Жената на Любенов: Той е най-разумният човек

Мъжът, причинил катастрофата на Околовръстното, винаги си викал "Дринк енд драйв"
26 сеп 2022 20:09, Нели Христова
84
Жената на Любенов: Той е най-разумният човек
Снимка: БГНЕС

Димитър винаги вика шофьор от "Дринк енд драйв" (Пий и карай), когато е употребил алкохол. Не мога да си обясня станалото. Това каза пред "24 часа" пожелалата анонимност половинка на Димитър Любенов, който на 1,73 промила алкохол и дрогиран с кокаин блъска кола и уби возещия се в нея французин Лорен Пети.

Още по темата

Жената на Димитър посочи, че не може да си обясни случилото се. Тя описала половинката си като най-разумния човек. "Дори аз скоро имах рожден ден и ми прати на скрийншот номер на шофьор, който да ме вземе с моята кола", посочи жената.

"Аз нямам обяснение за случилото се и не мога да повярвам. Той е много организиран и много отговорен човек", добави тя. "Димитър спира колата, за да помогне на животни, не вярвам, че е казал "К'во ти пука за тия французи". Не го вярвам, но не съм била там.", посочи още майката на 3-годишния син на Любенов. Детето винаги се возело в столче.

За мен остава да се боря, каза жената. И обясни, че не знае откъде се е прибирал Димитър в 4 сутринта.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
15
 
! Отговори
Турист: преди 1 година
Отивам да си прережа вените. Аз съм изгустиран, *** и неразбиращ добродетелите на такива "ангели". Това не е истина. Дявола се е вселил в него за миг, за да УБИВА наред! Простете му. Освободете го. Дайте му втори шанс. Заслужава го.
25
1
 
34
 
! Отговори
Пацо преди 1 година
Митко е най-добрия човек на света. Единствено по-добър от него е Жорката Семерджиев. Спира, за да премести мравките от пътното платно. Толкова човечни хора. Свобода за добрите момчета! Веднага....
24
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хората все пак трябва да имат някакво достойнство! Излез и кажи -Винаги е бил такъв хамсалак, но този път сгази лука и ще си понесе отговорността! Пиян и дрогиран,кара с 200 km/h и бил най -разумният човек на тази земя!? Редовно ползвал дринк енд драйв? Значи е някакво алкохолно петно,което си пудри и нослето, а не разумен мъж!
23
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега и французите ще разберат, че в България имаш ли пари, закон не те лови.
22
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Покрай ГЕРБ-ДПС и баце, някой хора направиха много пари. И си помислиха, че слънцето изгрява само заради тях и само заради тях и само саради тях.
21
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спбственика на фирма за извозване на отпадаци и почистване на септични ями в България кара Порше. Собственика на веригата IKEA кара Волво.. В България се живее по-добре от Швеция..
20
1
 
22
 
! Отговори
Калю от Бяла Слатина преди 1 година
Напра'о са разчуствах ! Сълзи само дето не ми потекоха от толкоз напъване. Чакайте само да намеря тоалетната хартия, че няма с какво да си избърша гъ-за като се изсрах.
19
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човека работи по строежите на магистралите на Бойко и гради бъдещето на България. Честен и почтен човек е!!
18
1
 
37
 
! Отговори
тц тц тц преди 1 година
Добра проффесия има човека. И сега семейството му да иде на кино заради един французин тц тц тц
17
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато няма кой да бутне столчето, ще е така.
16
1
 
54
 
! Отговори
Край преди 1 година
В 4 часа е бъраал за първа смяна - 5 часа почва. Човека е фрезист в завод и си е купил бърза кола да не закъснява, че началника на смяна е много строг. А това дето се дрогирал - не е вярно. Човека взима допинг за да е най-добър в работа си. Иска да е ударник - да преизпълнява плана.
15
0
 
21
 
! Отговори
Да видим преди 1 година
А стълбата кой ще занесе..?
14
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е да де, пил и карал е!
13
6
 
40
 
! Отговори
Тоя е гербаво леке преди 1 година
Димитър Любенов се оказа поредният гербав мутряга (също като оня дето уби милен Цветков и като Семерджиев) Има фирма за извозване на строителен omnagък ,която е печелела търгове за обществени поръчки в гербави общини.
12
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да , определено най-разумно трепе хора пиян и надрогиран с 200
11
0
 
70
 
! Отговори
Майка му преди 1 година
В квартала дори го наричаме Божакравичков. И на мравката път правеше. На бабите помагаше да пресичат улицата, а на децата им носеше тежките чанти до дома им. Златен човек беше. Никога няма да забравя как се покачи на 30 метрово дърво за да спаси котенцето на момиченцето Катя. Ама какво е правил в 4 сутринта? А де... Много обичаше да чете и сигурно е осъмнал в литертурния клуб с приятели докато са дискутирали някоя книга. На мама убавеца. Съсипахте я тази държава.
10
0
 
52
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Жената на Любенов .... да я пробват и нея за дрога и ще светне. Oтвpaт!!!
9
0
 
35
 
! Отговори
Този не е наркоман.. преди 1 година
..и пияница у б/ ец/, тя не е дама от околовръстното,,,,,абе когато един бо к.лук утрепе някой невинен, веднага подходящи хора скачат да обясняват колко хубав човек бил....Стара традиция при някои етноси. И при тоя - така!
8
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не го пускат тука ли във Франция ли тоя ако го пуснат пак ще убие някого я деца ще прегази я спирка ще помете щом кара бързо и е нагъл означава че се мисли за безнаказан такива убиват без да им мигне окото
7
0
 
61
 
! Отговори
Много преди 1 година
отговорен ама не знаела какво прави в 4 сутринта навън.Ха.Ха.Ха..