Вижте движението на джипа, с който Георги Семерджиев уби две жени

Вижда се как кара със синя полицейска лампа на тавана на джипа си
Обновена: 6 юли 2022 16:15 | 6 юли 2022 16:15, Петя Славова
217

Нови кадри показват как се е движила колата, причинила жестоката катастрофа в центъра на София във вторник вечерта. На видеото се вижда как шофьорът Георги Семерджиев кара по улиците на столицата със синя полицейска лампа на тавана на джипа си, съобщава Нова тв.

Още по темата

След инцидента, при който загинаха две млади пешеходки, стана ясно, че въпросната лампа, както и стоп палка, са открити в автомобила. Той се разцепи на две при зверски удар в асансьора на метростанцията на бул. "Черни връх". Водачът успя да избяга от местопроизшествието и бе арестуван преди часове.

Оказа се, че той е рецидивист по пътни нарушения. Има 47 акта и 49 наказателни постановления. Джипът убиец бил с фалшиви номера, тъй като е официално спрян от движение. Освен това, книжката, с която Семерджиев шофирал и представял за издадена в Швейцария, не е истинска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пет часа преди това е щял да убие други хора. Хората са писали в групата. Преди ден едни младеж си направи шега, че носи бомба в самолет в соц. мрежи и веднага прихванаха самолета и го свалиха. А този 5 часа преди това е засечен от гражданин,който е подал в соц мрежи и номера на джипа, но реакция никаква. Тромава държава.
54
1
 
13
 
! Отговори
msm преди 1 година
Тотална липса на респект и професионализъм от пътна и охранителна полиция! Касички за пълнене на бюджета, това са патрулките! Радар - фиш - глоба! Това не сасява животи! Всеки нарушител, трябва да бъде спрян за проверка - защо, как, за къде бърза!? Какво вози? Проверка за алкохол, дрога!? и едва след това да се пише акт и да идва глобата!? А, какво, минаваш с 200 покрай радар, излиза ти фиш, но след 5-10 минути - бам и убиваш някого, защото никой не е респектирал и проверил нарушителя!
53
3
 
5
 
! Отговори
с 200 преди 1 година
Бързал е да достави Мата Хари-то на Боко със син буркан.
52
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този удар в никакъв случай не е със 100 км/ч. Извинявайте, ама за да се разцепи джип на две, са нужни поне 150 + км/ч . Най тъжното е, че такива "шофьори", винаги оцеляват за сметка я на спътниците в автомобила, или както в случая - пешеходци.
51
2
 
11
 
! Отговори
Симеон преди 1 година
"Кои са шефовете на този дилър?" - ГЕРБ разбира се, тоя е един от Мулетата на Стъки и компания.
50
0
 
21
 
! Отговори
Гражданскаотговорнос преди 1 година
ХАХАХ. Значи ако гражданската ти е изтекла , поради това че си забравил или наприлер си я разцепил на три часи защото ти идва много скъпо и докато дочакаш системата бонус малус децата ти станат пълнолетни, ти свалят номера. Ако книжката ти е изтекла също ти свалят номера. Но ако имаш 80 акта и 80 постановления ти го оставят. Ами това дами и господа е България - не на Герп или на ПП или на ИТН. Това е нашата свидна родина. Уникални закони и правила. Бог да пази децата ни ...
49
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ето олицетворението на България. Някакъв наркоман с 50 различни нарушения, отнети книжки, фалшиви книжки, дрогиран до козирката зад волана, с лампа на НСО върху капака лети с като гледам поне 120км/час в градски условия. Няма КАТ, няма МВР, няма никой, който да го спре при положение, че целия център е в обхвата на камерите на същите органи. Иначе същите дебнат зад квартални контеинери за ''нарушители'' от рода на неправилен завой след излизане от гаража, за да си приберат 30те лева. Това е БГ.
48
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде продават буркани, да си сложим и ние на колите, че ни писна с това червеното на светофарите? Пълна пародия са всичките институции у нас и трябва да знаят, че не този е убиецът, а те самите. Ние, гражданите, сме едни едници и сме под ръководството на държавата и на нейните инструменти. Да вземат да почетат малко книжки, малко Аристотел, или най-добре да си хващат парц алите и да си напускат работните места, че изтъркаха паркета и столовете.
47
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едно Ферари с цвят червен, едно за теб, едно за мен, това му трябва на чалгараааа!
46
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Завършен де Е бил!
45
0
 
19
 
! Отговори
до 56 преди 1 година
Шефовете на този дилър както и той самият са симптомите на гнилата зараза в полицията и прокуратурата! Ако искаха щяха да се разправят с тях за дни, а може би и часове! Знаят ги поименно с адресите , както и кога къде се намират! Все пак се водят на отчет и трябва да знаят колко им е процента, за което не разчитат на тяхната честност!
44
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В нормалните държави само фактът, че се движи със синя лампа на МВР при положение, че не е служител на органите на реда, му гарантира ефективно лежане от 5-6 години.
43
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Завършен ***!
42
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дилър, част от престъпен контингент с полицейска протекция. По принцип народа много им се възхищава на тия. А не трябва
41
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кои са шефовете на този дилър? Да насочим вниманието си и натам.
40
3
 
3
 
! Отговори
ИСТИНСКИ ПАТРИОТ преди 1 година
отново турците действат против българите, по-турско име от Семерджиев не съм чувал. ликвидирайте всички турци веднага или втори възродителен процес защото ние българите не искаме тази разбойна и не адекватна народност в нашите земи за тях трябва втори холокост от 1000 години само избиват безкрупулно невини българи друго не знаят, да живее васил Левски, България, българския език, доло ердоган и всички, ама всичко турци на целия свят
39
0
 
9
 
! Отговори
Off Topic преди 1 година
До - "ПРЕКАЛЯВА СЕ С РЕКЛАМИТЕ!" - брато, аз в интернет без ад блокър не съм влизал от години и им се чудя на такива като тебе дето не го използват- безплатно е. Пиши в гугле ad blocker, избери си един от многото, добавяш го в браузъра и си готов.
38
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спрян от движение джип, взета му е книжката, и ефекта е НУЛЕВ! Както много пъти съм казвал - докато джигита е свободен, и колата си е в него, ако ще и 700 акта да му напишете, ако ще да му вземете и кръщелното, той пак ще си кара както и колкото си иска!
37
0
 
44
 
! Отговори
Тъжно преди 1 година
Днес двете момичета, бъдещи майки, можеше да се разхождат в хубавото време, но вместо това стоят в черни чували, заради този БОKЛУККККК!!!!!!!!!!
36
0
 
24
 
! Отговори
българка преди 1 година
Уфффф - този *** не го ли ловят физичните закони ?!? Колата му се разцепила от удара, двама човека отстрани загиват а той без драскотина успява да избяга ?!?!? Защо Господ не ни оттърва от него, а невинни хора загиват ?!? Сега ще го храним в затвора, ще го обгрижват, и накрая ще го пуснат....... КОГА ЩЕ ВЪРНАТ СМЪРНОТО НАКАЗАНИЕ ?!?