Скок на новите случаи на вируса във Великобритания

Според британски медии обаче не се очакват нови мерки
Обновена: 20 дек 2021 21:54 | 20 дек 2021 21:40, Веселина Йорданова
93
Скок на новите случаи на вируса във Великобритания

Обединеното кралство отчете 91 743 нови случая на Covid-19 и 44 смъртни случая, свързани с коронавирус през последното денонощие, според актуализираните в понеделник данни на британските власти.

Броят на новите инфекции нарасна с повече от 60% на седмична база, като през последните седем дни бяха съобщени близо 600 000 случая на заразени с коронавирус. Въпреки това броят на хоспитализациите се е увеличил само с 6% за същия период, предаде БНР.

Англия очаква решението на правителството дали ще бъдат поставени нови противоепидемични ограничения преди коледните празници, като според последни информации няма да бъдат въведени каквито и да било нови рестриктивни мерки.

Британското правителство няма да обявява нови ограничителни мерки, свързани с коронавируса в Англия за предстоящите коледни празници, съобщи днес вестник The Times.

Според експерти скокът на случаите се дължи на бързо разпространяващия се вариант Омикрон. Предупреждения във връзка с новата разновидност отправиха и от Световната здравна организация.

По-рано министърът на здравеопазването Саджид Джавид заяви, че Омикрон се разпространява много бързо, но все още твърде малко неща са известни за него. Той не изключи възможността от локдаун за две седмици след Коледа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още по темата: Великобритания
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само кибици без решения в коментарите. Драскат, да се намират на работа. Без причина, без теза, без доводи, без цитати. Ето това сте вие всички драскачи, антиваксъри и ***. Ако нямате решение на проблема, не бъдете част от него.
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой вируса?
62
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 85 "Тъпите англосакси ги инжектираха с 200 и сега ще умират, ама яко ще умират!" 60 милионна силно ваксинирана Великобритания има 45 жертви за изминалото денонощие, 7 милионната слабоваксинирана България има 157 жертви за изминалото денонощие. Мдаааа. Вижда се, че си познал ..... ама друг път.
61
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вече и "ваксинираните" излизат на протестите, защото разбраха , че бяха излъгани
60
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тъпите англосакси ги инжектираха с 200 и сега ще умират, ама яко ще умират!
59
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
гaнчo експертът и тук се е произнесъл по темата. гaнчo знае всичко. Само не и как да оправи собствения си двор. Нищо чудно че изчезва с астрономическа скорост. Но, няма драма. Еволюцията и този път ще си свърши работата.
58
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма кяк 8 млрд сме вече 1990-та сме били 5 ще има мор от вируси от вяксини за вируси от самоубииствя повреме на локдауни от убииства повреме на локдауни 52 пола и тн.Дойде времето за кой кого
57
15
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 70 "Най-добре е островът да потъне..... Обаче потъва българския ***, в собствения си балкански сос.:))))" Мдааааа. НЕ ти харесват коментара. Реалността не е по-вкуса на антиваксърите.
56
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затова и в следващата вълна Великобритания ще има по-малко смъртни случаи, отколкото "гениите" от 8 пъти по-малка България.
55
0
 
0
 
! Отговори
До 74 преди 2 години
И накрая именно ти, знаещият, можещият, венецът на сътворението, диамантът на Вселената току виж си напълнил трапа! А всички ние, безполезните, току виж и сме продължили да си живеем живота. Няма справедливост ейййй...
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Забравиха за всички опасни ковиди от алфа до делта с + от тоз омикрон дет с тях плашеха по брой заразени за да имат бизнес с ваксини,а сега кой ли ще спомни в що се състояха,че с що били опасни,кат от тоя има повече заразени та повече да плашат от него с заразени та да им върви още повече бизнеса с ваксините щот туй е сякаш мода,че още има кои да им се връзват на приказките за тез ваксини,че били сполучливи,техните били много добри,те били най-добрите майстори при нужда, като Ч.Чаплин с хлапака.
53
2
 
13
 
! Отговори
епидемиолог преди 2 години
До Анонимен 73='Май вече никой не дрънка за стаден имуните. Циркаджии'=Избягват да говорят за колективен имунитет, защо е ясно на всички вече, че тези 'ваксини' такъв не създават и лъжите им лъснаха, като се видя от всички, че дори при 100% 'ваксинирани' и строги локдауни колективен имунитет-нямат. И нормален живот-нямат. Единствено натурално създаден имунитет става колетивен. Пример за това е Швеция. Никога не е имала маски, локдауни, затваряне на училища, а пусна вируса. А не ваксинирането им.
52
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кво не им е ясно много бройки малко смъртни и хоспитализирани. Явно е по слаб. А между другото какво става със стадният имунитет. Толкова болни преживяли го и още толкова ваксинирани не го ли стигнаха вече поне в някоя държава. Май вече никой не дрънка за стаден имуните. Циркаджии
51
2
 
6
 
! Отговори
do 23 преди 2 години
До Анонимен: "Аз честно казано не виждам светлина в тунела с толкова много невярващии антиваксъри." Ами оди да я видиш светлината в Гибралтар бе красавецо, 100%! Тук некъф убавец се е скъсал от коментари да ни пита какъв бил изхода след не сме искали джуса на ветеринара от Пфффу-йзър. Кво пита нас а не попрочете малко научна литература за грипните вируси. Колективен имунитет се създава от изкаралите вируса, а се видя вече че джуса не създава никъв. Заразяват се и заразяват на поразия със сертифи
50
0
 
0
 
! Отговори
Edin888 преди 2 години
До До 63Конференцията в три части с дублаж на български език може се види в канала на Милва Цветкова в Ютуб Milva Tsv
49
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-добре е островът да потъне..... Обаче потъва българския ***, в собствения си балкански сос.:))))
48
2
 
16
 
! Отговори
Евроатлантик преди 2 години
Да минават на четвърта доза !
47
4
 
8
 
! Отговори
Фф преди 2 години
VAERS системата в Щатите показва 19 886 души починали вследствие на ковид ваксина до края на ноември тази год. , както и 927 738 получили страничен ефект, често невралгии - неспиращи болки в краката, болезнено мравучкане по лицето, продължителен задух, директни бронхити с продължителност месец и тн. Не знам хора, но ТЕЗИ ваксини ВИДИМО вече не са решението..
46
4
 
0
 
! Отговори
Бой по китайците преди 2 години
Като ЗАПАЛЯТ Китайски ресторант или Китайски Магазин, РАЗЧИСТВАТ всякакви китайски корона-вируси.....Като уб.ият в ТЪМНОТО, застр.елят или зак.олят някой китаец, виетнамец, японец, РАЗЧИСТВАТ всякакви китайски Корона-вирус, а и ще има пари и Работа за нас, българите.
45
2
 
11
 
! Отговори
До 63 преди 2 години
Къде видяхте конспирация? Миналия месец в Болцано се е провел научен форум, на който професори - патоанатом, вирусология и тн разказват пред аудитория от лекари, фармацефти и тн, че се прави изключително пасивно наблюдение на страничните ефекти от ваксините, които те казват, че не би следвало да спадат в подобна категория, тъй като са генна терапия в клиничен стадий 3. Проблемът според тях е именно липсата на научен фундамент в подхода с Ковид,както и опитите научната общност да бъде заглушавана