Абрамович предава контрола на Челси

Руският милиардер смята, че това е най-доброто за клуба
Обновена: 26 фев 2022 21:42 | 26 фев 2022 21:40, Веселина Йорданова
69
Абрамович предава контрола на Челси
Снимка: БГНЕС

Роман Абрамович предава контрола над Челси на попечителите на фонда на клуба, съобщи АФП.

В свое изявление руският милиардер заявява: "По време на почти 20-годишното ми управление на ФК "Челси" винаги съм се възприемал като на пазител на клуба, чиято задача е била да гарантира, че сме толкова успешни, колкото днес, да градим бъдещето, като същевременно с това играем положителна роля в обществото".

"Винаги съм вземал решения с оглед най-доброто за клуба. Продължавам да се придържам към тези ценности. Ето защо днес предоставям на попечителите на благотворителната фондация на "Челси" управлението и грижата за ФК "Челси", заявява още Абрамович.

Решението му идва на фона на руското нахлуване в Украйна и почти 20 години, след като пое клуба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: челсиРоман Абрамович
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
1
 
! Отговори
vlady преди 2 години
Жалко. Вече няма да са чукчи.
45
0
 
4
 
! Отговори
До Бай Гого преди 2 години
Ме лъже ,информацията излезе нощес в 2 .45 часа българско време. Гого учи езици и чети истинските информационни сайтове какъвто е BBC. И не смей да обвиняваш хората без доказателства. Аман от малообразовни шебеци търсещи внимание по форумите!!!
44
4
 
0
 
! Отговори
Бай Гого преди 2 години
До BBCЩо лъжеш бе!
43
6
 
11
 
! Отговори
Мая преди 2 години
Не знам за мобилните телефони, но за ножчетата за бръснене- знам! Ако се спре вноса до края на пролетта, всички руснаци ще приличат на техните кумири- Маркс и Енгелс! Мъжете ще съблекат adidas и ще трябва да облекат рубашките!
42
6
 
7
 
! Отговори
Пичове, преди 2 години
Моля дайте инфо за тръбата дето праща газ за Германия. Работи ли, някой краинец отрязал ли е? Питам за един приятел,Цирка продължава, Вместо маски, КаскиКой разбрал, разбрал, Айде Честито
41
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 37Аз имам Руски мобилен телефон Yotaphone 2 капиш.
40
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 51 Анонимен До Анонимен 38 --- Епа, правилно ти е казал човека. Аз също не вярвам нормален човек в 21 век да кара съветски автомобил, да се е снарядил със съветски часовници, телевизори, перални, хладилници и друга "бяла техника". . . . . . Да така е! Все още не си разбрал, приоритетите им са други! Оръжие и космос! Достатъчно елитерни! А какво е българското развитие, не произвеждаме домати и краставици, не произвеждаме хладилници, електротелфери, стругове, полипроводници, изчислителна техни
39
10
 
28
 
! Отговори
BBC преди 2 години
" Хакери извадиха от строя официалните сайтове на Кремъл и на риския медиен регулатор. Държавните руски телевизионни канали също са хакнати и по тях се излъчват украински песни. Хекерския колектив на Anonymous пое заслугите за тези атаки." .
38
9
 
15
 
! Отговори
Борз преди 2 години
Нощта настъпва. Сенките изчезват (но само привидно)....Заедно с тях мракът изпълва съзнанието и сетивата ти, Тогава наяве или на сън излизат СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ЗЕМЯТА , която си нападнал! Тогава ПИЧ, даже не можеш да слезеш да се ИЗПИКАЕШ или да се ИЗСЕРЕШ от танка! ЗАЩОТО...ИЛИ СНАЙПЕР ЩЕ ТИ ОТНЕСЕ ПОЛОВИНАТА ГЛАВА (РъКА, КРАК) или някоя украинска бабичка ще слезе САМА на улицата да те ПУСТОСВА! ТИ си избери КАКВО ЗАСЛУЖАВАШ!
37
5
 
11
 
! Отговори
You Tube преди 2 години
Блокира РТ в Украйна и ми забрани да осигурява приходи от каналите си в световен мащаб.
36
3
 
16
 
! Отговори
Meta преди 2 години
Забрани на руските държавни медии да си осигуряват приходи от техните платформи Facebook Instagram.
35
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 38 --- Епа, правилно ти е казал човека. Аз също не вярвам нормален човек в 21 век да кара съветски автомобил, да се е снарядил със съветски часовници, телевизори, перални, хладилници и друга "бяла техника". Вероятно ти и вашата блядска червена дружина пишете от руски компютри, руски таблети или руски телефони. По-добре пий една ракия и бегай да спиш.
34
5
 
22
 
! Отговори
До 41 преди 2 години
Да вярно, но тази банка ессвързана със системата SWIFT, а някой по долу беше попитал, че Русия вече е изключена, проверих информацията е достоверна. Тази система работи и с битката, а това е лоша новина за руските олигарси.
33
1
 
6
 
! Отговори
до 47 преди 2 години
сега вече съм убеден че ти си шефа и ни предоставяш тази информация от първа ръка :)
32
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
евреинът се приспособява навсякъде. Върти, сучи, все да е на неговата. Авраам си е Авраам навсякъде, макар и с руско гражданство.
31
2
 
5
 
! Отговори
до 41 преди 2 години
явно ти си шефа на тази тяхна банкова система щом си толко навътре в нещата :)
30
13
 
11
 
! Отговори
И кво са преди 2 години
Пак Абрамович, ама пременен като фондация. Същата история като Бойко Рашков, жена му и двореца с 12 тоалетни.
29
3
 
17
 
! Отговори
До 35 преди 2 години
Ама разбира се, само,че как ще ги харчи когато сметките са замразени и няма достъп до тях ,ако обясниш този феномен на хората във форума те признаване за велик. А и да не забравя, банките имат право да държат замразени тези суми с десетилетия.
28
0
 
18
 
! Отговори
До 32 преди 2 години
Нищо не си разбрал. Кото е видял дебелия Абрамович преди няколко дни е оформил цялата си инвестиция в клуба на стойност в 2 милиарда долара заем тоест дори със замразени сметки Челси ще си получи парите, но на него никога няма да му върнат заема, седна дума губи 2 милиарда .
27
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е той ги закопа като с момента се води,че дължат 2 милиарда $ на негови фирми. Утре като му спрат преводите няма с какво и заплатите да им плати.