Заподозреният за убийството в кв. "Люлин" се предаде

24-годишния мъж беше обявен за общодържавно издирване
Обновена: 11 яну 2022 17:43 | 11 яну 2022 17:38, Анисия Иванова
49
 Заподозреният за убийството в кв. "Люлин" се предаде
Снимка: БГНЕС

Заподозреният за убийството в столичния квартал „Люлин” се е предал, съобщи Нова тв.

Престъплението беше извършено в неделя вечерта. 32-годишен мъж бе намушкан смъртоносно с нож, след като той и негови приятели празнували раждането на дете. Повод за агресията станал шум от фойерверки. Убитият 32-годишен Илиян Илиев е бивш боксьор.

Още по темата


Заподозреният - 24-годишен мъж, беше обявен за общодържавно издирване. Наложена му бе и забрана да напуска страната. Софийската градска прокуратура му повдигна обвинение и постанови задържането му за срок до 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Тия са били 15 човека срещу един, оставили са го да убие, техен приятел и са го оставили да си ходи. Нещо странна ми се вжда цялата ситуация" - Ами те са неадекватни и заточена са се мъчили да го бият.Ама ония го е изпрачял с ножката и те селянята не збаели кво да наоравят и са поуплашели, па момчето офейкало. Ти не ги ли еидя кеу са дебели. Според теби дали моат го догоня.
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 44 - /Ако бе живял в Люлин ще знаеш , че без оръжие не се излиза. Пак и кукуте ако си вярваш че ше дойдааат...
41
0
 
6
 
! Отговори
До 43 преди 2 години
Напълно сте прав! Тук е държавата на "те пък ще ми кажат какво да правя". Правил съм забележка за силен шум след 22ч., като следващият ден дори беше работен, и точно това беше отговорът, който получих, плюс псувни. Апартаментът бил техен и имали право да правят каквото си искат в него. И полиция съм викал, и пак - нищо. Толкова години такива проблеми са се неглижирали... Ако имаш проблем с шумни съседи, по закон имаш инструменти да го решиш. На практика обаче е почти невъзможно.
40
2
 
4
 
! Отговори
. преди 2 години
Вместо да се обади в полицията е решил дасе саморазправя , ония са му казали да си е.. м..ката, може и да са му налетяли. Ако беше повикал ушевите търтеи щеше да се размине , ако селинджърите пред блока се бяха съобразили с късния час - също. И все пак , кой излиза да прави забележки с нож ???
39
1
 
23
 
! Отговори
weR1 преди 2 години
Само да поясня.,ако имаше ред в държавицата и се спазваха наредбите за обществен ред и шум, нямаше да се стига до подобни гадни ситуации.Ако полицията не беше абдикирала тотално, можеше и да не се стига до саморазправа и самоуправство.По пътищата се бият и колят,полицията само констатира и прокуратурата закриля силните на деня.В еждедневието ни постоянно всеки си прави квото си иска, защото няма кой да ги на накаже.В нормалните държави ако вдигаш шум след 10ч. директно идват и то не на разговор.
38
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първо беше 26 г., после 31 г., сега е на 32 г. жертвата, последно каква е възраста на фоерверкаджията ? :)) Нема да го осъдят младежа който е въздал правосъдие, дори ченгетата го разбират момчето, просто е отървал света от един чалгар, това е, плюс това ако е изхвърлил ножа, нема как да го осъдят :))
37
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако некой съсед на моя етаж почне да си прави фоерверки в късните часове, независимо от събитието, ще изяде здрав бой, ако се направи на интересен, тогава може да последвам примера на младия челяк :))) Ако искат компания от приятели да отпразнуват с заря някакво събитие, да отидат извън града в някоя къща на познат или просто да си наемат такава за 1 ден, проблема е решен :)))
36
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според мен, преди да му кръцне гръцмуля, ония са се правили на интересни и са му скочили на човека да го бият! Не го оправдавам, но ще се чуе и неговата гледна точка за случая, СЪС СИГУРНОСТ!
35
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз самия съм имал спречквания със сел*ндури, отстъпиха обаче требваше да се направя на корав, малко ми идеше да ги "убия", то с такива екземпляри не можеш да се разбереш като хората, разбират само от сила :))) Съжалявам за убитото боксьорче, ама челяка е откачил от продължителните гърмежи, накрая му е клъцнал гръкляна и наперенето момченце вече го нема, това е положението :)
34
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наглите селянни пак правили заря, този път за погребение. Тази заря ще намали присъдата на убиеца. Да му дават 10 години и да излиза след 5.
33
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В тази сага невинни НЯМА!
32
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 25Точно за това ескалират противообществените прояви. Защото полицията не бие и се бършат политици с нея. Видяхме в Нидерландия как сурвакаха протестиращите. При това те бяха вдигнали ръце, но не изпълняваха полицейско разпореждане!!!! А тук ще замерват, удрят, обгазява и т.н. полицайте. Майчета, пък с купен с европари бус тръгнали да газят полицаите! После се обиждаме, че ни нарит матреал?
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен"Заподозрян хм?Ами кой ще се крие 40 часа ?Убиец" - аааа зависи. В тази държава може да разбереш че си заподозрян в нещо и издирван от полицията в продължение на месеци, понеже са отишли да те търсят на адрес на който не живееш от 10 години вместо на адресът който си дал за местожителство в безбройните документи които си подал до държавата.
30
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И този, като дофтора от Пловдив, дето свитна Плъха добро дело е извършил. Не ме интересува името и кой е баща му. И дали е от Кувейт. И тук при нас е мазало. Дори рожден ден си направиха на басейна, обща собственост. Не може акапелно. Трябва да е уредба с микрофана. И пиянски, нечеленоразделни звуци. Става масово явление и то не от брадчите. И много често социално слаби, дето на другия ден до обяд спят.
29
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ножа не е безобидно оръжие но не и пистолет,един класен боксьор не можеш да го наръгаш тукотака освен в засада..
28
5
 
19
 
! Отговори
бум-бум преди 2 години
Боксьорчето се е опитало да налети на бой на грешния, сега ще пали бомбички в отвъдното
27
2
 
12
 
! Отговори
До 25 преди 2 години
Полицията има задължения да бие протестиращи и да пази ония, които ни крадат от 30 години, от народната любов. С това се изчерпват нейните функции в БГ.
26
2
 
14
 
! Отговори
бгпростотии преди 2 години
Крайно време е да се забрани продажбата на пиратки, фойерверки и тем подобни гърмящи чудесии! Зарята трябва да се провежда само от държавните и общинските институции, а не както е сега всеки да може да купува и да гърми както си ще без да се замисля, че може да пречи на другите. Що за дивотия и комплексарщина е всяко семейно тържество в България да завършва със заря и съпровождаща я пукотевица?! За съжаление голяма част от българите са ***, които не спазват никакви правила и всичко осират!
25
5
 
17
 
! Отговори
Рашкоф ни пази преди 2 години
Милиционерите на Дамаджаната имат друга работа, не да пазят хората от дивите cеляндyри, които са им се качили на главата.
24
5
 
6
 
! Отговори
до 26 преди 2 години
Абсолютно не. Реакцията е непрпоорциална, меко казано. Има много хора, кооито палят лесно (и аз съм от тях) Ако, обаче бях оотнел човешки живот при такива обстоятелства, щях да се самоубия. Макар че и това не може да върне нещата назад.