16-годишно момче загина при катастрофа в Търговищко

Инцидентът станал при неправилно изпреварване от друга кола
13 авг 2022 13:21, Елка Василева
16
16-годишно момче загина при катастрофа в Търговищко
Снимка: архив, БГНЕС

Момче на 16 години загина при катастрофа в Търговищко, съобщиха от МВР.

Сигналът за пътния инцидент в близост до разклона за с. Божурка е получен в 00:30 ч. на тел. 112. Водачът на лек автомобил „БМВ 530 Д“ с търговищка регистрация, движещ се в посока Варна, е предприел неправилно изпреварване на влекач с варненска регистрация с прикачено към него полуремарке в забранен за маневрата участък от пътя.

Лекият автомобил е навлязъл в насрещната средна пътна лента и се е блъснал челно в правомерно движещ се в нея в посока София лек автомобил „БМВ Х5“ с германска регистрация, управляван от 19-годишен правоспособен водач от с. Беломорци, община Омуртаг.

В резултат автомобилът „БМВ Х5“ е отскочил, застанал е на пътя на товарния автомобил и се е ударил в него. Вследствие на сблъсъка влекачът се е преобърнал вдясно на пътното платно.

Пътуващ в лекия автомобил „БМВ Х5“ 16-годишен младеж от с. Беломорци е загинал на място. Друг пътник в автомобила - 48-годишен мъж от Търговище е настанен за лечение в интензивното отделение на областната болница с опасност за живота му.  

По случая е образувано досъдебно производство. Извършват се необходимите действия за установяване кой от двамата мъже, пътували в лекия автомобил „БМВ 530 Д“, го е управлявал по време на инцидента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
3
 
! Отговори
До Granik преди 1 година
SUV-вовете са измама, че си по защитен в него. Напротив по-висок център на тежестта, в пъти по-обръщащи се. При еднакви маси, SUV-а губи
13
1
 
6
 
! Отговори
W преди 1 година
Щом е с BMW ясно какъв е.
12
0
 
1
 
! Отговори
Тя преди 1 година
Млади са повечето-ами 41 или 48 год. Г-н толкова му е айкюто....Жалко зй момченцето..
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БМВидиотите нямат свършване.
10
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отдавна го казвам. Пълна забрана на тежкотоварни машини( не говоря за ТИР ове, а за влекачи, автовлакове и там подобни), както и селскостопанска техника през тъмните часове на денонощието по републиканската пътна мрежа.
9
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А бе некадърници, защо не измислите една ваксина срещу шофьорите убийци? От тях умират повече отколкото от ковид! Некадърници, сетих се и полицаи дирници! Тъй де!
8
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой му дреме за депесари и кaтyнapи? Да се трепят на воля, те и без това са ни в повече.
7
0
 
13
 
! Отговори
Продаваме Партията преди 1 година
БМВ не отстъпва от пътя! Другите да бягат! Резултат - естествен подбор!
6
4
 
3
 
! Отговори
Баро Вкаров преди 1 година
Дано да се оправи момчето!
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 1 - Да бе ... няма убие тебе, ми себе си ще самоубива ... ка почнете ги редие едни ей такива филмови сценарии, че а се почувтвате кат батки и пичаги,мноо *** кефите ...
4
5
 
6
 
! Отговори
Granik преди 1 година
Странно е ,че пострадалите са в джипа, а не в леката кола. Би трябвало да е обратното,но пък предницата на лимузините БМВ е като брадва направо,дали заради разположението на двигателя .
3
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 2. Прав си. Сега идват най големите селяни от Възраждане, с големи претенции за власт. Тотално изкугуригали копия на Атака, които сънуват външни сили.
2
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сеяндурите се изпотрепаха а същите такива сеяндури искат да ни управляват Ще позволим ли да ни унищожават.
1
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз ако съм на мястото на бащата на 16 годишния младеж (лека му пръст), ще тормозя убиеца до края на живота му, докато се самоубие. Съда нищо няма да му направи, ще се размине с условна, в най лошия за него случай.