Според зодията: Какви сте в леглото?

Ето какво показва астрологията
6 дек 2022 19:51, Екип на Tialoto.bg
3
Според зодията: Какви сте в леглото?
IStockphoto

Всеки има свой стил на правене на любов и любими секс пози. Често той е свързан с темперамента на самия човек, който пък може до известна степен да бъде определен дори само по зодията. Ето и какви са в леглото отделните зодиакални знаци според астролозите:

Овен
 
Овните са добри в леглото и обичат да се заиграват, облизвайки различни части от тялото на партньора си – да смучат врата му/ѝ, пръстите и т. н. Те са страстни и много издръжливи. Правят секс на високи обороти.

Телец
 
Телците правят нещата бавно и хедонистично. Те са търпеливи, залагат на по-дълга любовна предигра и искат да включат в нея всичките си сетива.
 
Близнаци
 
Близнаците са игриви и обичат да експериментират. За тях сексът почти винаги включва и допълнителни играчки и обичат да бъдат съблазнявани. Често вкарват по-дръзки реплики по време на самия акт.
 



Рак
 
Раците са емоционални и при тях плътските удоволствия минават първо през главата. Трябва да се чувстват обичани и обгрижени по време на секс и самите те се раздават всеотдайно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Огън съм!
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До не сме зодииЗОДИИ сме невежо духовно неосъзнато създание. Аман от ниско интелигентни прости хора.Душата си избира тялото родители живот дата на раждане зодия и на умиране.Я а четете че сте срам няма по голяма болест от невежеството у дУховното неоъсЪзнаване на човека е казал великият Философ