Сорос: Нашата цивилизация може и да не оцелее

Руската инвазия в Украйна може да е начало на Третата световна война
25 май 2022 09:31, Елка Василева
208
Сорос: Нашата цивилизация може и да не оцелее
Снимка: архив, БГНЕС

Американският милиардер и филантроп Джордж Сорос предупреди в реч пред участниците в Световния икономически форум в Давос, че руската инвазия в Украйна може да бъде началото на Третата световна война, в която нашата цивилизация може и да не оцелее.

Още по темата
"Най-добрият и единствен начин да запазим нашата цивилизация е да победим руския президент Владимир Путин възможно най-скоро", допълни Сорос.

Милиардерът допълни, че Путин, който казва, че неговата специална операция в Украйна върви по план и че ще постигне всички цели на Кремъл, сега смята, че инвазията е била грешка и се подготвя да преговаря за прекратяване на огъня.

"Но прекратяването на огъня e непостижимо, защото на Путин не може да се вярва. Колкото по-отслабен е Путин, толкова по-непредвидим става той", допълва Сорос.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
6
 
25
 
! Отговори
Евреканец преди 1 година
к мазен такива като теб доведоха човечеството до гибел не се наядохте на алчнотията си ! Мор за вас бизнес политици богаташи !
146
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Иска преди да умре да орецака всичко, отдавна си го знаем, ако пуснат ядрена бомба съм сигурен че руснаците ще целят по подземните градове, няма как да не ги знаят къде са
145
7
 
17
 
! Отговори
СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ преди 1 година
Благодаря ти, г-н Шорош, за всичко което причини на Европа. Пожелавам ти рак на простатата.
144
37
 
2
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 1 година
Имайте респект към евреите. Дали са ни нашия месия Йешуа. Без него щяхме да си останем тангристи, тъпанарионски печенеги, траки, даки, славяни и вугари.
143
35
 
4
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 1 година
Соро е казал една велика истина и се оказва много добър психолог на съветската водеща мисъл, която унищожава всичко около себе си. Не случайно е свръхбога, а е, защото има акъл в главата и му сече пипето така, както трябва.
142
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледам тез дето 3 дни клечаха и се редиха да цунъът мощите сега дават и мнения за С.орос. Та вие не сте хора бе защо говорите. Въпросът е за какво ни е такава цивилизация в която негроидниятотпадъкл ще управлява света пиндодерастите дижжендърите и педо филийте ще са на почит за да не ги обидим ,а комунистите ще са вечните феодали във властта. Като Крушовишкият пругнил Корнелляк момента.
141
1
 
18
 
! Отговори
Исус от Назарет преди 1 година
ти за кво се мислиш бе нищожество????
140
29
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя стар човек доста неща е предвидил, не случайно е милиардер. Така че това което казва си заслужава вниманието.
139
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако не се раждаха такива като тоя, човечеството със сигурност ще оцелее.
138
32
 
1
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
До: номер 151 Е това ще стане, ама точно в шестък, на 31-ви февруари, на Кукувден! С други думи, както САЩ така и Израел ще съществуват още векове напред!За Русия не съм сигурен. Не знам.
137
2
 
36
 
! Отговори
българина преди 1 година
най сигурният начин е израел изчезва и сащ се разпада, така светът ще оцелее със сигурност
136
4
 
50
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 1 година
ЕДИНСТВЕНАТА ЗАПЛАХА ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО СИ ТИ ЮДА ИСКАРИОТСКА ,С.А.Щ. И ВСИЧКИ МИЛИАРДЕРИ ПОМИСЛИЛИ СЕ ЗА ГОСПОД. НАИ МЪЧИТЕЛНАТА СМЪРТ ЗА ВАС САТАНИ.ВИЕ НАКАРАХТЕ УКРАИНА ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА РУСИЯ С ЧЛЕНСТВО В ТЕРОРИСТИЧНИЯТ СЪЮЗ НАТО.ВИЕ СНАБДЯВАТЕ УКРАИНА С ВСИЧКО НЕОБХОДИМО ДА ПРОДЪЛЖАВА ВОИНАТА.РУСИЯ ЩЕ ПОБЕДИ,А ВАС НЯМА ДА ВИ ИМА НА ЗЕМЯТА.СЛАВА ЗА ВЕЛИКА РУСИЯ.
135
5
 
33
 
! Отговори
Шорош преди 1 година
Ще те сполетят вечни мъки, изчадие!
134
4
 
45
 
! Отговори
АК-47 преди 1 година
Махнете го този индивид. Прочетете, какво каза Хенри Кисинджър. А онова зелено човече след срещата си с Дуда буквално продаде или предаде остатъците от така наречената държава Украйна на Полша. Вкараха и законопроект. Та, чакам над Столична община да се е вее и полско знаме. Ама да почакат, че както е тръгнало, май ще свалят чуждите знамена.
133
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рептил, ти и твоите приятели Родшилдови, вие сте ненужни на планетата.
132
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какъв филантроп може да е най кръвожадния човек на света. Та той е един антихрист и сатана. Това ли е Филантропа мислех че бил гейтс бил Филантропа. Боже пази и от двамата. Дано отидат при Олбрайт при Бжежински и Бандера.
131
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този ми е един, от най-отвратителлните хора на планетата. Скоро гледах, негово интервю в нета, със каква гордост разказва, как е съсипвал, финансовите системи на държавите. В това число и Русия, по същите правила,в африканските държави.Тук направи същото по Виденово време.
130
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рептилите са се загрижили!
129
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия трябва да намери своя Соррос. Защото дори да спечели на фронта ще загуби информационната война. Виждам само един милиардер в Русия който може да изиграе успешна роля в антисоррос войната Военното изкуство явно не му се отдава особено но в словото е неговата сила и може да сломи сорросите.
128
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички там, в Давос, рептили и МИЗАНТРОПИ, човекомразци - в една ракета на Мъск и - към териториите на Марс! Няма друго спасение за Земята от провъзгласилите се за богове владетели на световното богатство, което са изсмукали от народите по света! Как човечеството позволи това да се случи? Та ние сме в световна война!? Въпрос на време е да ни пуснат атомните бомби и да отровят земята...