Охранител нападна журналист на Олимпиадата в Пекин

Инцидентът предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи
38

Охранител нападна журналист в Пекин по време на церемонията по откриването на зимните олимпийски игри.

Той се намира пред Пекинския национален стадион, когато неочаквано охранител започва да го бута в опит да го премести. Грубата намеса принуждава репортерът да прекъсне живото предаване.

От телевизията съобщиха, че кореспондентът е добре, но допълват, че подобно отношение е ежедневие за журналистите в Китай.

Инцидентът предизвика и вълна от недоволство в социалните мрежи. От международния олимпийски комитет обаче завиха, че случаят е изолиран.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
2
 
! Отговори
Кико преди 2 години
До -WW. Кажи ми къде обичат руснаци,да ходя и аз там, да поживея!
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Журналисти - терористи
15
12
 
11
 
! Отговори
ww преди 2 години
какво се чудете това са от лъжливите американски медии затова ги пъдят скоро ще ги пъдят по цял свят
14
8
 
10
 
! Отговори
Мечо Кух преди 2 години
Наглостта на китайската ком. партия вече започна да им се връща. Обществото там, колкото и да е безразлично към всичко и всеки, вече започна да се събужда, икономиката им върви стремглаво надолу, защото всички чуждестранни компании се изнесоха. Другарят Си скоро ще трябва да се пази от другите крила в партията, които ще го подпукат здраво... А извън градовете децата все още ядат плъхове...
13
5
 
4
 
! Отговори
Си Дзинпин преди 2 години
*** сюда мой маленкий осман батур, *** на мой китайский шнур!
12
1
 
17
 
! Отговори
От бореца преди 2 години
Само 50 процента изтрити коментари!!! Еее, мисири бетер китайска работа!
11
9
 
22
 
! Отговори
Аре бе преди 2 години
А бе... преби го направо... Преди 12 години един карабинер само дето не ми сложи белезници, защото посред бял ден снимам от висока точка (площад) центъра на Рим. Накара ме да изтрия всички снимки ***.... Ама нали там не е демокрация, та е скандално иначе в Италия - позволено.
10
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мафията на дръжките на микрофони
9
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо особено не е станало , да не сте свещенни крави ..
8
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оплюването е признак на слабост.На фона на грандиозния успех на Олимпиадата,в пандемична обстановка,е важно какво ще"каже" Олимпийския комитет а не някакви си ***.Отклоняват вниманието ни от успеха на Китай,да превъзмогне всички трудности по организацията,финансирането и участието на състезателите на Олимпиадата.И все пак вече е факт,за първите златни медалисти Олимпийци на пук на идиотизма.Състезанията на Олимпиадите е "война"с мирни средства но преди всичко е здраве и дълголетие.
7
27
 
15
 
! Отговори
Osman Batur преди 2 години
Кървавите комунисти, които затвориха милиони уйгури по лагери, които изнасилват нашите жени, които донесоха чума за целият свят не заслужават да бъдат смятани към човешкият род. Световният, корумпиран елит им дава олимпиада - зимна и лятна. Дано гневът на Аллах се изсипе върху тези дяволски из.чадия и ги затрие до крак. Аамин, аамин, аамин!
6
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чак нападна.
5
22
 
22
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
АБСОЛЮТНО ВЗИМАМ СТРАНАТА НА ЖУРНАЛИСТА!!! АКО Е БИЛ В НАРУШЕНИЕ ЩО НЕ ИЗБУТА КАМЕРАДЪРЖАЧА ПЪРВО, КОЙТО БЕШЕ В МНОГО ПО-ГОЛЯМО НАРУШЕНИЕ УЖ!!! КОМУНДЕЛИТЕ СА СВРЪХ НАГЛИ СЪЗДАНИЯ БЕЗОБРАЗНИ И БЕЗБОЖНИ !!!
4
15
 
26
 
! Отговори
Asiat преди 2 години
Очевидно зоната трябва да се обезопаси. Има коли с пуснати сигнални светлини, както и други охранители. Наоколо цивилни няма. Е, когато не спазваш правилата там, има ред и преспокойно може да го отнесеш. Затова китайците стигнаха толкова напред, защото има ред в обществото, който се спазва. Като не му харесва да си идва в Европа, където да си прави каквото иска.
3
3
 
22
 
! Отговори
Менто преди 2 години
Джорнализ да отиде в Китай да отразява олимпиада е все едно прилеп да отиде в ухан да отразява обедното меню или уйгур да отразява влиянието на исляма върху народността хан!
2
15
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дрън, дрън.На такива мероприятия, има определени места за журналисти. И всичко се плаща и уговаря предварително.Журналиста е правил провокация. Няма начин да му мине номера. А може и акредитация та да му отменят, че и канала за който работи може да пострада.Въртят се много пари в излъчването на такива мероприятия.
1
6
 
16
 
! Отговори
От бореца преди 2 години
Е, и??? Кого да нападне, мене ли?!