Мъск се пошегува: Ще купя Coca-Cola, за да върна кокаина в нея

Компанията обаче е прекалено скъпа
28 апр 2022 14:00, Нели Христова
46
Мъск се пошегува: Ще купя Coca-Cola, за да върна кокаина в нея
Снимка: БГНЕС

Навярно окрилен от факта, че купи Twitter за 44 млрд. долара, Илон Мъск се пошегува, че може би ще купи и Coca-Cola. Но дори и за най-богатия мъж на света компанията може би ще се окаже прекалено скъпа, пишат от Bloomberg.

"Следва да купя Coca-Cola и да върна кокаина в нея", написа в Twitter Мъск, намеквайки за оригиналната рецепта на напитката от 1886 година.

Компанията за безалкохолни напитки кара Twitter да изглежда като дребна покупка, тъй като пазарната й стойност е 284 милиарда долара.

Състоянието на Мъск в момента възлиза на 253 милиарда долара - много пред най-близкия му съперник Джеф Безос, който в момента има 162 милиарда долара.

Все пак може да е най-добре да не отписваме човека, който създаде най-голямата компания за електрически автомобили в света и потенциално е на път да изпрати хората на Марс.

Той за първи път се пошегува за купуването на Twitter през 2017 г. в размяна на съобщения с комика Дейв Смит. И вижте къде сме сега.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
Хемус преди 1 година
Да вземе да върне класическия кола вкус и да добавят захар,а не сурогати
29
2
 
1
 
! Отговори
hahaha преди 1 година
Coca-Cola към Мъск: Нямаш толкова пари, за сега можеш да си позволиш само туитър ;)
28
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мъск, ела да станеш премиер в БГ, че положението е трагично.
27
3
 
4
 
! Отговори
Браво! преди 1 година
Само бело и тесно!!!!
26
0
 
3
 
! Отговори
до 32 преди 1 година
бг инженер нали ?!!
25
1
 
7
 
! Отговори
ИмаНема преди 1 година
Има една държава между Дунав и Босфора , дето през 40 години си мени собственика, що не си я купи :-) Тъкмо ще станем държавата с най-много астронавти на глава от населението :-)))))
24
3
 
1
 
! Отговори
инженер преди 1 година
"Все пак може да е най-добре да не отписваме човека, който създаде най-голямата компания за електрически автомобили в света и потенциално е на път да изпрати хората на Марс." Аз искам само да вметна, че за да изпрати дори само един човек на Марс, на Мъск ще му трябват много повече пари отколкото има. Всъщност, това изобщо не е най-големият проблем. За да се изпрати човек на планета, намираща се на хиляда пъти по-далечно разстояние от Луната се иска много повече.
23
0
 
3
 
! Отговори
Fred преди 1 година
Той така както се шегува...
22
1
 
6
 
! Отговори
... преди 1 година
Абе до сега квото е казал го е правил. За електромобилите като говорише, всички му се смяха, а сега всички големи компании минават на ток, за спейсекс също му се подиграваха в началото, за туитър. Не е много далече момента когато ще изпълни и целта си за Марс и там вече той ще е царя. И ме кефи как не цепи басма на никой.
21
1
 
0
 
! Отговори
Истината преди 1 година
1 лев няма иска кока кола
20
2
 
16
 
! Отговори
Знаете ли преди 1 година
Имаше през 80-те и 90-те един философ Терънс Маккена и според неговата теория цялата човешка еволюция се е случила благодарение на наркотичните растения. Преди това хората са били *** с нисък интелект. После някой от тях започнали да консумират наркотични растения благодарение на които получили изменения в мозъка и повишена креативност и изобретателност. Така започнали да създават изкуство, и да изобретяват инструменти, оръжия и нови по добри начини за оцеляване. И от там тръгнал прогресът.
19
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще я купи, но в рубли.
18
1
 
15
 
! Отговори
Точно така преди 1 година
Без наркотици светът е скучен. Хората вземат наркотици от хиляди години. Даже това е едно от първите неща които е открил човека. Още първите докато са били в пещерите са обикаляли са пробвали кое става за ядене. Така са откривали билки и растения които въздействат на ума и тялото. Създателя на света е създал и наркотичните растения за нас хората. Животните не ги ядат. Те са за нас! Синтетичните наркотици са друга работа. Повечето от тях наистина са лоши.
17
3
 
7
 
! Отговори
Грийнберг преди 1 година
Слава Кокраина!
16
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да има и една привидно положителна личност, която за неговите 52 години успя от Южна Африка да направи Пейпал и докъде да видиш почнада изстрелва совалки в космоса. Е на тоя зарчето или му е само с 6ци или некой сериозно го бута. А да кажеш да е финансист да знае накъде върви капитала...не е.
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ах, че майтап!
14
6
 
0
 
! Отговори
некоя преди 1 година
нова погребална агенция няма6 ли
13
2
 
12
 
! Отговори
New York преди 1 година
якооо, най-големия пич!
12
3
 
0
 
! Отговори
комсомол4е преди 1 година
е по добре
11
3
 
0
 
! Отговори
като преди 1 година
пионер4е кестени на триьгьлника може да сьбира6