След повече от 8 часа: Семерджиев е изведен от жилището му

Следобед той бил открит в неадекватно състояние
Обновена: 6 юли 2022 21:50 | 6 юли 2022 21:49, Петя Славова
78

Повече от 8 часа отне на органите на реда да изведат Георги Семерджиев от жилището му.
Още по темата

Мъжът предизвика тежка катастрофа, при която загинаха две млади жени. Семерджиев е избягал от мястото на инцидента, но по-рано днес беше заловен от специален отряд "Кобра", припомня Bulgaria ON AIR.  

Смята се, че Семерджиев е пътувал със своя джип със скорост, която е била близо 200 км в час. Установена е и самоличността на жената, с която е пътувал.

Следобед той е бил открит в дома си в неадекватно състояние.

Още не му е взета проба за алкохол и наркотици.

След трагедията хора излязоха на протест на мястото на инцидента и заявиха, че трябва да има наказания и за подкупните полицаи, които позволяват подобни хора с толкова нарушения да шофират.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
31
 
! Отговори
Granik преди 1 година
Правили са му бавно кръвопреливане ,затова са стояли 8 часа . Хемодиализа двойно по бавна. Вече е с чужда кръв.
43
12
 
18
 
! Отговори
строя Дунав Мост 2 преди 1 година
Киро разсипа държавата! И вътрешната и външната политика са пагубни за България и резултатите са налице! Прави са от Възраждане за урановите мини! Време е!!!
42
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Неадекватен, ама му спазват правата. Знаят за кого работи. Не смеят да го барнат. Сега във ВИП стая ще спи.
41
0
 
38
 
! Отговори
В последните 3 дни: преди 1 година
Забравих - крави на околовръстното предизвикаха тежка катастрофа... А за колко още безумия не сме и чули? Обаче важното е политика да въртиме, и то все в интерес на народа... Проклети да сте всички, които унищожавате България!
40
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе, на Рашков не му дреме.Той търси само Мата Хари, ама попаднал на Мата Космата парапеткова.Дреме му на шлифера на Рашков. Той се кани да оправя КПКОМПИ, че има да замита далавери.
39
8
 
6
 
! Отговори
Фин преди 1 година
До 666Господ е на Небето, а тук управлява Князът на този свят - Ариман. Само хората със забавено умствено развитие не го знаят това. Не си ли чел Новия Завет - и там го пише? Вижда се колко ти е акъла по трите шестици!!!
38
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изчакали са го да се наспи. Полицаите не са зверове че да будят спящ човек.
37
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чакали са защитник на убиеца. Георги искал защитник. Уж бил неадекватен, а искал защитник.Дал тел.на майка si да му намери защитник. 8 часа уж защитника бе се явявал и за това се забавили. Ясен Тодоров обясни, че не можели да го изведат без защитник понеже адвокатите му щели да пледират, че нещо не е спазено и са му нарушили правата. Мили, Боже ! Такова чудо на чудесата! Ами ако защитника се яви след 24 часа? А? Ко правим тогава? Ще чоплят семки и ще чакат на Гочето да му се прочисти кръвта ли?
36
0
 
39
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
Държавните институции са толкова прогнили от корупция, че даже когато се налага да симулират дейност са неспособни да го направят по начин който да създаде поне илюзията, че нещо може да се случи в тази територия. Още от сега на всички им стана ясно, че и този ще го пуснат за да си почива на остров или ще получи условна.
35
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До аСтранно е че са го чакали 8 часа при условие че като няма заложници може да нахлуят светкавично и да го заловят.
34
2
 
39
 
! Отговори
666 преди 1 година
Джипът се разцепил на две, а на този нищо му няма. На камерите записано как се прибира накуцвайки. Невинно ходещи по тротоара убити на място. Къде ви е добрия Господ?
33
0
 
30
 
! Отговори
Ламята преди 1 година
Докато са го чакали осем часа да изтрезнее,са му масажирали макарите,за да не се стресира.В лошата НРБ,такива извращения нямаше.Да се знае.
32
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чухте ли онзи от службите, където казва: "Намерихме го в неадекватно състояние"? Журналист пита: "Какво значи неадекватно състояние?". От службите казва: "Не мога да кажа". Работата е ясна. Ще го оправдаят.
31
0
 
53
 
! Отговори
В последните 3 дни: преди 1 година
Стрелба заради забележка на детска площадка в София, майките се страхуват да пускат децата си там. Възрастен мъж, пребит и ограбен от "деца" в къщата си в българско село. Възрастна жена, прегазена от 15-год. "дете", което кара кола и "не разбира", че е убило човек. Дрогиран престъпник с десетки криминални прояви и висящо дело, който кара бясно по булевард в центъра на столицата и убива 2 жени... И няма възмездие? На фона на всичко това нашите управляващи твърдят, че живеем в Европа?!
30
5
 
19
 
! Отговори
Бг Съд преди 1 година
Все пак този е защитен свидетел на Прикриватурата на Каскета. За това полицаите са били длъжни да му духат с ветрилца и да го пличкат с водичка докато се окопити горкия. Жив да го ожалиш
29
0
 
18
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Тоя просто е трябвало да бъде хоспитализиран... Мозъкът му е тотално издухан... Нещо като Гарджока дето открадна такси и си спретна гонка с полицията...
28
0
 
34
 
! Отговори
тъй де преди 1 година
Единственото справедливо тук ще е с правата лопата у челото, и ако не е приритал от първия път......повторка.
27
1
 
38
 
! Отговори
а преди 1 година
Тия нашите 8 часа са го чакали да се наспи и изтрезнее тоя ли какво? Каква е причината да се бавят толкова ?!?!?
26
2
 
3
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Ходя там на ортодонт... Добре че са го закопчали, да не ми отнесене ченето още преди да го наместя...
25
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече да не смееш да излезнеш навьн някоя дрога или пиян да те размаже