"Таймс": Кремъл пратил 400 наемници в Киев да убият Зеленски

Те трябвало да подготвят почвата Москва да поеме контрола
28 фев 2022 09:05, Елка Василева
299
"Таймс": Кремъл пратил 400 наемници в Киев да убият Зеленски
Снимка: архив, БГНЕС

„Таймс“ съобщава, че над 400 руски наемници действат в Киев по задание от Кремъл.

Още по темата
На тях им е поставена задачата да убият президента на Украйна Володимир Зеленски, членовете на украинското правителство и да подготвят почвата за вземането на града под контрола на Москва.

„Групата „Вагнер“ – частна военна компания, управлявана от един от най-близките съюзници на руския президент Путин, е изпратила преди пет седмици наемници от Африка с мисията да обезглавят правителството на Зеленски в замяна за солиден финансов бонус“, се казва в материала.

Информацията за мисията на „вагнеровците“ е станала известна на украинското правителство в събота сутринта и няколко часа по-късно Киев обяви 36-часов комендантски час, за да бъде прочистен градът от руските диверсанти. Кметът Кличко предупреди мирните жители, че те ще бъдат считани за диверсанти, агенти на Кремъл и рискуват да бъдат ликвидирани, ако се появят на улицата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
196
15
 
7
 
! Отговори
Слава на храбрите преди 2 години
Защитници на Киев. Бийте врага.
195
18
 
6
 
! Отговори
Хиляди доброволци от преди 2 години
Цял свят се стичат към Украйна и Киев даЗащитят родината от руските агресори !
194
12
 
9
 
! Отговори
СЛАВА НА РУСИЯ!!!!!! преди 2 години
Русия ще победи и Украйна заедно с всичкитуе, които стоят зад Украйна. Само стойте и гледайте.А като прочета, че по текста е работила *** Василева просто умирам от смях. ***,*** койлко стотинки изкара ***.
193
14
 
7
 
! Отговори
LIVERPOOL CHAMPION преди 2 години
Украйна не се дава, НЯМА и да се ДАДЕ !Слава Украине ! СЛАВА !
192
2
 
8
 
! Отговори
До 233 преди 2 години
Радев е натовски генерал, той зове за синергия с НАТО, а въпросните малки мошеници са дечица на бивши ком. активисти! Защо ДБ се съюзи с БСП? Такива са продажниците - обръщат се на 180 градуса и продължават!
191
7
 
14
 
! Отговори
До 229 преди 2 години
Ти си изчадие или ***! Радвай се на Столтенберг, радвай се на обеднения уран, който е още в Сърбия, а и у нас. Радвай се на убитите в Луганск и Донецк, преди да започне операцията бяха бомбардирани яко от Зеленски. Радвай се на убитите деца и жени в Ирак, Сирия, Либия.
190
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 218/230 "Не се радвай, защото кризата удря при нас! Заради злобни и прости като теб дойдоха на власт тези шмекери като Кирчо, Асенчо, Ленка, Лорер семейство и др. и си пълнят не джобовете, а куфарите!!!" Такива като изборените дойдоха заради юмрука на Радев, който е юмрука на ДС, което е продължение на КГБ, което е организацията на Путин. Не е заради такива като него, а заради такива като теб - руски мегафони.
189
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 211 - Вие кога за последно сте били в Украйна??? Ползваш американски микропроцесор с американска OS! Дебитната ти карта е защитена в ЕС! Имаш ЕС паспорт! ЗАЩО не ходиш в РФ и не ползваш "Кавказ 20" или "Елбрус" бе пезе..венк нещастен??? Великата рубла днеска струва по-ефтино от едно руло туалетна хартия в Украйна!
188
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 224 "След няколко дни кукленото шоу ще приключи." За Русия мъката тепърва започва и няма да спре, докато кремълския сатрап не си отиде, независимо от това как свърши войната в Украйна.
187
6
 
10
 
! Отговори
До 218 преди 2 години
Не се радвай, защото кризата удря при нас! Заради злобни и прости като теб дойдоха на власт тези шмекери като Кирчо, Асенчо, Ленка, Лорер семейство и др. и си пълнят не джобовете, а куфарите!!!
186
6
 
7
 
! Отговори
Кличко: преди 2 години
Искам го 1на 1.......да не се крие зад ядрени ракети
185
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Европейски Лицемери! Кървавото джудже използва "сериозните преговори" за да ъже Запада, че няма намерение да напада. Даже и директно лъжеше, че няма намерение да напада. Лавров, Песков, Захариева и други членове на престъпната кремълска Хунта се присмиваха на съобщенията идващи от западните служби, че Русия се готви за атака. Няма нужда да наричаме военопрестъпниците в Кремъл лицемери, това е твърде слабо определение за степента до която са пропаднали. Лицемери са по-скоро куклите им.
184
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: номер 157 Да, да, вярно бе, как не се сетих! Русия си има всичко. И сега очаквам оттук нататък богатите руснаци да ядат диаманти и да пият нефт.
183
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След няколко дни кукленото шоу ще приключи. Не си хаби емоциите напразно. Това е както беше с вируса, ту го има-ту го няма...Зависи какъв сценарий са замислили след това.
182
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Десен сектор, Азов организират терористични акции сред мирното население. НАТО създаде Ислямска държава, сега поддържа финансово и тези терористи. За съжаление в Украйна те съществуват от много години!
181
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: номер 142 Верно бе, прав си! Володомир Зеленски се оказа от еврейски произход! Значи, сигурно е гъст с Израел. А от МОСАД заловиха Адолф Айхман и го екзекутираха, така че ако някой може да убие някого, то Путин няма да може да убие Зеленски.Най-добрите наемни убийци са от КИДОН.
180
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 207 (до 196) Как може да не знаеш сайта , в който пише новината - "Gore na chereshata" ?! Някой е прекалил с белия прах ...
179
2
 
10
 
! Отговори
Хахха преди 2 години
Не ни занимавайте с този комик с болни амбиции. Все едно ние да сложим Краси Радков начело на държавата.
178
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бил джудже, ами ходи като си толкова отворен като оня сме.шко, който щеше да му бие шамарите. На клавиатурата е лесно...
177
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Невиждан срив на рублата! Руснаците са пред банките....Колко е хубаво :) Дано четем все такива прекрасни новини!