5 години затвор за учителка заради секс с 14-годишен

Тя ще бъде вписана в регистъра за сексуални престъпници
30 окт 2021 08:21, Александър Попов
59
5 години затвор за учителка заради секс с 14-годишен
Снимка: БГНЕС

В английския район Западен Съсекс учителка бе осъдена на 5 години и 4 месеца затвор заради секс с 14-годишен ученик, съобщи The Sun.

25-годишната Фатина Хосейн винаги е мечтала да работи с деца. Тя смята, че всички психологически проблеми на възрастните са свързани с детството, така че тяхната превенция трябва да започне в училище. В свободното си време учителката работила и на непълно работно време в пекарна в местен супермаркет.

По време на една от смените в пекарната, през юни 2020 г., полицията я арестува по подозрение, че е правила секс с подрастващ. По време на разследването се оказа, че Хосейн се срещала с тийнейджъра няколко месеца. Учителката не се призна за виновна: тя нарече учениците сексуално разтревожени и разказа как флиртуват с нея.

След ареста си Хосейн използвала фалшиви акаунти в социалните мрежи, за да заплаши момчето и други деца. В един от акаунтите тя се преструвала на 14-годишна и си кореспондирала с член на семейството на жертвата, опитвайки се да го компрометира, за да бъде уволнен от работата си.

В средата на октомври британката бе осъдена на затвор. След освобождаването тя ще бъде вписана в регистъра за сексуални престъпници за неопределено време. Хосейн вече няма да може да се приближава и да контактува с жертвата, както и да се появява на определени места./БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: Англиязатвор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
5
 
33
 
! Отговори
антиджендар преди 2 години
Понеже е жена ще я затворят но ако бешеТрансджендар не само нямаше да го арестуват но даже щяха и да го наградят и обявят за човек на годината.
19
12
 
20
 
! Отговори
Надървен преди 2 години
Надървих се от тази статия, и аз едно време на 14 мечтаех да клатя учителката ми по руски, ама не ми се отвори парашута. После на 16 успях да го вкарам на математиката, супер кеф беше, тя на около 30, какичка тогава...
18
4
 
27
 
! Отговори
бай Х преди 2 години
Ох , де късмет ?! Как исках и на мен да се случи такова нещо като бях в 8ми клас !
17
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: баба мара Ми кметът на Лондон и той? Как му е името? Садик Хан? Чисто английско, може и титла "сър" да му дадат! Както върви някой ден могат и крал Мустафа I да си имат. Ако има още монархия де.
16
3
 
22
 
! Отговори
При нас Ромейска преди 2 години
В България е традиция и култура това сред нашите Ромеи и никой не ги закача. Дори си раждат деца от кръвосмешение и пак никой не ги гони и не вдига шум по медиите за България. Иначе за новината разликата 25 и 14 г не е чак толкова на момчето определено му е харесало.
15
2
 
34
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
тази мома англичанка с много хубаво арабско име е
14
3
 
19
 
! Отговори
българин преди 2 години
До: номер 24 (Не, че нещо) В Англия минималната възраст на която може да се прави секс е 16 години, а момчето е било на 14. Това обстоятелство юридически се признава за изнасилване. В правото минималната възраст се казва age of consent. А изнасилването се смята за statutory rape. В този случай не е задължително жената да използва заплаха или физическа сила. А иначе възрастен мъж също може да бъде изнасилен от жена, тъй че не бъди много самоуверен. Не липсват такива случаи.
13
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спомням си че имаше една такава американска учителка. Бяха я осъдили по същия параграф, а тя не се признава за виновна. И беше станала най-нахилената затворничка в света. На всички полицейски снимки бяха я снимали ухилена до ушите, имам чувството че и харесва да бъде в затвора, не знам...
12
7
 
36
 
! Отговори
Не, че нещо преди 2 години
Честно, винаги ми е било странно как точно се случва да се прави секс между мъж и жена ако мъжа не е съгласен. Чисто технологично.
11
9
 
29
 
! Отговори
Двоен стандарт!! преди 2 години
Какъв е този двоен стандарт?! Къде е затвора за Макрон, посягащ на безпомощни учителки-бабички. И тази е посегнала на младо, а неговото е къде-къде по-мръснишко.
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да дойде в България и няма да и е необходимо да работо в пекарна втора работа - сещате се защо!
9
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Техния бъдещ Макарон
8
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Супер е какво лошо има нека да ги учи
7
6
 
24
 
! Отговори
Sharia law преди 2 години
Ако момчето я е поискало от баща й или неин настойник (уали) както си е по реда, и е получил съгласие, може да са направили никях и да са консумирали брака. Защо е намесена британска полиция в случая? Доколкото ми е известно, доста общини в т нар кралство се ръководят по законите на шерията. Ако някой се е оплакал, че е станало без негово съгласие да се отнесе към кадията. Докъде стигнахме като юммет?!
6
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре де едни малцинства могат да си съвкупляват на колкото си години искат а ние не можем за нас е забранено
5
5
 
14
 
! Отговори
Сър Елтън Джон преди 2 години
О май гош!
4
4
 
25
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Чай си спомна на 14-сет дигах ли го? Охо, дигах го и още как:)))
3
4
 
62
 
! Отговори
Златена преди 2 години
То при нас 14 годишни системно раждат, ам осъдени няма. Сигурно зачеват, кат Дева Мария!
2
5
 
43
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Голяма работа, дори и така да е. Обяснила му е, че няма смисъл да си лъска бастуна, за да си изхвърли излишната течност. По добре да го прави в дамско присъствие. Голямо престъпление, няма що!
1
6
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Прекалено етова. Голяма работа, този кой ли го знае какъв разгоооонен е, както са повечето тийнеджъри. Просто нещата не бива чак толкова да се прецеждат през иглени уши, а да се преследват истинските престъпници. Но пък те намират начини с хитри адвокати да се измъкват, че и да им плащат пари за радни измислени уж нарушени права.......