Ето как арестуваха Орлин, заподозрян за убийството на Евгения

Единствено Bulgaria ON AIR е свидетел на извеждането му
291

Откриха тялото на изчезналата преди месец Евгения Владимирова. Прокуратурата повдигна обвинения срещу съпруга и свекъра на убитата жена. Предполага се, че мотивът за престъплението е ревност.

Двамата са живеели в столичния "Лагера". Двойката се нанесли скоро, а съседите не са чували скандали и не са виждали насилие. Всички са в шок.

Още по темата

Специалистите от отдел "Убийства" отведоха заподозрения в близък гараж, за да покаже къде точно е извършил убийството на жена си. Единствено Bulgaria ON AIR е свидетел на извеждането му. Пред екипа обаче той запази мълчание.

Мъжът е направил пълни самопризнания за извършеното убийството. По неофициална информация мотивите му са ревност, жената е имала връзка с друг мъж, за която криела.

Точно месец преди задържането на мъжа, Евгения тръгва на фитнес в съседния квартал. Часове по-късно изчезва, а телефонът и е изключен. Това поне е версията, която се появява тогава. Близките и започват да я търсят. Безуспешно. До петък.

А в укриването на тялото след убийството, е помогнал бащата на съпруга ѝ, за който има информация, че е бивш служител на ДАНС.

Ако разследването потвърди, че Орлин е този, който е убил Евгения, то това ще бъде поредната жертва на домашно насилие у нас.

На разпит е била и майката на Орлин. За нея се предполага, че е знаела за престъплението през цялото време.

Вижте повече в репортажа на Александра Иванова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още по темата: ОрлинубийствоЕвгения
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
196
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименДетето е при родителите на Евгения. Нямаше и как да е по друг начин. Не би било нормално майката на едно нищожество да гледа детето му.
195
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първо, това че мъжа и я подозира в изневяра все още не значи, че тя наистина изневерява.Имах колежка с мъж паталогичен ревнивец, който я побъркваше с маниакалната си ревност, а нямаше никакво основание за това.И второ, дори да е изневерявала, това не му дава право да я убива!Може да се разведе, но той явно добре се знае сам че за нищо не става, затова и реакцията му е на пълен комплексар и бок*лук
194
15
 
4
 
! Отговори
Туй то преди 2 години
Като почнат някои "детенцето щяло", ами детенцето носи техните гени и на тях ще прилича. Кръвта вода не става
193
42
 
6
 
! Отговори
Кумчо Вълчо преди 2 години
Язък за хубавата жена!Но това и сложи примката!Във фитнеса някой и показа мускули,сладки приказки и тя забрави за детето и мъжа си.Хубава,но глупава!Тя е главната виновница за да се случи всичко!Не само мъжете,но и жените си мислят с оная работа!
192
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да си убиеш майката на детето си. После как ще го гледаш това дете. Сега и майка няма и баща. Най вероятно баба и дядо също. От ревност му разкатаваш живота.
191
3
 
23
 
! Отговори
Чудя се преди 2 години
Как тази красива жена се е омъжила за този ***. Какви мъже ревнуват и бият жените си? Тези които не стават за нищо.
190
19
 
21
 
! Отговори
Мария преди 2 години
Всичките ми приятелки, които изневерят са с мъже тотални льольовци като тоя. Той дори визуално не прилича на мъж, а на мекотело. За да тръгне жена по чуждо значи това в къщи Не става !
189
1
 
8
 
! Отговори
В. преди 2 години
Службите произвеждат социопати.
188
4
 
34
 
! Отговори
Трагедия преди 2 години
Едно дете остава сирак и още по - лошо -с баща убиец. ...Как понякога вътрешни демони и емоция на ревност за миг могат да обърнат човешкият живот
187
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се посмеем на тези тъпанарри. Всички са много проссти и некадърни. Всички са един дол дренки. Трима глуппаци по-малко.
186
29
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква хубава ябълка бе, това е една сипер нагласена снимка. Имаше и други репортажи и женицата е вълк.
185
3
 
48
 
! Отговори
М дааа преди 2 години
Каквито и да са причините,убииството не е решение!
184
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
толкова тикви, кратуни и пипони са клекнали в храсталаците, а тия тримата да бахтисат толкова хубава ябълка.
183
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не напразно са казали хубавите ябълки ги ядат прасетата жалко за това хубаво момиче
182
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
защо не го ритате , удряте и биете с тояги? такова хубаво момиче да затрие. тя майка ли е? ако да- удвои силата
181
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
любовта убива. като не ви харесва, продължавайте да се преструвате че се обичате като живеете на семейни начала, мишьоци!
180
6
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не оправдавам изневярата на момичето, но за да стигне до там, причината е била 90 % в мъжа и, който го доказва с тази си постъпка. Щом уж любовта на живота ти, клел се в обич, взима такова решение да те убие, значи тоя може би я е тормозил за много други неща, които са я отблъснали. И факта, че баща му вместо да му извърти юмрук в мутрата за стореното, а напротив - помага му, значи одобрява насилието в семейството.. Момичета, следете от какво семейство и с какви разбирания е бъдещият ви мъж!!!
179
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В нормалните, правови страни, след такова престъпление, хората излизат и протестират пред полицията или правителството. Ние пишем пред компютъра. Къде е гражданското общество, никога не го е имало и нищо няма да се промени!
178
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кое е весело, това е трагедия! Домашното насилие в България винаги е било игнорирано и подценявано като престъпление - ето ги резултатите!Кога жените жертви са били защитени? И как??Никога. Само на теория. Защитени жилища като затвори - там настаняват потърпевшите (ако въобще има свободни стаи!), а насилникът си живее в жилището си необезпокояван. Това ли е справедливост?
177
27
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахаха, дитето ще знае, че баща му и дядо му са убили майка му. Това е най-веселото от историята. А баба му е знаела и криела и сега ще го гледа. Това е комедия.