Рашков: Младен Маринов е поддържал връзки с Митьо Очите и Маргините

Това е ставало във времето, когато Маринов е бил служител на МВР
11 ное 2021 18:00, Петя Славова
68
Рашков: Младен Маринов е поддържал връзки с Митьо Очите и Маргините
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Вътрешният министър Бойко Рашков заяви в Кърджали, че има данни Младен Маринов да е поддържал връзки с Митьо Очите и Маргините, предава "Фокус".

"Отнемането на лиценза на охранителната фирма "Делта Гард" е "твърде закъсняло" действие от страна на Главна дирекция "Национална полиция", като ръководството на фирмата е имало обща дейност с бившия силов министър Младен Маринов, който е имал контакти с криминалния контингент", коментира той.

По думите му тази "обща дейност" се е развивала по времето, когато Маринов е бил служител на МВР, а главен секретар на ведомството е бил Бойко Борисов.

"Израстването на Борисов до министър-председател е съпътствало израстването на въпросния служител до министър на вътрешните работи", подчерта Рашков.

По думите на вътрешния министър има материали, които красноречиво говорят за връзки на Младен Маринов с лица от криминалния контингент като Митьо Очите и Маргините.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
3
 
30
 
! Отговори
Да бе преди 2 години
Имал е връзки и с Осман Паша и с Чингис Хан и с Хитлер.....Леле малееееее. Абе скрийте го това кречеталонай накрая.
42
13
 
6
 
! Отговори
Митко Павлов преди 2 години
Има смислена граматическа и правописна грешка в заглавието на статията, а именно:НВ (Негово Величество и Светейшество) ББ (Бойко Борисов) е поддържал връзка с Очите (Димитър Желязков) чрез Младен Маринов.;-)Никой, никога не може и не си е позволил директен контакт от времето на Сретен Йосич (ЙоцаАмстердама).
41
2
 
23
 
! Отговори
Бакшиша преди 2 години
Ей тоя Рашков има повече информация от таксиметров шофьор с 20 годишен стаж!!
40
4
 
21
 
! Отговори
Чочо преди 2 години
Изкуфеляка пак атакува. Бягай в СОТ 161 дядка.
39
4
 
22
 
! Отговори
Васил преди 2 години
Затова ли Млад н Маринов го вкара в затвора бе лъжецо пиян дърт?
38
5
 
24
 
! Отговори
Тарикат преди 2 години
дамаджано, Младен Маринов е никой днес , а ти правиш МАНИПУЛАЦИИ на изборите !!!! Това правиш и цял народ това вижда , какво дрънкаш за Маринов ??? какво общо има днес Маринов с изборите ???? Ти, *** комунистическа издънко, искаш да ни смачкаш !!! Къде са обези с ковчезите ??? Къде е пишман адвокатчето Хаджигойов да хвърля яйца по теб ? Къде са бесилките ?? Народът мре като мухи, а ти си се хванал за Младенов !!!
37
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как го прави Рашков? Изпива по дамаджана ракия и на другия ден отива свеж на работа, държат го краката и що-годе му се разбира като говори.
36
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прашков не дрънкай глупости кой с кого поддържал връзки, ами кажи за незаконните 613 машини които ги откриха. Кой ги поръча, кой ги внесе и кой ги плати??? Да не би тези 60 млн.които изчезнаха да са били купени тези машини?
35
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Та с кого друг да поддържа връзка все пак е бил шофьор на Мето Илиенски нищо, че тогава е бил старшинка към полицията.
34
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пука му на електоралния планктон - той си харесва престъпници да го управляват. И държавата му, и селото му. Пълно е с младенмариновци и ценкочоковци, воглаве с барбаганьоса от Банкя.
33
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя просто е невменяем бе
32
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Георги Стоев _ "СИК : Бойко , Маджо и другите"
31
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега Баце ще си сложи Рашков на нощното шкафче.
30
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да не забравяме че КАРАТИСТА беше и председател на борда на Козлодуй ... Той продължава да охранява или купува " атомни неща" за милиони ...Това са водещите лица на ГЕРБ ...
29
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашкоф , прашкоф , първо покажи доказателства за предишните твърдения , после дай нови. Като те видя по новините тебе и съжалявам , че съм се родил в българия , че съм българин и че знам български да ти слушам аз на теб простотиите безкрайни. Заради теб намразих и зелените чорапи , защото те те сложиха на тази позиция. Държавата си мразя заради тебе и тези дето ти вярват на лъжите и ти харесват поведението. Аз по - долна личност за последните 30 г да се е появявал в ефир не съм виждал.
28
5
 
15
 
! Отговори
У бре преди 2 години
Червено вино снощи пих..Главата ми камбана.. Ловът с Гювен бая дойде..Не знам какво ми стана..
27
4
 
16
 
! Отговори
е ле па тоя... преди 2 години
На Рашков пак започнаха да му нашепват на ушенце нещо звездите...
26
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хм, добрутро, както се вика.От точно 20 години насам подземният свят и висшият ешелон на МВР са в тясна симбиоза помежду си - до степен да са неразличими.Представяте ли си Карло Гамбино или Лука Дженовезе да бъде назначен за директор на ФБР? Точно това се случи есента на 2001 г., когато човек на Маргините, Маджо и Румен Пашата бе посочен на царя-премиер от генерал Бриго Аспарухов - за Главен секретар на МВР.Защо се учудваме, че той напълни МВР с гангстери?
25
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Рашков звездите му го говорят, но той е служебно назначен и никой не му търси никаква отговорност. Ей го на, беше тръгнал да фалира една банка има ли хора които си изтеглиха парите след неговите брътвежи?
24
5
 
15
 
! Отговори
баба Ванга преди 2 години
Тоя Рашко все имал данни от не знам си кой ИЗВЪНЗЕМЕН суфльор...а доказателства няма !!!!