Постоянно задържане иска прокуратурата на децата, заподозрени в убийство

Престъплението е извършено по особено жесток начин
4 яну 2023 09:25, Петя Славова
57
Постоянно задържане иска прокуратурата на децата, заподозрени в убийство
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

По особено жесток начин е извършено убийството на 59-годишния мъж във видинското село Гъмзово. За престъплението са задържани три непълнолетни деца като прокуратурата ще поиска постоянното им задържане.

Конкретният повод за посегателството срещу жертвата е възникнал скандал за продаден алкохол на трите лица. Убийството е извършено по особено жесток начин, съобщиха на брифинг от полицията и прокуратурата.

Още по темата

"За извършеното тежко престъпление са установени и задържани 3 лица. Повдигнати са обвинения за извършено убийство. Днес ще бъде внесено искане за мярка "задържане под стража", която да бъде разгледана от Окръжния съд във Видин. Лицата са непълнолетни. Причина за престъплението е злоупотреба и употреба на алкохол", заяви Владислав Влашев - говорител на прокуратурата във Видин.

Четвъртото - 10-годишно момче, е под полицейска закрила, предава БНТ. Тялото на 59-годишния мъж беше открито в безжизнено състояние в двора на къщата му. Младежите са известни на полицията. Били са уличавани в дребни кражби до сега. Хората в селото са потресени от случилото се.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще дойде той..ще дойде а вие хващайте горатаПутин е тръгнал към землянката само че съветската, до българската няма да стигне!:)))))))))))))))
31
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да идва Путин и да раздава калашниците че не се търпи вече!Трябва незабавно прочистване и денацификация!Путин едвам си държи гащичките горе, търси помощ другаде!:)))))))))
30
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Виж ти как млъкнаха потомствените Янко Шумкаряни! Нали уж по времето на Правешкия Шмекер било спокойно и нямало тежки престъпления!?!? :))))))))))
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На 12.07.1988 г. в 23,30 ч. в гр. Варна, на ул. Ильо войвода срещу 7 беше намерена убита Боянка Христова Добрева, на 31 год. от същия град. Констатира се, че смъртта е настъпила от прободна рана в областта на сърцето, причинена вероятно от ножбеше установено, че извършител на убийството е Боян Иванов Георгиев, на 36 години, от гр. Варна, бивш съпруг на пострадалата.
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На 01 срещу 02.03.1988 г. е намерен убит в дома му Георги Ангелов Емилов, на 80 години, живущ в гр. Русе, ул. Искър, бл. 107. Констатирано е, че смъртта е настъпила в резултат на тежка черепно-мозъчна травма от нанесени множество удари с твърд педмет по главатасе установи, че извършител на убийството е съпругата му Надка Рангелова Емилова, на 74 години;
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Убийството на Юли Маринов Кочев, 17-годишен от Никопол, Ловешка област, извършено на 23.10.1988 г. в с. Обнова, община Левски от Васил Владимиров Илиев, 17-годишен от същото село. Илиев е бил в нетрезво състояние и е наранил още двама младежи без опасност за живота.
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Ловеч е образувано следствено дело срещу Мирослав Михайлов 30-годишен, с възстановено име, безпартиен, неосъждан, който на 24.06.1988 г. в местността Боаза до гр. Тетевен, извършил убийство с цел грабеж на Ваня Миланова, 37-годишна от град София.
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Андрей Райчев и Иван Ранчев от гр. Дулово, които извършили грабеж, придружен с убийство на Марин Рачев в дома му, като убийството е извършено с бинт и канап по механизма на удушаването. По време на разследването е установено, че двамата през 1986 г. са извършили убийство, с цел грабеж на Пенка Стоянова 32-годишна от с.Секулово и през 1987 г. опит за убийство на Веса Богданова от с.Теслаково, като е използван посочения механизъм на удушаване.
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 36..Бранимир Дончев Делчев роден на 4ти Октомври 1957 година. На 17 годишна възраст убива 8 младежи в блок 1 - Студентски Град през 1974 година! Да давам ли още примери от шумкарско-янковата династия???
23
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не се тревожете! Това е новия тип българин - генетична звезда, знае от малък как да убива, може и жестоко! Така ще ни изместят в новия свят с бруталност!
22
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И заедно с родителите си.
21
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хората в селото са потресени от случилото се__ Айде бе! Като, че ли не са знаели на село! Когато се държиш като жертва, ставаш жертва!
20
0
 
9
 
! Отговори
анонимна преди 1 година
А това насилие да не би да е направено от момиченца, бе умнико? Има и жертви мъже, разбира се, може и да са повече, но давате ли си сметка, че мъже убиват мъже, и жени? Статистиката казва, че огромната част от убийците са мъже, каквото и да си говорим. А тези, дето ще ревнат как жените убивали психически, ще ги питам - защо са търпели такива жени, нали вашият аргумент е как жените били търпели насилници и си заслужавали?
19
3
 
10
 
! Отговори
Бай Чеп преди 1 година
Пуснете ги бе! Чавета имат да хранят.
18
1
 
29
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
Нали Индия искаше да си ги прибере обратно, дайте им ги. Те обаче не са будали. Там няма такова беззаконие както тук. Не искат там, нищо, че се имат за големите "НЕБЪЛГАРИ", защото знаят там какво ги чака.
17
1
 
15
 
! Отговори
М преди 1 година
До ОБАЧЕ----Те и за донори не стават. Генетиката им е много различна от българската и европейската.
16
1
 
24
 
! Отговори
ОБАЧЕ преди 1 година
Ако ги хванеш и ги спукаш от бой, ще има вой до небесата, че си им нарушил правата, видиш ли..Айде сега да ги правят донори на органи, щото то оправия вече няма, поне с нещо да са полезни.
15
13
 
0
 
! Отговори
Урсула преди 1 година
Бравооооо! Жертвите на насилие са само жени и никога мъже!
14
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако искаш да разелиш едно общество на малки късчета, дай почти неограничени привилегии и власт на малцинствата.
13
1
 
36
 
! Отговори
М преди 1 година
Някой журналист правил ли е разследване колко български старци бяха зверски убити от представители на един етнос който дори нямам право и възможност да нарека с истинското му име и характерния цвят на кожата и същността на нравите????