Феновете на Барселона ронят крокодилски сълзи пред Камп Ноу

Те са разгневени заради напускането на Меси
6 авг 2021 15:15, Нели Христова
13

Стотици привърженици на Барселона се събраха пред Камп Ноу, за да изразят гнева и отчаянието си, след като бе обявено, че легендата Лионел Меси няма да подпише нов договор с клуба.

Практически изглеждаше сигурно, че шесткратният носител на Златната топка ще подпише петгодишна сделка с клуба, след като играчът пристигна в Каталуня по-рано тази седмица.

Но в четвъртък вечерта гръмката новина бе обявена - преговорите са прекъснати, а Барса потвърди, че Меси си тръгва.

В изявление клуба обвини Ла Лига за срива, казвайки: "Въпреки че Барселона и Лионел Меси са постигнали споразумение и ясното намерение на двете страни да подпишат нов договор днес, това не може да се случи поради разпоредбите на Ла Лига относно регистрацията на играчи .В резултат на тази ситуация Меси няма да остане във ФК Барселона. И двете страни дълбоко съжаляват, че желанията на играча и клуба в крайна сметка няма да бъдат изпълнени."

 

Без ФК Барселона да е загубила мач, хилядите фенове ронеха сълзи за своя любимец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
2
 
! Отговори
PSG 1970 преди 2 години
Какво са им виновни ПСЖ? С това, че могат да си го позволят ли? Не, че някога сме обичали БарЦелона, но тия прекалиха с исканията и претенциите си, ако може и без пари да им играе, с времето го е доказал, че си е заслужил цената!
8
1
 
0
 
! Отговори
Fax from Kazan преди 2 години
До АнонименТя *** сигурно и футбол не гледа, ама чукча писател
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Меси идва в Левски... Става собственик на клуба. Бъдещето на Сираков не е ясно. Божинката ще е играещ тренер.
6
1
 
15
 
! Отговори
Русия преди 2 години
Крокодилска сълзи найш ли ко е?
5
1
 
21
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Понеже са големи дяволи ръководството на Барселона Меси го изтърваха без пари.Ако го бяха продали миналата година в касата на клуба щяха да влязат много милиони евро
4
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво пишеше в Библията - да не си създаваме идоли и кумири, защото Бог е само един!То как пък може разните "звезди" толкова да се самозабравят, червив е с пари, обаче ненаситен и алчен, още и още иска. Кълне се в любов и вярност на клуба, обаче в подобна ситуация лъсват истинските му човешки качества.Хората обаче тотално са изгубили ценностите си и подобни личности, които са просто едни добри изпълнители в даден спорт едва ли не за богове, ненормална работа
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
меси отива в Русия сега
2
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия са психично болни
1
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахах, смешен плач! От 5 години Меси се подписва на празен чек, взима изънземна заплата и сега ви била виновна Ла Лига, заради ограничение на тавана на заплатите. Ми като е толкова влюбен в отбора да преподпише на същата или малко по-ниска заплата бе? Какъв е проблемът?