Прокуратурата настоява прокурорския син да се върне в ареста

Софийският районен съд го остави под домашен арест
4 ное 2022 12:51, Петя Славова
28
Прокуратурата настоява прокурорския син да се върне в ареста
Снимка: БГНЕС

Софийската районна прокуратура настоява Васил Михайлов, обвинен за няколко престъпления в Перник, да бъде върнат в съда и затова е протестирала отказа на районния съд отпреди няколко дни.

От прокуратурата информират, че протестът вече е внесен в градския съд, който ще заседава по казуса следващата седмица.

Още по темата
В сряда вечерта Софийският районен съд отказа да върне в ареста Васил Михайлов. До искането на прокуратурата се стигна след като бяха изнесени данни, че Михайлов е нарушил домашния си арест и това се установява от движението на гривната му за проследяване, предава БТА.

В съдебна зала бяха представени данни за над десет случая, в които гривната на младежа е загубила връзка, но стана известно, че това се дължи на пропадане на комуникацията с мобилния оператор, обслужващ услугата.

Младежът е обвинен за това, че на 9 април, около 4.00 часа, в близост до детска площадка в Перник, е нанесъл много удари с юмруци и ритници в областта на главата на мъж и го е порязал с нож в областта на лявото око, вследствие на което му е причинил средна телесна повреда. След това обвиняемият отправил закани за убийство на жена, като размахвал нож пред лицето ѝ.

Михайлов е обвинен и за това, че на 11 юни, около 14.00 часа, в близост до заведение в Перник, е нанесъл редица удари с юмруци в областта на главата на друг човек и му е причинил телесна повреда. Деянието е извършено по хулигански подбуди.

Главният прокурор Иван Гешев поиска и оставката на бащата на Васил Михайлов - прокурорът от Перник Бисер Михайлов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Два въпроса преди 1 година
Ако четат юристи-как стоят въпросите с: 1. Лъжесвидетелстване и 2. Съучастие в престъпление? И бебетата разбраха, че не само този, всички дали показания в негова полза, лъжат пред съда, а това е подсъдно. Освен това-от видеата му се вижда, че не е сам (най-малкото някой снима). Тези хора са свидетели на престъпление, за което не сигнализират и не свидетелстват или лъжесвидетелстват. Това си е съучастничество и трябва да са в кюпа! Полицаи, прокурори и съдия също го покриват. Защо не са в кюпа?
19
0
 
0
 
! Отговори
Смешник преди 1 година
Смешникът сам пише в статията или "приятелите" и "приятелката". В кавички, защото що за същество трябва да си, за да общуваш, камо ли да дружиш, какво остава да си гадже на такова нещо. Изключителен интелект бълва във форумите: "законност" (уж нямало годни доказателства, видеата били подправени), "на терасата като си покажа крака, а и нета спря" (живее на центъра на града с една от най-добрите и бързи интернет връзки в БГ), даже "президентът го пази"(защото служебното му стяга примката).У.р.о.д!
18
0
 
0
 
! Отговори
Важните теми преди 1 година
Ако имаше обективна, сериозна и отговорна журналистика в България, заглавията в медиите щяха да са: "Прокурорското синче опитва всичко да се измъкне", "Още един млад изверг се появи, този път в Русе. Какво става с младежите?", "Парламентът реши да изземе оръжие от Българската армия и да я подари на Украинската. Това ли е краят на армията ни?", "Парламентът реши да върне хартиената бюлетина. Какви схеми и гледки очакваме да се завърнат с пълна сила?", "Отмененото вето над РСМ се оказа грешка", но
17
0
 
0
 
! Отговори
До сайта преди 1 година
Защо такива новини бързо изчезват от основната страница и се изместват от кой политик каква пропаганда направил или още по-маловажни неща тип "според зодията"? Такава тема, според мен, трябва да стои на главната страница сред основните докато не излезе нещо ново по темата! Иначе обществото "забравя" и направо ще си го пуснат! Единственият законен шанс за справедливост е натиск! Виждате-няма значение свидетели, министри, прокурори-"нета спря", "показах се на терасата", "вуйчо гарантира"...
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За какво тази *** се коментира. Тоя трябва да седи само във затвора.
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За такива като тоя, тормоз до дупка. Обществото не трябва да допуска такива *** да си правят каквото си искат. Баща му да подава оставка, да го е бил възпитал. До 18 годишна възраст, родителите носят отговорност за децата си.
14
0
 
6
 
! Отговори
.. преди 1 година
има каменни кариери които могат да спомогнат за възпитанието на този червей!цял ден да *** камъни и да го държат на хляб и вода 3 месеца и гаранция че няма и да си и помисли да се конфронтира с когото и да било.
13
0
 
0
 
! Отговори
Начина по който... преди 1 година
Се гарите сьс бьлгарския народ няма да ви донесе дивиденти бьдете сигурни!
12
5
 
1
 
! Отговори
hahah преди 1 година
Те ако искат що не вземат и пример от малките деца как да настояват. Да тропнат с крак, да пореват малко и да са сърдити и начумерени. Смешници. бил си признал, че нарушавал мярката. Пред кой си е признал? В съда или на балкона на филанкишията от бтв.
11
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
един 19 годишен *** се подиграва на цялата държава, той ще пребива тези, които се евават с него и семейството му, явно го е научил от баща му...прокурор, да живее съдебната система!!!
10
1
 
5
 
! Отговори
А преди 1 година
Защо ще иска оставката на бащата?Да го оставят той да съди сина си.Да видим какво ще отсъди.То тъй лесно оставка и на почивка.
9
0
 
16
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 1 година
Свободно притежание на късостволно оръжие, премахване на т.н. "превишена отбрана", и от време на време съд на Линч бързо ще очисти страната от тезе човеконеподобни същества.
8
0
 
9
 
! Отговори
учуден преди 1 година
а знаете ли кое е най- учудващото - шефът на прокурорите т.е. гл.прокурор, който и да е той не може да уволнява подчинените си.същото важи и за съдиите и председателя на ВКС, могат да им налагат дисциплинарни наказания, но само за техни действия.. сега се пита в задачата, как ръководните органи на съд и прокуратура могат да изчистят Авгиевите обори, за да потръгне тази скапана система.абстрахирайте се от личностите, заемащи конкретните позиции.и 2 години ми говорят за реформа.празнодумци нагли
7
0
 
29
 
! Отговори
Метеоролог преди 1 година
След като някакви пълни *** като тези могат да разиграват такива циркове и да разиграват цялата държава, представям си какво могат големите престъпници с много пари....
6
1
 
9
 
! Отговори
бай Ставри преди 1 година
от Софийския затвор има голям интерес към тва момченце , чакат го с нетърпение . само не могат да се разберат как да я наричат като нова булка .
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи аз си седя вкъщи и за изведнъж няма покритие? УВИВАШ алуминиево фолио за печене от супермаркета върху гривната и после се правиш на ударен - а, аз нищо не знам, пропаднал е сигналът на мобилния оператор. Увий си телефона във фолио и пробвай да позвъниш.
4
0
 
38
 
! Отговори
алооо преди 1 година
абе вкарвайте го тоя ке,ле,ш в затвора по бързата процедура ! от тоя човек няма да стане , няма да се промени ! цялата правосъдна система и цяла България ли трябва да се занимава с тоя ?
3
0
 
13
 
! Отговори
! преди 1 година
ЧИСТ наркотикмен е тоя
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя вече е пътник към затвора, може би не задълго но все пак има някакъв шанс да разбере как трябва да се държи в обществото.
1
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако имахме държава президентът щеше да направи официално изказване в което да иска оставките на всички прокурори, полицаи, следователи, съдии и т.н. от Перник. Видно е че държавата ни е умряла и агонизира.