Зеленски: Руските войски са в режим на паника

Украйна си била върнала още територии
20 сеп 2022 11:11, Нели Христова
271
Зеленски: Руските войски са в режим на паника
Снимка: БГНЕС

Володимир Зеленски заяви, че руските окупатори в Украйна са в режим на паника и обяви, че неговите войници са марширували по-на изток към територия, наскоро напусната от Русия.

„Окупаторите очевидно са в паника“, каза Зеленски във вечерното си обръщение и добави, че украинските сили ще се придвижат напред със засилен фокус върху „скоростта“ в освободените райони.

Напредването на украинските войски вероятно може да доведе до потенциално нападение срещу силите на Москва, разположени в района на Донбас, като Киев ще получи повече западни оръжия, включително танкове от Вашингтон.

"Скоростта, с която се движат нашите войски е скоростта на възстановяване на нормалния живот", каза президентът.

Украинските власти са изровили 146 тела, погребани без ковчези в Изюм – отвоювания град в Харковска област – в импровизирано гробище в гората. Сателитните снимки на необятната гора показаха мащаба на гробището.

Междувременно Върховният представител на ЕС по външните работи Жозеп Борел заяви, че войната в Украйна ще бъде най-важният въпрос на Общото събрание на ООН тази седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
4
 
2
 
! Отговори
истината преди 1 година
До до истината От мен поне клетки са намерили.....За такива като теб, още няколко пандемии, че да се усетите!
82
7
 
25
 
! Отговори
ИВАН преди 1 година
БРАВО НА ПУТИН! ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА ЧИСТИ ФАШАГИТЕ!
81
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще ти го напиша на " Украински" : Меня повръщается от тебя !
80
12
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Вероятно е прав. Време е за преврат в Москва и начело да застане някой, който наистина има одобрението на руснаците и няма деца в ЕС и САЩ и не му пука за западните "партньори".
79
3
 
8
 
! Отговори
истината преди 1 година
До Анонимен 79 Не е за слава - крият какви са ги вършили с американците.
78
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В началото на септември в Женева се проведе среща на държавите - участнички в Конвенцията за биологичните и токсичните оръжия. Представители на САЩ са признали, че са провеждали биологични изследвания в Украйна върху граждани с ниски доходи и пациенти на психиатрични клиники.Изключително неубедителни бяха обясненията на САЩ и Украйна относно износа на щамове и биоматериали на украински граждани при провеждането на изследвания.
77
2
 
11
 
! Отговори
Не казвай, Хоп.. преди 1 година
Абе то и Наполеон и Хитлер говориха същото....
76
5
 
3
 
! Отговори
до истината преди 1 година
намерили са клетки от сивото ти вещество
75
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След Ковида сега сме свидетели на Второто действие на глобалното зануляване което тече в пълна сила,ролята на тоя наркозависим папардак е да отвлича вниманието от всичко което се случва!Хора събудете се!
74
4
 
16
 
! Отговори
Мухаха преди 1 година
A медиите поддържащи Украйна от ден първи са в режим Блокиране на всички новини идващи от Русия...... така че тоя Зеления свободно да си приказва каквото му дойде . Няма опозиция. А тези които искат да прочетат и други мнения за войната в Украйна бързо и сръчно се обявяват за слуги на Раша и биват премахнати.... за да не пречат на слугите на Краварите да възхваляват поредната "победа " на Укрите... Демокрация, разбииш ли...
73
3
 
15
 
! Отговори
Зелензкамарихуана преди 1 година
Щатите спретнаха на нахалния авантаджия яка фльонга. Те че му дават, те му дават железа, барути и пари. Ей го до сега са дадени в стока над 15 милярда. Ама стоката е произведена в Щатите. Демек парите си останаха в Щатите. Утре загубил или спечели войната Зелениятглист ще има да връща парите с лихвена горница. Горкото изкукуригалопрасе отсвинсказакваска. Жалко за хората които загубиха децата си, родителите си, домовете си, живота си. Анатема бе Зелнглстоидаленпидер днепърски
72
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой го интересува? По-добре се предайте, за да си спасите хората. Некадърници такива. За едната слава избивате и тероризирате населението си!
71
7
 
7
 
! Отговори
До 69 преди 1 година
Съгласно новите правила в българския език "-ВУването" трябва да се избягва. Стига с тази комунистическа граматика.
70
7
 
14
 
! Отговори
аман бе преди 1 година
Щом са в паника бийте ги върнете си териториите и ни се разкарайге от главите. Всеки ден чета как реве надухте ни главите
69
8
 
26
 
! Отговори
истината преди 1 година
Хайде да не оп.лювате руснаците, че не знаета от какво спасяват света! Да се чуди човек, какво ли намериха в лабораториите на Украйна.....
68
8
 
9
 
! Отговори
ЕдноЗеленоКуку преди 1 година
Нищо чудно ако се извадят хитлериските документи от 1930 по които е трябвало да се унищожат евреите и на всеки лист,днес през 2022, думите евреин, еврейка, еврейче, евреи и еврейски,се заменят съответно сруснак, рускиня,усначе,руски,руснаци ще видим фобия не ами истински фашизъм готов да унищожи руската култура, реуския език и руския народ.Само 90години саминали и хитлеризмът се е прикоткал не като Адолф и ЕваБраун а широкоразкрачената Ехлена и Зеленияглист
67
0
 
5
 
! Отговори
До 69 преди 1 година
Всичко е написано правилно и на чист български език. Научи се да четеш! Дори и кавичките са на място. Lol
66
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Русия всичко е спокойно, но наблюдаваме как с всеки изминат ден Зеленски истерясва все по-очеизвадно. Май усеща, че вече му дърпат чергичката изпод гуменките и вече не паника, а истинско душевно разстройство го е налазило. Студена пот избива, трепери, мръщи се, прегракна съвсем....Ако не спре белотоскоро ще му се привиждат таласъми и хобити панически танцуващи около него.
65
18
 
7
 
! Отговори
До 69 преди 1 година
Истинските рибелианс са украинците и със своето мъжество спасяват света от руското кварство и агресия- за това света ги подпомага с удоволствие и няма да връщат НИЩО!!Славата ще е за УКРАЙНА, а позора з РУСИЯ! дано скоро впишем с малки букви, като ссср!!!!!
64
4
 
5
 
! Отговори
До 63 преди 1 година
Намери някой буквар за първи клас и си усъвършенствувай речника!