Рашков сезира Сарафов за престъпления на Гешев

В сигнала са и материали, изпратени до правосъдния министър
Обновена: 27 юли 2021 16:31 | 27 юли 2021 15:43, Веселина Йорданова
110

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Вътрешният министър Бойко Рашков сезира директора на НСлС Борислав Сарафов за престъпления извършени от главния прокурор Иван Гешев.
Още по темата
Това съобщи Рашков пред медиите, предаде БТА.

В сигнала до Сарафов са поместени част от материалите, изпратени до министъра на правосъдието Янаки Стоилов.

От Националната следствена служба препратили сигнала на Бойко Рашков на спецпрокуратурата.
В прессъобщение до медиите се посочва, че твърденията на вътрешния министър са от компетенциите на спецпрокуратурата.

Мотивът е, че Националната следствена служба няма правомощия да образува досъдебни производства. Преценката за наличието на основания за образуване на досъдебни производства е единствено и само в компетентността на прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още по темата: Бойко Рашков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нямаме смели прокурори. Всеки прокурор може да обвини Каскета и Лойко. Страхливи си.
40
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мачкай Рашков!! Мачкай таралежите!!
39
9
 
11
 
! Отговори
МРАЗЯ РАШКОВ..!! преди 2 години
БОЛШЕВИШКИ ИИЗРОД..!!
38
2
 
4
 
! Отговори
Тцтцтцтцтцтц преди 2 години
Не думай.
37
3
 
11
 
! Отговори
ей,юначе преди 2 години
До Хан Крумако НЯКОЙ,който и да е от служебното правителство имаше някакво нарушения,каскетурата и гейберите да са ги извадили поне 10 пъти.Спрете с троленето.
36
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боко тиквата толкова ли няма пари да си купи един джип,след като му го отнеха държавния...какво се стиска толкова...с тези пачки и кюлчета може да си купи всичко,дори и пътуване в космоса,а защо не и да остане там да си правят експерименти с него извънземните и болния му мозък...
35
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нямайте никаква милост към гешевите есесовци. Толкова честни хора омаскариха, че годините, които ще получат скоро, ще са им малко. Надявам се да не видят бял ден и се моля на Господ! Гешев е един психопат, а мисирките му са жени без морал
34
13
 
20
 
! Отговори
хаха преди 2 години
Браво на Рашков, това се вика гонене по устав. Но като си наясно с материята е лесно. Виж за милиционерите прависти, това е сложна материя. "Ако заместникът на Гешев г-н Борислав Сарафов откаже да образува досъдебно производство срещу началника си, ще обжалвам този отказ пред по-горестоящия прокурор, тоест пред сегашния главен прокурор Иван Гешев. Това заяви министърът на вътрешните работи Бойко Рашков."
33
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като ще играе агресивен и лош трябваше имотите да ги прехвърли на жена си, а то сега ще му ги вземет наклеветените. С чужда пита /имоти на жена си/ помен ще направи...
32
8
 
9
 
! Отговори
аз преди 2 години
Не че обичам дъртия *** Рашков, ама имотите му са от поне 20 г. Защо неговите критици се сетиха сега да ги извадят. Кадесарските номера са ни до болка познати.понеже сме живяли в ония времена. Кадесари се топят едни други.
31
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Примката около врата на тиквата се затяга и ще му влезе таралеж в гащите...
30
14
 
20
 
! Отговори
Чебурашка преди 2 години
Кърсердарина Рашков е патологичен лъжец и има манията да обвинява враговете се в престъпления и убийства. Преди 20 години три дни преди президентските избори Рашков обяви, че Богомил Бонев, тогава участник в изборите е поръчал убийството на известен пловдивски гражданин и е подслушвал президентството. Според Рашков за това престъпление имало свидетелски показания и други доказателства. Вече 20 години нито свидетели се появиха, нито доказателства. Както и няма доказателства за 80 те подслушвани.
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия много бързо действат, вижда се, че ги страх да направят каквото и да е, освен да се освободят от топката. "Горещият картоф продължава да се прихвърля от институция на институция. От Националната следствена служба препратили сигнала на Бойко Рашков на спецпрокуратурата."
28
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Сат Н Фашистите са сегашните, объркал си се, те са и милиционерите и милионерите ------////----- От сегашните няма милиционери, диколкото знам. А от предишните - и двамата главни са елементарни комунистически милицаи. Който отказва да признае реалността, е просто делюжънъл..
27
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Булгартабак е била ликвидирана за пет години, а Иван Гешев удобно е пропуснал приватизацията, въпреки заявката да разследва всички сделки. По думите на банкера това е единственото най-логично нещо. "Булгартабак" трябваше да бъде запазено за десет години, а той го ликвидира на петата или шестата, в задължителния срок за съществуване. "Техномаркет" също е източен, "Лафка" го фалира Какво е при него? При него е само рекет и корупция. Това са доходите на Пеевски.
26
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Дядо Соци.....След изтичане на имунитета на Рашков ... ----////---- Рашков няма имунитет бе, тьпигьоз.
25
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Сат Н Фашистите са сегашните, объркал си се, те са и милиционерите и милионерите
24
13
 
16
 
! Отговори
Под. Ло. Га преди 2 години
Радев е много уплашен от Гешев, пък тая под. ло. га Рашков се. напъва да се хареса на хасковсия ***, може да бъде награден цкато бъде изпратен някъде за посланик. Затова върши тия беззакония и глупости.
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напред като видя Карадайъ и Йордан Цонев и ми става смешно. Самият Цонев е свързано лице с Пеевски. Най-малкото покрай един кредит в КТБ, свързан с Трансстрой-Бургас. Надявам се рано или късно и Йордан Цонев да бъде разследван по тая линия, както и цялата партия ДПС, защото публична тайна е, че Пеевски ги финансираше. Като ги финансираше, разбира се, с корупция, рекет и търговия с влияние, коментира още Цветан Василев.
22
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е глупав за да направи 20 луксозни имота- при това чиновник цял живот! Все за нещо има вярна преценка!