Баща и две деца нанесоха побой на мъж в Русе след забележка

Пострадалият им направил забележка за изхвърлени отпадъци
14 фев 2022 21:08, Красимир Ангелов
43
Баща и две деца нанесоха побой на мъж в Русе след забележка
Снимка: БГНЕС

Баща и две деца нанесоха побой на 37-годишен мъж, след като той им направил забележка, че изхвърлят боклуци на нерегламентирано място в Русе, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Случаят е отпреди три дни. Пострадалият русенец обяснил пред полицаите, че около 17:45 часа видял бял микробус на улица, от който няколко души изхвърляли боклуци на нерегламентирано за това място.

Мъжът им направил забележка. Приближил се, за да снима с телефона си превозното средство, като искал да уведоми за видяното органите на реда. Застанал зад буса и направил две снимки на регистрационната му табела.

Тогава от превозното средство излезли трима и се насочили към него. Единият го ударил два пъти по главата и тялото и го съборил на земята. След това с останалите двама души започнали да го ритат и обиждат. Взели му телефона, качили се в буса и си тръгнали.

Пострадалият бил приет в Университетската болница "Канев", като при прегледа му е установена травма на раменна става.

При разследването полицаите открили тримата побойници. Това са 46-годишен мъж и две момчета - на 16 и на 17 години, едно от които е негов син.

Телефонът на пострадалия е открит и предаден на полицаите. Разследването на случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди няколко години, излизайки от бензиностанция на магистрала Тракия, турчин си изхвърли кутията от сок от прозореца на аудито на пътя пред колата ни- НАРОЧНО, точно след контейнерите. На такъв с кеф да му спукаш гумите. Дали би го направил в Турция или в Германия.
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя какво е очаквал от хора изхвърлящи отпадъци!? да се разберат като хора? снимаш и бягаш
11
1
 
42
 
! Отговори
Киро Харварда преди 2 години
Това е резултата от насърчаваната от държавата римска престъпност. Не е че не могат да се справят с тях, ами не искат.
10
3
 
36
 
! Отговори
Киро-вампиро преди 2 години
Шведска тройка в действие....дъртия е дядото, а тези двамата са татковци с деца на по 2-3 години.Шведски културни особености. Берат желязо с буса по принцип.
9
3
 
13
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
До Анонимен 16.....А как беше животът при любимият ти вожд,м?Защитеният от хелзинкския комитет подчовешки вид ти предлагаше безвъзмездно помощта си?Много ллаеш.
8
1
 
26
 
! Отговори
Ех преди 2 години
Трябва един чичко ,като оня с мустачките.
7
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Какво чакаме всички?! Побойниците ги изключвам. Те ги аплодират.
6
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тез биячи хвърлящи *** нарочно къдет им падне си заслужават 100 дни в местния карцер под конвой с трудодни където има отпадъци за убиране до местата за разтоварване в базите за предаване,сортировка,обработка на отпадъците та да видят и се запознаят с процеса за сбора с местата за извозване на отпадъците и да си отработят дните за граждански нарушения от техните деяния с ненормалното им поведение-побой след забележка,ако беше дете,с обезщетение от нараняванията телесните повреди на пострадалия
5
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Част от народа ни *** по никакъв начин не може да бъдат наречени хора - тази групичка е от тях. няма да е зле тези тримцата да бъдат осъдени поне на половин година обществено полезен труд под надзора на полицаи да чистят сметища....
4
0
 
23
 
! Отговори
Angel преди 2 години
С тези или 5 към едно , 5 българи и един от римския етнос , и мирно и тихо се решава проблема или един българин с бухалка и без задръжки ( да си знаи възможностите ) и пак се решава проблема. Всичко останало е само вода в мелницата на използвачи и измамници ..( правозащитни организации адвокати журналисти и т.н.)
3
31
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво! И ние на село така правим, забележка ли? Ще има сериозен 24-часове бой после...
2
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Костов превърна хората във вълци!Това е продукта на реформите му!
1
0
 
56
 
! Отговори
Cat преди 2 години
Трима престъпника. Никакъв баща. Никакви 'деца'.