Ето как арестуваха Орлин, заподозрян за убийството на Евгения

Единствено Bulgaria ON AIR е свидетел на извеждането му
291

Откриха тялото на изчезналата преди месец Евгения Владимирова. Прокуратурата повдигна обвинения срещу съпруга и свекъра на убитата жена. Предполага се, че мотивът за престъплението е ревност.

Двамата са живеели в столичния "Лагера". Двойката се нанесли скоро, а съседите не са чували скандали и не са виждали насилие. Всички са в шок.

Още по темата

Специалистите от отдел "Убийства" отведоха заподозрения в близък гараж, за да покаже къде точно е извършил убийството на жена си. Единствено Bulgaria ON AIR е свидетел на извеждането му. Пред екипа обаче той запази мълчание.

Мъжът е направил пълни самопризнания за извършеното убийството. По неофициална информация мотивите му са ревност, жената е имала връзка с друг мъж, за която криела.

Точно месец преди задържането на мъжа, Евгения тръгва на фитнес в съседния квартал. Часове по-късно изчезва, а телефонът и е изключен. Това поне е версията, която се появява тогава. Близките и започват да я търсят. Безуспешно. До петък.

А в укриването на тялото след убийството, е помогнал бащата на съпруга ѝ, за който има информация, че е бивш служител на ДАНС.

Ако разследването потвърди, че Орлин е този, който е убил Евгения, то това ще бъде поредната жертва на домашно насилие у нас.

На разпит е била и майката на Орлин. За нея се предполага, че е знаела за престъплението през цялото време.

Вижте повече в репортажа на Александра Иванова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още по темата: ОрлинубийствоЕвгения
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много вярно казано! Душата си избира живота и всичко което да й се случи преди да се роди.В следствие на предишен живот и кармата ,която има да плаща уроците които да учи. Като вършиш престъпление трупаш лоша карма и изплащаш. А незнащите и прости хора дори не разбират какво четат и слагат минус ,жалки са ми такива неосъзнати човеци, които не само че не са чели една книга ами са малко развити души незнаещи защо съществуват.
175
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Любовта е смисълът. Хората страдат от безлюбие. Всеки плаща за думи действия с душата си в този или следващ живот. Кармата човек сам я създава хубава или лоша и всеки сам е виновен за това което му се случва защото си го е избрал още преди да се роди в тяло на земята.
174
7
 
10
 
! Отговори
до кога? преди 2 години
До кога? насилие, безнаказаност?***!
173
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
***, жена му мъртва ,а той в затвора. Никой не печели от тази история, можеха да се разделят и да си живеят живота. Или има нещо друго недоизказано в тази история.
172
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Детенцето ще носи товар цял живот .... :(
171
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е нали Корнелия Нинова каза, че се гордее, че е участвала против приемането на Истанбулската конвенция и че нашите закони срещу домашното насилие са страхотни?!! Както и други като нея. Ако имаше ратифициране на тази конвенция, психическото и физическото насилие срещу жени се ИНКРИМИНИРАТ, умници такива! А нашите "закони" не инкриминират нищо, преди да се е стигнало до смърт! Нека да е на съвестта ви, държавата убива!
170
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Истанбул-колко си смело зад монитора бравооооо
169
15
 
1
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 2 години
...и по лошо ще е занапред!По здраво ще се вкопчите кьм турските сериали в надежда поне на экрана да ги видите ценностите,вградени ви от природата,но...ще е много кьсно! Мнозина от вас ще си хабят енергията в безсмислени опити да установят някакьв баланс в отношенията в семейството,но изтьрвания период от времето на комунизма като атеисти,аморалност,непочитане на бог никога няма да го компенсирате.То няма да има и такива като Орлин,защото деянието му ,,заради ревност"ще е отживелица.
168
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 184 - интересното е, че работи във VMware и то като Technical Incident and Problem Manager, Senior при това .....
167
22
 
9
 
! Отговори
Атакист преди 2 години
Ето до какво води управлението на радевата шайка. Само малък пример!! Мисли народе!!!
166
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този в коя фирма работи ??
165
15
 
24
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
Удобно се прикрива информацията, че бащата разчленил тялото на жената и захвърли трупа във водоема е бивш служител на данс и настоящ член на на щаба на жалкия фигурант. Също така, че е голям приятел на къуний и на настоящият министър наркопласьор дъмаджан рашкуф.
164
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това не е домашно насилие, а престъпление на честта
163
14
 
4
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 2 години
До 158 ,,...и защо стават тия работи,винаги се питам..."Ами,не се питай и не се чуди-такива са ви ценностите.А я надникни в книгите за битието на дедите ти по време на турското ,,робство" какво е било!Имали са здрави,сплотени,многодетни,дружни семейства по тертип на турските!Такава е била нагласата,така са виждали у комшиите турци,и се е вселило в главата и битието като най правилно!А сега...Никой не го и еня кьде,какво,с кого ,защо за местонахождението и сьдбата на женската половина на сем-вот
162
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 177Също така е грях и прелюбодействието, т.е. изневярата.
161
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А какво се случва с детето? При родителите на Евгения ли ще живее? Да не споменаваме последствията и травмите, с които ще се бори цял живот
160
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Църквата трябва да говори на младоженците че е грях да убиваш, направо трябва да им изреди десетте божи заповеди най-малко три пъти и да ги препита дали са запомнили.
159
24
 
23
 
! Отговори
Христо преди 2 години
Удобно се прикрива информацията, че бащата разчленил тялото на жената и захвърли трупа във водоема е бивш служител на данс и настоящ член на герб. Също така, че е голям приятел на тиквуний и на бившият министър наркопласьор младен маринов.
158
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз като видя крвар също бягам с 200, не ми трябва да пресмятам, тоя да не знае кога с коя по-напред
157
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не мога да разбера тая постъпка. Хайде да си на 20 да ти превърти чивията, ама на 33?! Би трябвало да си уравновесен мъж, още првече с дете и професия. Шашава работа.