Сорос: Нашата цивилизация може и да не оцелее

Руската инвазия в Украйна може да е начало на Третата световна война
25 май 2022 09:31, Елка Василева
208
Сорос: Нашата цивилизация може и да не оцелее
Снимка: архив, БГНЕС

Американският милиардер и филантроп Джордж Сорос предупреди в реч пред участниците в Световния икономически форум в Давос, че руската инвазия в Украйна може да бъде началото на Третата световна война, в която нашата цивилизация може и да не оцелее.

Още по темата
"Най-добрият и единствен начин да запазим нашата цивилизация е да победим руския президент Владимир Путин възможно най-скоро", допълни Сорос.

Милиардерът допълни, че Путин, който казва, че неговата специална операция в Украйна върви по план и че ще постигне всички цели на Кремъл, сега смята, че инвазията е била грешка и се подготвя да преговаря за прекратяване на огъня.

"Но прекратяването на огъня e непостижимо, защото на Путин не може да се вярва. Колкото по-отслабен е Путин, толкова по-непредвидим става той", допълва Сорос.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
15
 
1
 
! Отговори
Ники преди 1 година
Като гледам колко хора не знаят Българската азбука тук по добре да ни пуснат някоя бомба и на нас
106
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тва дедодоци още ли е жив, па се разтревожил за съдбата на цивилизацията? То аз не се тревожа, то заплакал с крокодилски сълзи.
105
1
 
17
 
! Отговори
Тоя преди 1 година
Кога ще пукне....
104
0
 
12
 
! Отговори
Лорд Стамат преди 1 година
Ами верно е, развръзката е описана в последната глава на Виблията - Откровението на Йоан!
103
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Две еврейски групировки, които не могат да си поделят света. Едната стои зад Сорос и Запада, а другата зад Русия и Китай.
102
1
 
17
 
! Отговори
Решението преди 1 година
Подкрепете Путин, за да стане предвидим. Не си играйте с огъня.
101
4
 
10
 
! Отговори
Неуморния преди 1 година
Начи тоя сенилрн дядка с 5 камериерка 5 души охрана, прави за смях президента на втората по сила войска в Украйна :).Другия сенилрн дядкани той прави това без даже да се наоряга.И един наркоман с агитката на динамо Киев прави Русия жалка хахаха
100
14
 
34
 
! Отговори
Такааа преди 1 година
Това затвърди позицията ми за подкрепа на Путин. След като и този е против него. То бе ясно, че всички тия сороси, ротшилди и др подобни искат да си направят тяхна цивилизация, с макс един милиард жители на планетата. Всички други ще намерят начин да ги преселят в отвъдното. Я война, я пандемия, я глад. Само Русия пречи да осъществят плана си.
99
27
 
15
 
! Отговори
путин е охлюв преди 1 година
путин обречен. И отчаян.
98
34
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Решението е много елементарно... Трябва да се ликвидира кремълския пcиxoпат!
97
19
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Джаба Сорос Хатянина вече и в главата на Путин си мисли, че е. Наща цивилизация ще оцелее, но Джаба няма да види много още от нея. Не само Путин, но и целият останал руски елит ( в това число Медведев, Лавров, Рогозин и др.) говорят в един глас за връщането на историческите руски земи в Украйна и за това че ще си помислят добре имат ли нужда въобще от сътрудничество със Запада. Защото Русия има достатъчно други партньори в света.
96
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Европеец ""За какво ни е свят в който ще миришем и ще се къпем веднъж на 3 месеца, ще студуваме, ще гладуваме, ще ходим пеша и само богатите ще имат велосипени"." С други думи, за какво ви е Русия? :)))
95
20
 
35
 
! Отговори
соросе, преди 1 година
вашата краварско-жендерастна цивилизация наистина може да не оцелее
94
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С единия крак в гроба и разсъждава за бъдещето. Прави си кални бани да свикваш с пръста!
93
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не само енергиите, но и цените на храните ше се определят в рубли. Русия е монополист на доставките на енергии и храни, а светът се разделя на валутни зони. ЕС е във валутната зона на Русия и ще се подчинява на финансовите закони на Русия, иначе да си търси други доставчици и да се грее на вятърни мелници и соларни панели и да яде насекоми и храни от преработени изпpaжнения.
92
7
 
39
 
! Отговори
Juls преди 1 година
Какво означава да победят Путин?! Да победиш Русия? Русия не може да бъде победена и ако все пак бъде победена, дали ще има някой останал да се радва на победата? Вариантите пред запада са 2 или да се съобразят с Русия или ... както пишеше на една от руските ракети Сармат "след мен е тишина" !!!
91
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сорос е като Азов много шум за нищо. Като умре ще бъде забравен. Той не е нито Маркс нито Енгелс нито Ленин никой не е той.
90
0
 
26
 
! Отговори
Мъхъ преди 1 година
Дъртият пръч е решил да унищожи човечеството и сега се цани за пророк.
89
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"милиардер и филантроп" - като го прочета това и ми се драйфа. Какъв филантроп е Сорос? На метри от офисите му има палатки с бездомни хора.
88
9
 
6
 
! Отговори
Джордж Оруел преди 1 година
На колко години е този Сорос-Шороши-Шварц? Да не би да се мисли за безсмъртен? Ами раково болният Путин, който унищожава собствената си страна, разсипва Украйна и плаши Европа с ядрена война? А Байдън, склеротик в деменция, който не знае какво говори? Китаецът Си, изживяващ се като император? Наистина, светът се управлява от някаква олигофренична геронтокрация... ,,Лудите, които ни управляват" -- не е просто книга, а самата ужасяваща истина!