Тялото на убитата брокерка било 3 месеца в бидон с киселина

За убийството е обвинен Станимир Рагевски
Обновена: 27 авг 2021 19:44 | 27 авг 2021 18:30,
65
Тялото на убитата брокерка било 3 месеца в бидон с киселина

Тялото на убитата брокерка Теодора Бахлова от Бургас е престояло 3 месеца в бидон с киселина. Това е затруднило извличането на годен ДНК материал, стана ясно по време на пресконференция на местните полиция и прокуратура.

"Вероятно убийството е извършено в деня на изчезването на жената. След което тялото на убитата е положено в бидон, използван е силно корозиращ разтвор, чийто вид концентрат ще бъде установено по-късно, в смес с вода, в жилище, което не е собственост на обвиняемия и не се обитава постоянно, но до което той има достъп. Бидонът е преместен в търговски обект, който не се ползва от доста време и там тялото е преседяло в този съд около 3 месеца. Обвиняемия е взел достатъчно действия, за да може да прикрие по някакъв начин извършеното престъпление. Останките от тялото бяха намерени в гробищния парк в Бургас в такъв парцел, който не е посещаван често от хора", каза комисар Калоян Калоянов, директорът на МВР-Бургас.

Още по темата
По-късно останките на брокерката били показани на служителите на реда от свидетел по делото.

За убийството е обвинен бизнесменът Станислав Рагевски. По това обвинение го грозят от 10 до 20 години затвор.Рагевски е обвиняем и за още едно убийство – това на Юмер Мехмед. Оръжието, с което е извършено престъплението, е открито.

Мотивите и за двете убийства все още се изследват от органите на реда.  В момента се търсят стопански, финансови и имотни взаимовръзки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 50Да те светна. Най-набожни са престъпниците. Те нямат нужда от религиозно възпитание. Иначе за демокрацията. По живково време един закла жена си с ножица. Идва съседското дете за сол. И той най-невъзмутимо го поканил в кухнята да му даде сол. Детето отворило наобрано врата от зор като видяло гледката.
52
0
 
2
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 години
От комунист,всичко може да се очаква! Вижте мемореала до НДК в София,с имената на 30 000 убити българи,след 1944 година. Комунистите убиват за власт и пари!
51
0
 
8
 
! Отговори
Петър преди 2 години
Доживотна присъда без право на замяна за психопатите
50
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
10-20 години затвор за подобно хладнокръвно убийство, като от филм на ужасите ???? Сериозно ли ??
49
0
 
20
 
! Отговори
Лил преди 2 години
Разстрел за садиста и неговия укривател! Трябва да се върне, разстрела като присъда.
48
2
 
8
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 години
Нормални истории в светлата демокрация ;) !!!
47
1
 
6
 
! Отговори
Баче Кике преди 2 години
Някой е гледал breaking bad
46
0
 
14
 
! Отговори
Рикиджия Северозапад преди 2 години
Мексиканските картели имат тая практика с киселина и бидониете
45
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Повдигнато е обвинение по чл. 294 от НК: "Който спомогне на лице, извършило престъпление, да избегне или да бъде осуетено спрямо него наказателно преследване или да остане ненаказано, без да се е споразумял с това лице, преди да е извършило самото престъпление, се наказва за лично укривателство с лишаване от свобода до пет години, но не с по-тежко наказание от предвиденото за укривания"
44
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само в България можеш да си депутата и действащ адвокат. ----///---/ Това Боко Тиквата ли ти го подшушна или Инструментът на Бога, Гешев?
43
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега ще лежи най- много 10 години. Като работи в затвора в кухнята ще излезе след 5. ----////---- Понякога пишете големи тьпотии. Ще му дадат доживот или най-малкото 15 без право на замяна.
42
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Миналата година двама най-обикновени строителни работници утрепаха мъж и жена и ги изхвърлиха в бидони. Когато няма религиозно възпитание и вяра в Бог, човекът си е просто едно животно. В повечето случаи е тревопасно или с виня, но понякога избива в хищничество. Вярващ човек такова нещо няма да направи.
41
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чист садист е.
40
0
 
4
 
! Отговори
До №41 преди 2 години
Психопатите получават по-тежки присъди.
39
1
 
8
 
! Отговори
Тралала преди 2 години
Значи е имал достъп до някакви химикали
38
0
 
28
 
! Отговори
до 41 преди 2 години
Готвача не е убиеца. Тук става въпрос за безскрупулен човек, който може да надроби човек с лекота защото е готвач по професия и знае как се разфасоват едни животни. Той знае как и къде да реже. Това е отвратително. Дори тръпки ме побиват. Възможно е да е социопат. Не мога да си събера мислите. Както се вижда и от техническите грешки при писане-потресен съм. Доживотна присъда за подобен вид деяние е наложителна.И не, не съм безсърдечен.Видях майката на убитата.Тя каза: ""10 проклети месеца, чедо"
37
0
 
14
 
! Отговори
до 41 преди 2 години
Психопатите не се лекуват защото това не са болни хора. Тези хора имат разстройство на личността. За един психопат убийството е като да си премести храната в хладилника или да си смени чорапите. Примерно ако един човек е болен от шизофрения е различно. Този човек може да се излекува и да бъде вкаран в ремисия. Психопатите няма как да бъдат излекувани. Един път психопат-психопат завинаги.На аз не съм лекар да знам точно.Вс.което е знам е от четене на раздлична литература и съм запомнил основното.
36
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 28- това е прекалено сложна тема, за да се дискутира в тази пародия на медия.
35
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 37 - Не го оправдава. Съчувствието може да го има, но не към конкурент или враг.
34
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 37 - Не знаем, дали е спал спокойно или не, но ако е психическо заболяване, то е лошо, защото може да го му намалят значително присъдата.