Вижте движението на джипа, с който Георги Семерджиев уби две жени

Вижда се как кара със синя полицейска лампа на тавана на джипа си
Обновена: 6 юли 2022 16:15 | 6 юли 2022 16:15, Петя Славова
217

Нови кадри показват как се е движила колата, причинила жестоката катастрофа в центъра на София във вторник вечерта. На видеото се вижда как шофьорът Георги Семерджиев кара по улиците на столицата със синя полицейска лампа на тавана на джипа си, съобщава Нова тв.

Още по темата

След инцидента, при който загинаха две млади пешеходки, стана ясно, че въпросната лампа, както и стоп палка, са открити в автомобила. Той се разцепи на две при зверски удар в асансьора на метростанцията на бул. "Черни връх". Водачът успя да избяга от местопроизшествието и бе арестуван преди часове.

Оказа се, че той е рецидивист по пътни нарушения. Има 47 акта и 49 наказателни постановления. Джипът убиец бил с фалшиви номера, тъй като е официално спрян от движение. Освен това, книжката, с която Семерджиев шофирал и представял за издадена в Швейцария, не е истинска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
15
 
! Отговори
Време е преди 1 година
Рашков, пусни разпореждане да се направи справка - всички рецидивисти с повече взети точки от колкото има в талона, да им се конфискува колата и да се проверяват веднъж седмично.
74
0
 
24
 
! Отговори
МВР преди 1 година
Установихте ли с каква скорост мина на червен светофар това нищoжество?
73
0
 
26
 
! Отговори
Шерифа преди 1 година
Сега да не вземете заради този УБИЕЦ да погнете всички ДОБРИ МОМЧЕТА с по 50 постановления? Оставете ги останалите да си карат без книжка - защо заради една черна овца да наказваме цялото стадо?
72
0
 
5
 
! Отговори
До 81 и 84 преди 1 година
Благодаря. Аз съм от Пловдив и не познавам София,освен центъра.
71
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е новата държавност и законие при Румен Радев.
70
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С какъв акъл караш така. Това даже не мога да си представя как успяваш да се умопомрачиш до такава степен на неадекватност. Явно и в комбинация със системна безнаказаност се е взел за Исус Христос Недосегаемий от град София.
69
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както казахме- ежедневие. У нас умират на ден по няколко човека на пътя. За Маймунката плоскоземец с мантрите "маскити са зада мАлчити" изписахте 2000 фермана. За тоя наркоман- 200 ще се изпишат. А за загиналия сутринта на СОП защо написахте само 2 реда??? М???
68
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво да гледаме?!!! Да гледат сеирджиите, да гледат лешоядите, да гледат безчувственищите, дето не им пука от смъртта на двете млади жени (Светла им памет!). Какво има за гледане? Да гледаме поредното беззаконие и как институциите са на "ти" с бандитите, а не със законите и правилата!
67
1
 
6
 
! Отговори
До 54 преди 1 година
Ти пък що за тъ.пак си бе?Името Семерджиев е българско и аз съм с такава фамилия. Нищо турско няма в това име. Колкото за случая -голяма трагедия, липса на държавност - тоя отдавна е бил за затвора.
66
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е мястото където убиха Милен Цветков.Това е друг МОЛ.
65
0
 
10
 
! Отговори
Т преди 1 година
Бул.Ч.Връх трябва да го направят пешеходна зона- много селяни от полите на Витоша и мутрафони слизат от там. После и други булеварди.
64
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
После що македонците не искали да имат нищо общо с понятието "българин". Ами не са м*лоумни, нали виждат каква ''държава'' с какви екземпляри имаме тук. Разбирам ги напълно.
63
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Милен Цветков го уби един наркоман на горния мол - на 2 км нагоре по същия булевард
62
1
 
21
 
! Отговори
100 нарушения преди 1 година
Предния ден имаше и един друг дето караше разпаднал се бус, с някакви си 50 акта. Явно само глупаците имат легални книжки и спазват законите.
61
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това не е ли мястото, където убиха Милен Цветков?
60
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В света приемат Българите по начина ,който ги приемат заради подобни екземпляри.Като дойдат тук им става ясно всичко. Престъпниците са богати и владеят държавата с партиите.България никога няма да се оправи .
59
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Важното е, че черен гологан не се губи. Джипа се разцепил, а той и лиглата се измъкват живи.
58
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Характерно за КАТ/МВР е да спират шофьори избирателно за 'нарушения', които по никакъв начин не застрашават никой и нищо наоколо. От рода на неправилен завой с 10км/час на малка квартална уличка, където минават 2 коли на час или влизане за секунда и половина в бус лентата по Цариградско по време на час пик. Иначе за такива като тоя наркоман-убиец, няма кой да го спре. Или такива, които летят с 150км/час на АМ Тракия в аварийната лента или направо в насрещното движение. За такива няма проблем.
57
0
 
18
 
! Отговори
д преди 1 година
47 акта и 49 нарушения. Това шега ли е господа МВР-та?
56
0
 
12
 
! Отговори
Къде е Курвата? преди 1 година
Мата Хари-то къде е?