Как да си намерите приятели според вашата зодия?

Астрологията влияе в голям процент върху отношенията
24 сеп 2022 22:00, Теодора Драгоева
1
Как да си намерите приятели според вашата зодия?
IStockphoto

За повечето деца и юноши намирането на нови приятели не е трудна задача. Децата се запознават по площадки, детски заведения и игрища, младежите създават връзки със съученици, съседи и съотборници, но за родителите им, намирането на нови приятели, не е чак толкова лесно. С напредването на възрастта създаването на нови и то по-значими познанства, става все по-голямо предизвикателство.

 
Обиновено до времето, когато завършва образованието си, човек вече е сформирал своя основен кръг от верни приятели. Въпреки че много възрастни си намират добри приятели и сред своите колеги, все пак рядко тези отношения се задълбочават и извън офиса. Ако усещате, че имате нужда да си създадете нови приятелства, но не сте сигурни как точно, базирайте се на своя зодиакален знак.
 
Когато се опитвате да срещнете нови хора, опрете се на силните страни и интересите на зодията си. Това ще ви помогне да намерите съмишленици, които споделят вашите интереси и искат да участват в същите дейности. В крайна сметка астрологичната съвместимост не е само за романтични партньори!
 
Последователността също е ключова, когато искате да създадете нови приятели. Например, трябва да бъдете на едно и също място поне три пъти в седмицата, за да създадете предпоставака за опознаване с друг човек. Колкото по-често ходите някъде, толкова повече ситуации ще възникват, за да опознаете хората там.
 
А ето и няколко полезни съвета по темата как да си намерите нови приятели според вашата зодия:
 
Овен (20 март-19 април)
 
Овенът е кардинален огнен знак, известен с амбицията и страстта си. Слънцето е екзалтирано в Овен, така че обикновено Овните са енергични, млади по дух и независими. Ако това сте вие, възползвайте се от приключенския си характер и опитайте нещо ново и вълнуващо, като например да се присъедините към спортен отбор или да излезете сами в любимия си бар, за да общувате. Ако се чувствате особено смели и искате да срещнете също толкова смели приятели, можете да пробвате и чрез онлайн приложение. 
 
Телец (20 април-20 май)
 
Телецът е земен знак, който цени стабилността, природата, изкуството, грижата за себе си и лукса. За да срещнете нови приятели, станете редовен гост на определено кафене или на определен фризьорски/козметичен салон. Можете също така да се запишете на кулинарен или гримьорски курс, на такъв по керамика, фотография или нещо подобно. Когато чествате рождените си дни, помолете предварително гостите си да доведат със себе си някой непознат за вас човек.
 
Близнаци (21 май-20 юни)
 
Сред многото положителни черти на Близнаците са тяхното огромно любопитство и умелият им талант да общуват. И тъй като са любознателни хора, Близнаците могат да се запишат на курс по всяка една тема, която ги интересува, а това е чудесен начин да срещнат съмишленици. За хората от този знак също е полезно да се запишат да членуват в различни клубове, профсъюзи или настоятелства, където да могат да разговарят с нови хора, които ще се вълнуват от същите теми като тях. 
 
Рак (21 юни-22 юли)
 
Ракът е кардинален воден знак, характеризиращ се с грижовност към другите и чувствителност. Ако сте Рак, опитайте се да намерите нови приятели, като редовно посещавате местния пазар и общувате с продавачите. Също така за вас ще е лесно да се сближите с родителите на приятелчетата на децата си, защото сте от типа хора, които обичат да канят гости в дома си. Също така, тъй като не сте конфликтен или твърде претенциозен човек, за вас ще е сравнително лесно да се сближите и с половинките на приятелите на своя романтичен партньор. За това по-често излизайте на срещи/вечери с други двойки.
 
Още по темата четете в материала на Тialoto.bg 

Източник: Тialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: хороскопзодииприятели
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари