТ ТЕРОРИСТИ НА ВЛАСТ .НЯМА ЗАСЕГА СЕРТИФИКАТИ ЗА БЕЗВРЕДНИ ВАКСИНИ>>НЯМАТ КЛИНИЧНИ ИСПИТАНИЯ .Има огромен обем данни за терор с ковид генератори и обемно обсебващо проникващи дигитално холограмни оръжия .Снимани са поразени вкл в болници от нагло престъпни обемно обсебващи оръжия вкл Block life support systems с цел рекламни убииства.ИМА НАГЛА ДИВЕРСИЯ РЕКЛАМИРАНА КАТО КОВИД 19
60
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С мирни протести нищо не се постига. За съжаление, мачът е вече свирен и нареден предварително. Сценарият се приплъзва много бавно, но с неумолима и постоянна скорост. Болест (страх и паника) - Строги мерки и дехуманизиране - Икономическа криза, безредици, глас - добре дошли в прекрасния нов свят, честито на малцината оцелели и спечелили, конструкцията е построена така че излизане да няма.
59
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще има повторение на пълните болници от миналата зима в България и ще има пак задръстване на моргите и гробищните агенции. Това показва елементарната логика.
58
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз съм лекар. Не съм невежа, егоист и нямам страх от игли. Не се страхувам от Ковид, нито от смъртта, нито от препаратите, наричани незнайно защо ваксини. За мен ваксините са средство за предпазване от инфекциозно заболяване. Не са начин да получа право са пътувам зад граница, да пазарувам в мола, да ходя на кино, на мач или на работа. Точно за това няма да се ваксинирам
57
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква франция бе окрали цивилизацията на други и я преписали за своя.Задръстиха континента с всякакви полухора а френската им революция е първата комунистическа революция в Света.
56
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Агресорите не са защитаващите правата си хора, а ковид фашистите и полицейските им бухалки. Браво, французи, отстоявайте правото си на свобода, което бе тотално погазено!
55
1
 
10
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Нека продължат да взимат лекарството,сега в Париж,утре и в Лондон!
54
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Маските са по вредни,отколкото полезни.Фактът че вдишваш повторно току що издишания в маската въглероден двуокис,вместо въздух е красноречив.Не говорим за запотяването и обривите които се получават при продължително носене,особено при 30 градуса.
53
0
 
21
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Вадете гилотините Френската революция :)))
52
4
 
27
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
Точно ЛЕКАРИТЕ им НЕ ИСКАТ, ЗАЩОТО ЗНАЯТ ИСТИНАТА. КОВИД Е ЛОШ, НО Е НАПЪЛНО ЛЕЧИМ И БЕЗ ВАКСИНИ.
51
3
 
31
 
! Отговори
Майна преди 2 години
С новите мерки във Франция ще стане като в Израел и Великобритания - 40% от новозаразените са двойно ваксинирани. А вирусите просто се пписпособяват към ваксините, естествена еволюция!
50
12
 
8
 
! Отговори
Пророк преди 2 години
Очаквайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ ОТ СТОЙЧО КАЦАРОВ И В НОВИЯ КАБИНЕТ НА ИТН. ЧЕСТИТО!
49
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затова свободните хора, за разлика от евроробите, имат оръжие.
48
2
 
50
 
! Отговори
SS преди 2 години
Няма такова нещо задължителна ваксинация ! И ако има БЕЗ БОЙ НЯМА ДА СЕ ДАДЕМ !
47
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами нормално е да протестират. Повече са им ***-е
46
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сълзотворен газ?
45
4
 
13
 
! Отговори
Шовен преди 2 години
Да живее Републиката, да живее Наполеон! Vive la France, Vive l'Empereur!
44
14
 
15
 
! Отговори
Шовен преди 2 години
Без френското просвещение в Европа още щяха да висят от дърветата и да се кланят на разни царчета като на Фараони. Франция е всичко, без Франция няма Европа, няма цивилизация, няма светлина, има само мрак и подтисничество. Ако някой обяви война на Франция отивам във френския чуждестранен легион да бpаня цивилизацията. Да живее Републиката!