Три коли се удариха до Севлиево, жена загина

Сред пострадалите са и две деца, мъж е с опасност за живота
9
Три коли се удариха до Севлиево, жена загина
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Една жена загина, а петима са ранени, като един от тях е с опасност за живота, при тежък пътен инцидент край Севлиево.

Сред пострадалите са и две деца, съобщиха от МВР.

В 08:35 часа е получен сигнал за възникнало ПТП между три леки автомобила на главен път-I-4, на около два километра преди разклона за Севлиево.

Установено е, че 32-годишен мъж от село Горско ново село, движейки се в посока Велико Търново, навлязъл в лентата за насрещно движение, при което се ударил странично в движещ се автомобил, управляван от 51-годишен мъж, след което се удря във втори насрещно движещ се автомобил, управляван от 22-годишна жена, която от удара е загинала на място.

В автомобила на починалата жена са пътували 2-годишният ѝ син, който е настанен в габровската болница с фрактура на лява предмишница, контузия на главата и гръден кош, без опасност за живота, и майка ѝ - на 50 години, която е с фрактура на лява лицева кост, без опасност за живота и която не е настанявана за лечение.

С опасност за живота е 32-годишният водач, който е настанен в УМБАЛ "Сърце и мозък" в Плевен с фрактура на таз, фрактура на ляво бедро и фрактура на ребра и пневноторакс.

Пострадали в неговия автомобил са 33-годишна жена от с контузия на гръден кош, която е отказала хоспитализация; 12-годишно момче, което е настанено в МБАЛ "Д-р Тота Венкова" с контузия на глава, корем и лява колянна става, без опасност за живота.

Пробите за алкохол и наркотици на 51-годишният водач са отрицателния. На 32-годишния водач са взети кръвни проби. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анализатор преди 1 година
До Пепе:Да ти кажа до кога-докато няма Държава така ще е-например в Гърция при нарушение първо -свалят номерата,взимат ти колата,съдят те веднага-и ако е затвор влизаш веднага-и глобите са веднага -плащаш като поп.
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Избиха се тези турчета кой им дава книжки бе
7
0
 
10
 
! Отговори
Пепе преди 1 година
Много, много лош матриал, в комбинация с липса на правила и законност. Миналата седмица шофирах 1000км в Хърватия. На извънградско са ме изпреварили една или две коли, аз също толкова. На магистралата всеки кара адекватно и няма нито много бавни, нито много бързи. В градовете е уредено и регулирано. Удоволствие от шофирането, без нерви. Понеделник сутрин, като тръгнах на работа ми побеля косата от стрес. Не е нормално това! Докога ще търпим!!
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тея бързите по пътищата ще минат по смъртност умрелите от кромид.
5
0
 
10
 
! Отговори
Възмутен преди 1 година
Оня къдравия председател на незнам ква си организация за продажба на книжки вместо да разтяга локуми по телевизора и да вдига цените за продажбата на книжки да вземе наистина да обучава кандидат шофьорите на правилници,закони как се кара кола и т.н.!
4
0
 
23
 
! Отговори
много рисков път е преди 1 година
Веднъж се прибирах от София, но тъкмо бях платил 213лв с намалението за друго нарушение(300лв) и намалях на всички ограничения 40, 60, и 60 заради крави, заради ремонт, неясно защо и прочее..Оказа се, че от София до Варна има поне 100 пъти ограничения за какво ли не! Всички зад мен надуваха клаксони, фарове, даже ТИРовете ме изпреварваха при първа възможност. Тази комбинация от неадекватни знаци и липса на КАТ и прости и неуки шофьори е смъртоносна. Като има знак, да има и камера и дае на място.
3
0
 
12
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
Честно,чудя се какъв е тоя всекидневен ужас който настана по пътищата?Какво е това чудо?Всеки ден ужасни катастрофи и убити?
2
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тъпокът предизвикал инцидента ще бъде ли пуснат на свобода?
1
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изпреварва за ония свят..., ами почерни чужди семейства и животи. :'(