Зеленски: Руските войски са в режим на паника

Украйна си била върнала още територии
20 сеп 2022 11:11, Нели Христова
271
Зеленски: Руските войски са в режим на паника
Снимка: БГНЕС

Володимир Зеленски заяви, че руските окупатори в Украйна са в режим на паника и обяви, че неговите войници са марширували по-на изток към територия, наскоро напусната от Русия.

„Окупаторите очевидно са в паника“, каза Зеленски във вечерното си обръщение и добави, че украинските сили ще се придвижат напред със засилен фокус върху „скоростта“ в освободените райони.

Напредването на украинските войски вероятно може да доведе до потенциално нападение срещу силите на Москва, разположени в района на Донбас, като Киев ще получи повече западни оръжия, включително танкове от Вашингтон.

"Скоростта, с която се движат нашите войски е скоростта на възстановяване на нормалния живот", каза президентът.

Украинските власти са изровили 146 тела, погребани без ковчези в Изюм – отвоювания град в Харковска област – в импровизирано гробище в гората. Сателитните снимки на необятната гора показаха мащаба на гробището.

Междувременно Върховният представител на ЕС по външните работи Жозеп Борел заяви, че войната в Украйна ще бъде най-важният въпрос на Общото събрание на ООН тази седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Испанският Rebelion пише, че Украйна няма да може да изплати дълговете на Съединените щати и ще плати военната помощ на Запада със своите територии. Тезиси от материала са дадени от Telegram канала "Pool N3":Украйна, след държавния преврат през февруари 2014 г., който ознаменува триумф на ултрадесните позиции, клонящи към Вашингтон и НАТО, се превърна в дестабилизиращ актьор в региона и проводник на политика на максимален натиск върху Русия."
62
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам кой е в паника бате, ама напоследък доста разширявате гробищата....
61
6
 
8
 
! Отговори
Жеко преди 1 година
До Гладиаторимат и НАТО ама никой не ти казва щото са под флага на Укристан
60
8
 
14
 
! Отговори
Некдююмл преди 1 година
Браво зелю следващата цел е Москва
59
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скоро парите за продажните русофили ще секнат и единственото им удовлетворение ще остане облизването на *** *** на руската мечка!
58
2
 
7
 
! Отговори
Музикант преди 1 година
В момента се пише ораторията "Как да стигнем по-бързо до нашата граница".
57
0
 
9
 
! Отговори
Жеко преди 1 година
До ДимТи ся пишеше от окопите с руските бойци или от окопите на укринските бойци и пращаш инфо по старлинка на Илончо?Кажи де та да знаем от името на руските бойци или от името на укрите пишеше?
56
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бабата я заровиха, този пак излиза на мода. Вярно, че днес малко закъсняха, явно от вчерашният маратон по погребението, но сигурен съм , че ще наваксат.
55
9
 
8
 
! Отговори
ПЕШО преди 1 година
До ГладиаторТрябваше да се чака да загинат всички в Донецк и Луганск без да се чуе нещо за това в България
54
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
РуSSките троляци вече беснеят 24/7. Видя се, че ще ги върнат обратно в московията или ще им спрат надниците, че да има за хляб там. А ленд-лийзът още не е захапал дори...
53
11
 
18
 
! Отговори
хаха преди 1 година
А зеленясалият не е излизал от режима на бЕло. Здраво меша мечти с реалност.
52
30
 
13
 
! Отговори
Другари, преди 1 година
Да си признаем честно, обосрахме се като стари червени вълци. С Путин, напред към гробищата и кретаториумите. Тактически трик с нападение, чрез бягство и отстъпление. Напред, Украйна! Времето е твое, Светът е с Тебе.
51
24
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво остана от 70 километровата бронирана колона от допотопна риска техника, която щеше да завладее киев за два дни! Украинците ги смазаха и от тях остана само леш и скрап! Достатъчно вече три века осраната руска мечка шантажира иограбва почтените народи! Мястото и е на *** , при СССР!!!!
50
4
 
28
 
! Отговори
Баце преди 1 година
Абе тоя почнахте да го показвате по често от мене, не може така ю
49
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"си била върнала" - рашистанският сайт и потните лелки, които пишат в него, не могат да приемат, че Украйна печели и затова все ползват някакво минало неопределено време в заглавията и текстовете като "били превзели", "щели да победят", "можело да се случи", а пропагандата на рашистан винаги е в сегашно - "превземат", "побеждават" и т.н. Много сте жалки, лелчетааа.
48
29
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво украинци! Изкопайте бурените от градината на света и ги изгорете! ЧОВЕЦИТЕ заслужават да живеят без заплаха от ***!
47
13
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украинците търпят огромни жертви, но с помощта на САЩ светът възприема техния разказ за войната.Те извършват военни престъпления, но ги приписват на руснаците. Те не жалят жива сила, но в определен участък успяват да контраатакуват. Те не си прибират убитите, но погребването им от руснаците представят като масови гробове на екзекутирани.
46
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Хора !!Украинците били унижожили 11 500 руски танка. Смени дилъра момче, явно си изгубил връзка с реалността.
45
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В статията пише думата "вероятно".Какво толкова има да й коментираме?
44
3
 
12
 
! Отговори
Путя стратега: преди 1 година
"Ако нямаш план - всичко ще върви по план"