Жената на Любенов: Той е най-разумният човек

Мъжът, причинил катастрофата на Околовръстното, винаги си викал "Дринк енд драйв"
26 сеп 2022 20:09, Нели Христова
84
Жената на Любенов: Той е най-разумният човек
Снимка: БГНЕС

Димитър винаги вика шофьор от "Дринк енд драйв" (Пий и карай), когато е употребил алкохол. Не мога да си обясня станалото. Това каза пред "24 часа" пожелалата анонимност половинка на Димитър Любенов, който на 1,73 промила алкохол и дрогиран с кокаин блъска кола и уби возещия се в нея французин Лорен Пети.

Още по темата

Жената на Димитър посочи, че не може да си обясни случилото се. Тя описала половинката си като най-разумния човек. "Дори аз скоро имах рожден ден и ми прати на скрийншот номер на шофьор, който да ме вземе с моята кола", посочи жената.

"Аз нямам обяснение за случилото се и не мога да повярвам. Той е много организиран и много отговорен човек", добави тя. "Димитър спира колата, за да помогне на животни, не вярвам, че е казал "К'во ти пука за тия французи". Не го вярвам, но не съм била там.", посочи още майката на 3-годишния син на Любенов. Детето винаги се возело в столче.

За мен остава да се боря, каза жената. И обясни, че не знае откъде се е прибирал Димитър в 4 сутринта.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българинът обожава да съди. Обаче, когато той се окаже на горещото място веднага изникват 1000 извинения и изключения. Работя в съдебната система и знам за какво говоря. И без това станаха прекалено съмнителни всички случаи, в които някой дрогиран предизвиква ПТП. Никога досега в БГ не съм виждал толкова много такива случаи за такова кратко време, така че нека се замислим дали не става нещо друго. Има много начини, по който наркотици да се окажат в кръвта и не всички са доброволни или съзнателни
45
1
 
11
 
! Отговори
плот туист преди 1 година
Жена му - "Той и на мравката път прави, когато е трезвен!"The Narrator - "Той никога не изтрезняваше"
44
1
 
22
 
! Отговори
... преди 1 година
Най-разумният човек, а не знаела къде е бил в 4 ч сутринта?!?
43
0
 
15
 
! Отговори
смех преди 1 година
Само да попитам тая въртена мас тия дето се обажда от коневръза някой проверили я тя с колко неплатени дринк едн драйва е?!?!?!?
42
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Винаги когато някой такъв убие хора, неговите роднини и близки почват с хвалби "ама той е много добър човек, стахотен съпруг, син, баща,кротък е.... и т.н." А истината е в кръвната проба. Тя показва, че той е вземал кокаин и е пил. Всичко друго са глупости. А тази кифла какво се прави на интересна. Какво семейство са изобщо, щом тя не знае къде е ходил в 04.00 сутринта? Я и вземете и на нея проба за наркотици и тогава я пускайте по ТВ
41
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Край тая ще се се налюби докато любимят и е в ареста,хахахааах!ХОБОХОХО...!
40
1
 
8
 
! Отговори
Швейцария преди 1 година
Няма такава държава престъпника жертва да се изкарва. Все пак му е жена но фактите говорят сами за себе си. Много добър човек като ония дето бяха застреляни като бесни кучета. Кой добър човек го приключват по подобен начин
39
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази уж изненада щеше да е по-достоверна ако този примерен мъж нямаше към 3хилки глоби и 28 фиша за превишена скорост. Чак пък 28 пъти да е заобикалял животни по околовръстното ме съмнява. А иначе разговора откъде се е прибирал в 4 сутринта ше го води с точилката хахаха
38
0
 
21
 
! Отговори
д-р Исня преди 1 година
Той е много добро момче! Хайде сега, за един французин и половин французойка ще правим проблем. Да се разберем нещо?
37
0
 
18
 
! Отговори
Обективен преди 1 година
И жена му е дрогирана - с 29 фиша , " много разумен човек"...ха-ха
36
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Май излиза, че тя си празнува без него рожден ден и той й праща кола, а той си бръмчи по едни места в Студентски. Модерна работа
35
0
 
12
 
! Отговори
бай работник преди 1 година
Аз пък съм ангел небесн и искам 800 евро надник защото съм много добър!
34
0
 
29
 
! Отговори
Хасан Генов преди 1 година
Горките хорица как са попаднали на това мekeре. Дано изгние в затвора, това парвеньо с Панамера на лизинг. Дано да го осъди и застрахователя.
33
1
 
13
 
! Отговори
химика преди 1 година
Преди години, имаше един в Балчишко, който беше супер скъсан, но с много декари. На лов идваше с гамашите, цървулите, ватенката на деда си и една изгнила УАЗ-ка без врати. В зората на Агро-революцията си купи Патрол, и година по-късно Кайен, и ходеше с него по нивите, на дискотека, до Италия........ Ортака му по пиене е кмет на Балчик до ден днешен! Хващани пияни от местната полиция МНОГОКРАТНО! Даже имаше док. филм за Никито (кмета), на който той е все едно Семерджиев е кмет..........
32
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България ще се прочуе по света с това че тук чистачите на външни тоалетни карат Порше а собствениците на автомивка Ауди. Q7!! Инвеститорите ще се избият да работят в България!
31
0
 
16
 
! Отговори
Гахаха преди 1 година
И тоя като мене,алкохол не помирисвал.Че той алкохола е за пиене,не за мирисане,с тази разлика,че аз не шофирам и жена ми винаги знае къде съм в 4 сутринта.Тъй де,всичко се случва ,да си знае .
30
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дано, дай Боже теб и твоето дете да те застигне, точно такъв (поне същия) "разумен" и "отговорен" състезател-УБИЕЦ! А, дано...!
29
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ние тук в България сме свикнали с такива случки. Интересно ми е как ще реагират роднините на убития французин. Дали са готови да чакат 10-15 години дела в България, които ще завършат с условна присъда? Или ще заведат дело във Френски съд?
28
0
 
21
 
! Отговори
химика преди 1 година
Голяма част от хората, които имат възможността да карат такива автомобили не могат да ги карат. Просто си мислят, че това прощава всякакви грешни, нооооо НЕ е така! Верно, прощава, но законите на физиката никой не е отменял... дори Фердинанд Порше.
27
0
 
22
 
! Отговори
кайена преди 1 година
Гледам София се напълни с поршета,явно са много модерни в момента.Гледам че и много шофьори се правят на състезатели ,особено по Околовръстното.Бай *** си е бай ***,кой съм аз.Не мога да преценя като карам този срещу мен или до мен ,или зад мен,какво и колко е пил,дали е друсан или не ,дали е прекалил с анфитамините.Всичко е руска рулетка вече.