Съдят прокурорския син от Перник за осем престъпления

Той остава в ареста
22 дек 2022 12:00, Петя Славова
42
Съдят прокурорския син от Перник за осем престъпления
Снимка: БГНЕС

Синът на пернишкия прокурор Бисер Михайлов-Васил отива на съд. Това каза  заместник-районният прокурор на София Иван Стефанов и обясни, че в обвинителния акт са описани осем престъпления.

Младежът стана известен след няколко случая на побой, за които е обвинен, припомня БТА. Освен това, след установено нарушение на домашния арест, въпреки гривната за проследяване, той бе върнат в ареста.

Съдът се мотивира с показанията на двама свидетели, които разказват за случая. От показанията на един от тях - полицай, става ясно, че преглеждайки записи от камера униформеният видял, че Михайлов вместо да влезе веднага в жилището, е посетил близко заведение.

Още по темата

Защитникът на Михайлов Христо Ботев заяви в съдебната зала, че искането на прокуратурата за връщането на Михайлов в ареста е заради медийния шум. Освен това доклад на правосъдното министерство показвал, че прекъсванията на сигнала от гривната за няколко минути се дължат на технически проблеми.

Младежът е обвинен за това, че на 9 април, около 4:00 часа, в близост до детска площадка в Перник е нанесъл много удари с юмруци и ритници в областта на главата на мъж и го е порязал с нож в областта на лявото око, вследствие на което му е причинил средна телесна повреда. След това обвиняемият отправил закани за убийство на жена, като размахвал нож пред лицето ѝ.

Михайлов е обвинен и за това, че на 11 юни, около 14:00 часа, в близост до заведение в Перник, е нанесъл редица удари с юмруци в областта на главата на друг човек и му е причинил телесна повреда. Деянието е извършено по хулигански подбуди.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
4
 
! Отговори
toti преди 1 година
То *** си мамери майсторие...жалко за баща му,де е крил това *** да се вмирише толкова!!!!
26
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КО само ни занимават с това ***- едно лике ,че праи държавата на луда, понеже баща му прокурор
25
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бащата на това изчадие зщо още не си е подал оставката
24
0
 
5
 
! Отговори
До 25 преди 1 година
Ти си голям оптимист! Условна с две години изпитателен срок най-много.
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дано да видим адекватна присъда, която според мен трябва да е поне 18-20г.За съжеления знаейки каква е нашата съдебна система и имайки предид кой е баща му, не мисля че ще го осъдят на повече от 2-3 години, от които при добро поведение ще излежи 1-1,5г.
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да си вземе вазелин за затвора, че там има по-големи бабаити от него и накрая ще стане играчката на някой още по-болен мозък.
21
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като го осъдят и най-вече за колко години тогава пишете. Ако трябва да се съди по физиономията това е един неспасяем садист, социопат и тежък психар, от който само гадости може да се очакват
20
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако искате да виждате още много такива като този,недосагеми бащини синчета, гласувайте мощно за ГЕРБ-ДПС-БСП-ИТН-Възраждане
19
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ето ти гербаджийски мафиотски продукт от първо лице. Това са плодовете на управлението на мафиотите. А *** като този недорасляк ще ги гласят за следващи съдии, прокурори, адвокати, депутати.. Свиквайте, по-натам ще ви тъпче със силата на закона, който и сега го е пазел и му е давал кураж в чалготеката да възмъжава рязко след неколко черти бело. По принцип такива смешници понякога ги намират някъде в/до някоя канавка или изобщо не биват намирани..
18
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На тая нагла физиономия с кеф бих го давил в тоалета..
17
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Комплексиран ***. Страшилището на Перник.....хахахахаха....Комедия.
16
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За такива трябват сериозни наказания за назидание и на останалите, че така като им се разминава все се разждат още по-големи ***, които убиват момичета и деца по улиците като Семерджиев и чак товага някои се сеща да направи нещо. Аз гласувам за крумовите закони. На всяко провинение да ми се маха по един пръст от ръката докато не може да държи вилица сам.
15
2
 
21
 
! Отговори
Кути преди 1 година
Наказанието за този трябва да е с-мърт.
14
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз го виждам редовено в заведенията и да знаете не е само един или два побоя както ги описват. Обича редовно да размахва юмруци, но повечето хора са заплашени, че ако гъкнат ще ги бият още повече.
13
3
 
24
 
! Отговори
В преди 1 година
Е точно тея уродчетаа пораснаха и станаха такива каквито са под игото на ГЕРБ...Мама и тате близки до властта или директно във властта и те се чувстват като господари, а гнуснатта тиква Б. Борисов иска пак властта гаднияя селски ***...
12
3
 
27
 
! Отговори
киро преди 1 година
В затвора! Да стане ,,приятелка,, на някой здравеняк.
11
13
 
12
 
! Отговори
до 9 преди 1 година
Като жена бих казала, че е сериозен кльощак с пилешки краченца. Раменца като на момиченце. Трениран е, бърз със сигурност, пъргав, има сила. Да не си помислите, че харесвам разни дебелаци?! Не, просто набити мъже, здраво стъпили на земята, със здрави крака и ръце. Този е тренирал само за ръце, рамена, гърди. Несаръзмерен ***. Като тренираща жена го казвам.
10
1
 
46
 
! Отговори
Този Който преди 1 година
Това пишлегарче разби мита за пернишкия винкел. Явно няма вече мъже да го набарат накъде да го направят мекичък като пластилин и поне веднъж да заприлича на жертвите си. Дори заслужава да го запишат как пищи като пичка като го мачкат, като гледам жертвите му са все хора, които нямат никакъв шанс срещу него.
9
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хубаво момче е, хубаво тяло има, на гръцки бог, но с развален мозък.
8
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За 12 години ГЕРБ отгледа много такива като убиеца на Милен, Семерджиев и прокурорското синче.