Зеленски: Руските войски са в режим на паника

Украйна си била върнала още територии
20 сеп 2022 11:11, Нели Христова
271
Зеленски: Руските войски са в режим на паника
Снимка: БГНЕС

Володимир Зеленски заяви, че руските окупатори в Украйна са в режим на паника и обяви, че неговите войници са марширували по-на изток към територия, наскоро напусната от Русия.

„Окупаторите очевидно са в паника“, каза Зеленски във вечерното си обръщение и добави, че украинските сили ще се придвижат напред със засилен фокус върху „скоростта“ в освободените райони.

Напредването на украинските войски вероятно може да доведе до потенциално нападение срещу силите на Москва, разположени в района на Донбас, като Киев ще получи повече западни оръжия, включително танкове от Вашингтон.

"Скоростта, с която се движат нашите войски е скоростта на възстановяване на нормалния живот", каза президентът.

Украинските власти са изровили 146 тела, погребани без ковчези в Изюм – отвоювания град в Харковска област – в импровизирано гробище в гората. Сателитните снимки на необятната гора показаха мащаба на гробището.

Междувременно Върховният представител на ЕС по външните работи Жозеп Борел заяви, че войната в Украйна ще бъде най-важният въпрос на Общото събрание на ООН тази седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
1
 
0
 
! Отговори
Боце преди 1 година
Докога ще ни занимавате с този пппаляччо и медиен герой? И откога ппппалячччо се цензурира, почтени джурналяги???
182
1
 
0
 
! Отговори
Iv преди 1 година
Иначе Байдън си дрънка, Шолц си дрънка, онази противната, дето и името не искам да споменавам и тя. Пък Путин си обявява частична мобилизация и подготвя референдуми. Ще му се стъжни на актьорчето от контраофанзивата му. Да, вече откровено ще си бъде война. Искам тези, които непрекъснато величаят смелите украинци да ми отговорят на простичкия въпрос, защо толкова хора от уж техните са грабнали оръжия срещу Комика? Нали ги спасява уж?
181
2
 
1
 
! Отговори
Iv преди 1 година
Аз ли съм забравил да чета!?! Какви сили на Москва, там се бранят точно доброволците от Донбас. А онова за напредването в освободените райони ме разби. Хем освободени, хем тепърва ще напредват (ама със скорост). Поне се посмях.
180
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре, това е добре.
179
4
 
1
 
! Отговори
Еврейн (Да де, ама.. преди 1 година
да де, ама в поредната си медийна изява нарко-нацисткият клоун-резидент пак се опитва да измами света. Ако не искат да изравят тела, погребани без ковчези, да си прибират очистените укро-нацисти, а не да ги изоставят след боя. За да ги водят не убити, а "безследно изчезнали", с цел да не изплащат компенсации на близките им. Това е положението. И още отсега навреме да си предвидят места за нови разширени гробища и да ги разкопават, че резултатът от усилената могилизация тепърва следва
178
2
 
1
 
! Отговори
Еврейн (Да де, ама.. преди 1 година
да де, ама както балъците на укро-вермахта "се придвижат напред със засилен фокус върху скоростта,така и скоростно биват отстрелвани от армията на РФ/ЛДНР.Нарко-нацисткият клоун-резидент крие,че скоростта,с която те се движат,е пропорционална на скоростта на изтребването им.Вече се знае,че за дните 8-10 септ. са очистени най-малко 16 хилки.Ако е така,нищо чудно скоро РФ да им даде възможност да освободят и още територия.Хитро!!-Денацификациране в турбо-режим.После ще си върнат зематя без бой
177
0
 
3
 
! Отговори
Боце преди 1 година
Докога ще ни занимавате с този *** и медиен герой?
176
4
 
2
 
! Отговори
Дядо Либен преди 1 година
Браво Зеленски...Ти успя да обединиш нацията, да събереш световна подкрепа, да отблъснеш агресора, да осигуриш по-добър път на децата на Украйна....и запази бащински цяла нация, народ, култура, език...Ти си голям. Само напред!
175
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В такава паника са руските воиски , че от украинската 24 мото стрелкова бригада край харков не е останало почти нищо . Но в сороските медии няма да се види това. Истината е в Телеграм
174
2
 
8
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 1 година
КАКВО СТАВА С КОНТРАОФАНЗИВАТА НА ЗЕЛЕТО? ДАЛИ СА ДО МОСКВА?
173
15
 
4
 
! Отговори
Зеленски се перчи! преди 1 година
Защото още не е разбрал, че крепостните прими.тиви ще бъдат сразени не от Украинската армия, а от Пентагона, а покрай украинците и България най-после ще се спаси от Примитивна рус и руските петоколонници...
172
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Десетки хиляди руски войници и украинци умряха само за 6 месеца, заради един дърт, изветрял к'апут в Кремъл... Нормално ли е това?
171
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Веднъж завинаги Европа ще даде урок на агресора Русия за да не се повтаря войната в Украйна...
170
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе луди осъзнайте се бе - във война сме а на вас майтап ви изглежда, компютърна игра някаква!!! Жители от Херсон разправят че не може да се опише, а трябва да се преживее!!! Един мъж казваше, че като чува да гърмят бомби и падат ракети - значи всичко е нормално, и ляга да спи. В момента в който настане тишина се събужда, стряска се и става - сигурно нещо не е наред?
169
18
 
12
 
! Отговори
гост преди 1 година
Зеленяк, спри да се друсаш и къркаш бе. Земи се отрезви и осмисли какво се случва. Ако не можеш, тогава явно някои е за овидетелстване - ти Зеленяк или Мисирката дето ги е писала тия простотии.
168
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки знае какво е ЮЗДЕЧКА без нея княт не се управлява ! Кажете ми кои страни са имали желязо доменни пещи и железна руда ? Отговорът е един - РУСИЯ - ВСИЧКИ СИЕ В НЕТА и погледнете кой кога и кхде е работил със желязо ! Всичката ни истрия е фалшива като този ЗЕЛЕНСКИ - а запада знае че е фейк но се съглася с него !! Атова се пише в историята на украина и добре че има и РУСИЯ за да се разбере след години коя история е вярна и коя като тази с ЮЗДЕЧКИТЕ БЕЗ КОЯТО КОНЯТ НЕ УПРАВЛЯВА !!!!!!!!
167
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
путин е променил конституцията, за да може да мобилизира армия въпреки че не е война... представете си 2 000 000 армия след два три месеца... ще минат през окрайна все едно са на парад...
166
1
 
26
 
! Отговори
Зеленски Наркомански преди 1 година
Зелето се намира в наркомански пристъп на лудо въодушевление.
165
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПРОФ. ВИТАНОВ В БЛИЦ=По отношение на обстановката с войната у нас. Писал съм ви за дивата аматьорщина в отразяването на тази война. Абе, не се прави така пропаганда, ама все бичим по един и същ начин. Гола кука след гола кука. Пристрастно се представя само украинската гледна точка в страна с преобладаващо русофилско население. И народът не вярва.
164
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Последния путинофил ще умре не в Москва, а в България