Тръмп: Вярвам в двата пола, има мъже и жени

ЛГБТ се е вкопчила в тази расова теория
25 юли 2022 14:38, Александър Попов
101
Тръмп: Вярвам в двата пола, има мъже и жени

През уикенда Доналд Тръмп се обърна към младите хора на митинг във Флорида и каза за ЛГБТ общността: "Тази общност се е вкопчила в лявата джендър идеология и токсичната расова теория", съобщи Fox News. Ние вярваме в два пола. Има само мъже и жени."

"Не можете да се доверите на тези хора, на които не бихте позволили да гледат децата ви и за 20 минути. Така че защо трябва да им позволяваме да обучават милиони американски ученици в продължение на дни или дори години?", посочи той.

Бившият президент на САЩ Тръмп също така заяви за транссексуалните лица: "Трябва да въведем строги забрани за преподаване на расови, сексуални и политически елементи, които могат да бъдат неподходящи за децата, живеещи в САЩ".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още по темата: Доналд Тръмппол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
1
 
13
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Браво на Тръмп! Най-после някой да каже, че царят е гол!
84
1
 
12
 
! Отговори
Браво Тръмп преди 1 година
Бравооооо
83
1
 
6
 
! Отговори
Браво преди 1 година
Тръмп най сетне и ти да кажеш нещо смислено
82
1
 
5
 
! Отговори
Агур Едеп преди 1 година
Да направят концлагери за *** и да ги лекуват там сутрин и вечер с една яка сопа по гърба, бързо ще им мине пдрстията!
81
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Там където отива Тръмп ще има възможност от първо лице да разбере, че може да е И жена. :))) Дано не получи някое просветление, че неговите върли фенове тук ще го изоставят. :)))))
80
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днес толкова сте елементарни . Мислите че не разбираме защо сте променили заглавието за да звучи двусмислено. Много сте жалки.
79
0
 
3
 
! Отговори
Емил СТЕФАНОВ преди 1 година
До ПроСоТоАМИН.
78
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САЩ ако не го искат за президент бай Дончо, ние трява да го вземем.
77
0
 
15
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
" И Бог създаде човека по свой образ и подобие.Мъж и жена ги създаде"..
76
0
 
12
 
! Отговори
Дони преди 1 година
Третия пол са роботите които ще унищожат всички други полове в САЩ и ще провъзгласят Първа Американска Роботска Република (ПАРР).
75
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заседна ли сме отдавна в приказката Новите дрехи на Краля ивсеки го е страх да каже, че краля е очевидно гол! Даже комприменти за дрехите му правим..Добре, че има деца или Тръмп..да изкажат без страх очевидната
74
0
 
22
 
! Отговори
Боб преди 1 година
Попитаха една съдийка в американския Върховния Съд какво е жена? Тя отговори, че не може да дефинира жена, защото не е учителка по биология!! Тоест само биолозите могат да знаят кое е жена, но не и обикновените хора, хахахаха!
73
10
 
1
 
! Отговори
777 преди 1 година
Хванал се удавника за сламката!!!
72
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо еволюцията е създала два пола? Защо не е създала 3, или пък 10, а защо не и 1000? Някой ЛГБТ титан на мисълта със завършен втори клас, може ли да обясни? Хем живеем в обществото с развита наука и технологии, хем ни се насаждат абсурдни нелогични тези.
71
0
 
14
 
! Отговори
Боб преди 1 година
Политиката иска вече да диктува на медицината( сovid и други биооръжия), на историята( войните и военни конфликти), на икономиката, на религията, сега на биологията! Скоро и на физиката и ще заливат с ретроградна пропаганда, че Демята е плоска! Направо да отменим всички други науки..и останем с едната политическа идеология!
70
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-страшното в цялта радикално-*** истерия е, че посрещат критиките с "Ъъъ, мъ то в Русия е по-зле." Тези откачалки няма да спрат, докато при нас не стане по-зле от Русия. То вече започна: в Норвегия Кристина Елигсен я заплашват три години затвор, защото казала, че мъжете не могат да са лесбийки. Тя не e "Рииий! Ист! Фоб". Тя е известен борец за правата на жените, потърсете я, пише с Christina Elligsen.
69
0
 
18
 
! Отговори
До 67 преди 1 година
Всяка идеология базирана на утопия е обречена на провал, особено когато те са елементарно простовати, като либерастките. Унищожаването на традиционното патриархално семейство изправи европейската цивилизация пред демографска катастрофа - това са фактите. Общество на свободните връзки е възможно само във фантазиите на болен хипи-комунист. Кой ще отглежда и възпитава тези деца или това не е важно, важното да се напушим и да завъртим една оргия - простотия ли бе да го опишеш.
68
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да си особено *** и елемнтарен мозък, за да си въобразяваш как обратното на радикален *** идеолог е някак си русофил. Трябва да си особено болен мозък, за да си въобразяш, че "аз предифинирах gender" по някакъв начин придава смисъл на квази-религиозната ти доктрина или я прави по-малко откачена. И трябва да имаш способност за самооценка колкото варен морков, за да си въобразяваш че истерични крясъци Рииий! -Фоб! -Ист! те правят някак си толерантен или прогресивен.
67
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"В общество на свободните връзки един мъж може да има деца от повече от една жена, или пък една жена може да има повече деца от един и същи мъж." - Хихихи, ти можеш ли да четеш? Не виждаш ли, че съм написал "пропагандирането на това, колко е хубаво да си обратен"? Не става въпрос за "свободни връзки" или каквото там имаш предвид. Има логическа зависимост в коментара ми, но за хора от 3-тия пол (предполагам си такова - пиша в среден род, да не се обидиш) тя е невидима поради техни лични проблеми.
66
0
 
17
 
! Отговори
До 54 преди 1 година
Има ли *** идеологията граници? Днес един мъже може да се облича като жена и това ни се налага като норма, утре обаче някой ще се обяви за тигър, друг за телевизор, какво правим с тези ***? Къде е границата или вече няма такива, всичко е позволено, всеки да си прави каквото си иска - точно това деградира обществото и ефекта в бъдеще ще е унищожителен, тотален хаос и разруха.