Задържаха мигрант, издирван за катастрофата в Бургас

Той е от Сирия и е със статут на бежанец
25 авг 2022 13:50, Красимир Ангелов
35
Задържаха мигрант, издирван за катастрофата в Бургас
Снимка: БГНЕС

Задържаха мъжа, издирван за катастрофата в Бургас. Той е от Сирия и е със статут на хуманитарен бежанец.

Мъжът е бил заловен в Първомай, съобщава Нова телевизия.

Както е известно, при пътният инцидент тази сутрин загинаха двама полицаи – 43-годишният Атанас Градев и 31-годишният Йордан Илиев, които са опитали да пресекат пътя на автобуса и да го принудят да спрее.

По информация на полицията нелегалните мигранти са били превозвани от двама сирийци с хуманитарен статут у нас. Единият беше задържан на мястото на инцидента, а другият бе обявен за издирване, преди да бъде заловен в Първомай.

По непотвърдена информация мигрантите са се качили на автобуса в землището на село Стоилово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
2
 
! Отговори
гого преди 1 година
До Веселинъ 7112136860украинците да се върнат от където са дошли и да се бият за държавата си.Какво правят млади мъже тук,и как са влезли на територията на БГ.
28
2
 
4
 
! Отговори
ЕМИГРАНТА преди 1 година
Абе в нормалните държави се стреля в гумите на буса а не се застава пред него. Как са решили нашите вече загинали полицаи,че автобус който не е спрял дотогава на две проверки и е преследван от две коли--ЩЕ СПРЕ НА ТЯХ Виновни са и МВР щото гаранция не са им казали това-- иначе едва ли ще спрат на пътя му..Отделно никой не ги е научил на реални действия--в САЩ отдвана да са гръмнали гумите или сложили шипове на пътя.. Жалко за тях--самоубиха се ненужно
27
0
 
13
 
! Отговори
ил Рапоне преди 1 година
Няма термин мигрант, има емигрант и имигрант. Мигрират ята птици и пасажи риба. Това е закононарушител на държавна граница и ред други нормативни актове. Докато се лигавите така с ромчета и мигранти, не очаквайте подобрение в клозета, дето вече и територия не е.
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каквато и да е, тези хора или са невежи, или инструкциите куцат. На автобуса се осигурява коридор и вече в извън населено място се прави там що се прави....както се прави.
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наистина защо са им препречили пътя и докъде са щели да отидат,да са карали само след тях та да се пообъркат какво да правят и на къде да ходят,ще спират ли за малко или ще скачат в движение,че все ги виждат и ги чакат да ги проверят защо не спират,какво возят,кои са те и защо поне един не поиска да се предаде за намаление на наказанието за бягство с неподчинение на представителите на вътрешните органи с превозване на забранени стоки и групи пътници нерегламентирано навлезли на територията на РБ
24
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези двама наши Българи, които загинаха в изпълнение на служебния си дълг сега да тежат на съвестта на ония дето са прибрали парите за канала. Глави трябва да хвърчат в гранична и мвр!
23
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кола да се пресече пътя на автобус е равносилно на самоубийство, затова в САЩ стрелят по гумите на автобуса и ако се наложи в шофьора.
22
1
 
9
 
! Отговори
НИНОВА ОТ БСП преди 1 година
КАКВА ОГРАДА БЕ? ОГРАДАТА ОТДАВНА ПАДНА, ДОКАТО ЧЕГЪРТАХМЕ ГЕРБ. СЕГА СЕ МИНАВА СВОБОДНО - ПЛАЩАШ И МИНАВАШ! И ПАТРОНИ НЕ ИЗНАСЯМЕ?
21
0
 
6
 
! Отговори
СЪГЛАСЕН преди 1 година
АМА НА КОЛОВЕТЕ ДА СА КИРО, АСЕН, НИНОВА, РАДЕВ И ДАМАДЖАНАТА!
20
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цепеш хубаво ги е подреждал на колове. Ей това е ограда. Колкото повече минават - толкова по-гъста става оградата. Но на ЛГБТ не им допада идеята.
19
2
 
18
 
! Отговори
Ейй преди 1 година
Къде е Валерката Симеонов да се изкаже за оградата по границата.Аз моите кокошки с по здрава съм ги оградил да не ми ходят в градината.
18
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дайте му сега гражданство, усвоил е всичко необходимо за да е член на територията.
17
2
 
12
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 1 година
До Веселинь.... Браво пичч - кефиш ме.... Аз пак повтарям кой ще поеме вината?!?! Меверето нека чете,,,, от Мичурин до Бургас са 70минути път! Имало е време за реакция, за шипове на пътя, а и за куршум за шофьора!!! Сега кво стана?!?! Шофьора уби две момчета и избяга... Оставка и съд за шефа на репеуто в бургас... Подсъдна некомпетентост!##
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
мачкай веско
15
0
 
25
 
! Отговори
Пак добре преди 1 година
Добре, че сме изостанали и оттук минават само транзит. Ако милион влязат за година, като в Германия, ще я втасаме. Трябва да променяме управлението на шериат.
14
1
 
42
 
! Отговори
Антикомунист преди 1 година
Докато не използват оръжието по предназначение ,така ще е винаги!!!
13
4
 
20
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Тъй-като съм уверен,че коментарите днес,повепе от всякога,ще бъдат следени от Наши Полицаи,то минсе иска да оторавя едно предложение.Нека на Наши украински и Руски бежанци пребиваващи в България им се оредложи работа в МВР.Между тях има дистойни бивши полицаи и военни.Ако някой или някоя от тях ориемат то момебтално трябва да им се връчи Българсйи паспорт. Това ще бъде от полза и за България и за Русия и Украина. На всичйи араби обаче трябва да се отнеме правото на Българско гражданствво.
12
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
добер след като е със статут бежанец, това забранява ли му да използва автобусен транспорт, ами ония от Окрайна те не са ли със същия статут и какво правят по курортите ни???
11
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чак до Първомай стигнал..
10
2
 
23
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Поздравления за бързите и навременни действия на Българските ченгета! За двете Наши момчета отмъщението срещу бежанците трябва да е зловещо,всекидневно и злобно.Накарайте ги да съжаляват,че са влезнали на Свята Българска Територия и предизвикайте референдум сред самите структураи на Българска Национална Полиция за това дали въобще трябва да има на наша територия бежанци търтеи,които за разлика от Нашите майки и бащи не страдат от глад и недоимък.Нямам предвид бежанците ог Украина и Русия.