Съдят Зукърбърг и съпругата му за сексуален тормоз

Делото е заведено от двама бивши служители на семейството
27 окт 2021 13:38, Ерол Емилов
34
Съдят Зукърбърг и съпругата му за сексуален тормоз
Снимка: БГНЕС

Двама бивши служители на семейството на основателя на Facebook Марк Зукърбърг го съдят за сексуален тормоз и дискриминация. В същото е обвинена и неговата съпруга Присила Чан.

Делото срещу двойката е заведено на 20 септември, но за него се разбира едва сега.

Още по темата
Ищците са Джон Доу и Миа Кинг. Доу е работил за фамилията като „управител на домакинството от началото на 2017 година до март 2019-а. Кинг пък е била служителка на Limitless Specialty Services LLC, която предоставя услуги за сигурност на семейство Зукърбърг.

Освен за сексуален тормоз и дискриминация семейството е обвинено и за това, че не са изплащали навреме заплатите на служителите.

Самият Facebook не е замесен в съдебното производство.

 


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Интересно кой кого е тормозил? Дали Зукърбърг е тормозил жената или мъжа? Ами жена му?
30
0
 
6
 
! Отговори
Кабалчик Талмудов преди 1 месец
Когато и да го осъдят все е късно. И за каквото и да го съдят все е виновен. В Китай отдавна да са го разстреляли.
29
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
тия не знаят ли, че според конституцията може да се търси съдебна отговорност само от човешки същества? Зъкърбърг е гущер, така че няма как да го осъдят.
28
2
 
2
 
! Отговори
Коприва преди 1 месец
А за Аарон Шврац чували ли сте? За неговата смърт няма да има осъдени, но ако се поинтересувате, може да остане в човешката памет и нищожества като този да са на полагащото им се място в съзнанието на тези след нас.Нека си го съдят все пак, и босове на мафията са влизали в затвора за укриване на дънъци, вместо за убийства.
27
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не се заблуждавайте! ФБ е пред огромен технологичен пробив и това са вътрешни войни за "контролния пакет". Просто човека има съмнителното щастие да е обграден от изключително могъщи и влиателни партньори. Май обаче малко го подценяват.
26
4
 
3
 
! Отговори
ХП преди 1 месец
Най-обичам да чета как в "Меката на деморацията", превръщат самата "Демокрация" в удобен инструмент да елеминирате неудобната конкуренция! Не, че оправдавам ЦукерБургера, който се взе много на сериозно и сега му показват мястото на "обслужващ персонал", но с к.раварите винаги трява да си нащрек!, да не се окажите с "Нож в гърба", при това, без да изпитват никакви угризения!!! Нищо лично, просто бизнес !!!
25
2
 
2
 
! Отговори
Горан преди 1 месец
"Самият Facebook не е замесен в съдебното производство." - Ето как една платформа стана по-голяма от Зукърбърг, уникално! Когато си Зукърбърг, но творението ти те надскочи с много! Хахахахахахаха!
24
2
 
4
 
! Отговори
А преди 1 месец
Всичко това предполагам е записано в домашния му фейкбук !
23
1
 
5
 
! Отговори
Я се уточнете преди 1 месец
"Кинг пък е била служителка на Limitless Specialty Services LLC," Защо си търси парите от Зукърбърг? Ако има забавяне на плащания към фирмата, защо не ги съди фирмата?
22
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Щом е имало сексуален тормоз, расистки обиди и закъснели заплати, 'що чакахте 2 години преди да почнете да съдите и да напуснете работа, а не веднага. "..... Това, че днес излиза на яве, не означава, че вчера им е щукнало и аре да съдим Зукито. Тези неща отнемат време и подготовка, особено срещу толкова богат и влиятелет гущep
21
2
 
19
 
! Отговори
Анонимeн преди 1 месец
В Америка не е само проблем да си беден, броблем е и да си богат. Съдят се за всичко, от сервирано горещо кафе в известна верига, до хвръкнала капачка от шише която щяла да ти извади окото на известен производител. Не се учудвам, в предвид Кобрата колко плати за една заснета целувка, нищо че преди това целия купон и се е изредил.
20
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гнусен човек!
19
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз, такова, само да попитам. Щом е имало сексуален тормоз, расистки обиди и закъснели заплати, 'що чакахте 2 години преди да почнете да съдите и да напуснете работа, а не веднага. При това става дума за "управителя на домакинството", който явно отговаря за имота и хората в него и човек от охраната, който има достъп до камерите и отговаря за сигурността. Нещо основната идея май е $$$
18
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Рептилската банда на Байдън,създала Фашистбук и Комитуитър в пандиза!
17
2
 
17
 
! Отговори
Хм преди 1 месец
Ако имат някакви доказателства и зад тях стои яка адвокатска компания(която ще им вземе повечето пари),то шансовете Зуки да олекне са сериозни!Американската съдебна система е машина за пари и едва ли ще пропусне да се налапа.
16
5
 
11
 
! Отговори
Има чалъм преди 1 месец
за справяне с вълната от клеветници и печалбари от типа "ама той или тя... преди 5 или 20 години... ама вервайте ми, аз съм самата невинност". Ако в цивилизованите държави приравнят наказанието за клевета, набеждаване и лъжесвидетелство към средната присъда за деянието, в което лъжецът обвинява невинния, ще настане пълна тишина. Обвиняваш в изнасилване, разобличават те, лежиш 5 годинки. Защо не и 8. Готино, а? Жалко, че е невъзможно, лъжците днес винаги са с предимство.
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много гюведжари изнудвачи се навъдиха.
14
2
 
9
 
! Отговори
Що"Да"Вида преди 1 месец
СаЩ са решили да приватизират и цензурират фейса, Зукър е свършен, да продава и да бяга да харчи някъде парите.
13
2
 
24
 
! Отговори
БЛМ преди 1 месец
Няма шанс. Цукърбърг е хитър и се е оченил за виетнамска китайка, така че никой не може да го закачи на тема дискриминация.
12
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най-лесно е слугата да обвини богатия господар и да се опита да му вземе пари. Често срещано в САЩ, но рядко завършва с успех.