Четири деца заподозрени за убийство на мъж във Видинско

Едното е на 10 години, трите са непълнолетни
3 яну 2023 16:05, Елка Василева
66
Четири деца заподозрени за убийство на мъж във Видинско
Снимка: архив, БГНЕС

Четири деца - три непълнолетни и едно малолетно, са задържани като заподозрени извършители на тежко криминално престъпление - побой и последвала смърт над 59-годишен мъж. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР-Видин (ОДМВР).  

За 24 часа  са задържани три непълнолетни момчета от видинското село Гъмзово. На четвъртото задържано дете - малолетно 10-годишно момче, е предоставена полицейска закрила и по случая е образувано следствено дело.

Децата са заподозрени, че са нанесли побой на 59-годишен мъж, чието безжизнено тяло е открито по-късно в двора пред къщата му, уточняват от ОДМВР.

На 2 януари в 14.15 часа двама жители на село Гъмзово съобщили в полицията за нанесен късно вечерта на 1 януари побой на техен съселянин. На 2 януари около обяд те видели мъжа да лежи в двора пред къщата си. Пристигналите на адреса в селото полицейски служители открили безжизненото тяло на 59-годишния стопанин с видими следи от насилие.

Оперативна група и следовател в присъствието на съдебен лекар са  извършили оглед на местопроизшествието. Тялото е било транспортирано за аутопсия в Многопрофилна болница за активно лечение „Св. Петка“ във Видин. В хода на проведените незабавни оперативно-издирвателни действия като съпричастни към извършеното тежко криминално престъпление разследващите са установили четири момчета от селото -трима непълнолетни и  малолетно 10-годишно дете.
(БТА, Ирена Данаилова)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
3
 
! Отговори
Ree преди 1 година
Тази сутрин гледах роднините по ТВ, абсолютно неадекватни, изкараха си децата ангелчета, а в тотален пристъп на наглост една от присъстващите (няма да я нарека жена или човек) яростно порица убития, че той бил виновен и без малко да поиска да го осъдят (мъртвия).
34
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако убийците бяха българи, щяха и 3те имена да им напишете. Щом ги наричате "деца", ясна работата.
33
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ох, дечица, какво да правиш, игралали са си. Общо взето, в този дух е написан българският наказателен кодекс, третиращ тежките престъпления с извършители деца. И общо взето, това е духа на закона за всички престъпления. Всички престъпници са невръстни дечица или наивни заблудени или ядосани от жертвата нещастници или болнави убийци, които без да искат или под въздействието на алкохол или дрога са временно сбъркали и ще се поправят като полежат в затвор, дето всички си имат телефончета... и т.н.
32
0
 
10
 
! Отговори
Бай Иван преди 1 година
Комитета от хелзинки да ги номинират за хора на годината ;) !!!
31
0
 
9
 
! Отговори
SS преди 1 година
Абе колко пъти пиша :ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ КОЙ С КАКВОТО МОЖЕ ! НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ,ЧЕ СТАВА ВСЕ ПО ЗЛЕ ? НА КАКВО СЕ НАДЯВАТЕ ?
30
0
 
11
 
! Отговори
SS преди 1 година
Напълно нормално за един паразитиращ етнос в държава набутана без референдум в ЕС и ,,прегърнала" Европейските ценности !
29
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От ден на ден стават по-нагли. Ама така е като няма наказания за техните безчинства. Каква е тази държава , която парази.ти я унищожават ,а тя ги защитава, не им взема данъци и им плаща социални да се множат със скоростта на светлината?
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Възроден българин /29/ Учи история, за да не се излагаш по форумите.
27
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Още бли не сте свикнали с демократичните евроценности ? И атлантлантическите също !!! Нали имате банани ?
26
0
 
11
 
! Отговори
БПФ преди 1 година
До Иван - и защо ние да напускаме родината си, заради тях? Да бъдат прогонени от България !!!!
25
1
 
15
 
! Отговори
Какви преди 1 година
"деца", бе - още малко ангелчета ще изкарате отвратителните хъхpeшки извeрги ???? Ако не се предприемат спешни и безмилостни мерки за озаптяване на това плeме, което няма нищо общо с човешкия род, тая държава е обречена, нoжът е опрал о кокълът отдавна !!! Незабавно връщане на ТВУ, на тежкият каторжен труд, на смъpтното наказание, спиране на всякакви помощи за нeхората !!! Докога ще се развъждат като плъxове на наш гръб, за да ни тероpизират и yбиват?
24
3
 
5
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Какво можем да направим, за да се освободим от тези навлеци. Освен емиграция друго не виждам.
23
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И това ако са част от ползите от прогресивния и цивилизационен избор на евроценостите не виждам кое друго маже да бъде
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Възроден българин. Не би ли трябвало да посетиш психиатър ?
21
25
 
3
 
! Отговори
Възроден българин преди 1 година
До 26 -- Не би ли трябвало българите да са благодарни на турците, че сме ви хранили и поили, вардили и множили 500 и кусур години? Вместо ни е да сме благодарни за това, че куяето дето сме го хранили толкова години ни е захапал само малко? Не би ли трябвало да сте благодарни, че турците не са постъпили с тузземците по завладените земи както са постъпили англичани, французи, испанци с техните тузземци, дето им теглиха сатъра?
20
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както винаги отново не казвате нещата с истинските им и мена и след време ще пищите, но няма да има кой да ви чуе.
19
0
 
16
 
! Отговори
До Възроден българин преди 1 година
Ти да мълчиш и да си благодарен затова, че след 1878 г. тук не са постъпили с дедите ти така, както това се е случвало в съседни новоосвободени страни. Дори първата заповед на местната управа в Северозападна България е била забрана да не бъдат пс.у.в.ани турците. Така нареченият Възр.процес е съгласуван на високо ниво извън Бг, не е трудно да се сетиш къде. Но понеже сте много умни, десетилетия наред гласувахте за подставено лице на онези, които диктуваха отвън.
18
28
 
0
 
! Отговори
Възроден българин преди 1 година
Защо не им спретнете един "възродителен процес" на манххалите бре братя българи? Нали всичко що е расло и пасло по земите български са българи? Защо сега не ги приемате за българи, и те са рожби на тези земи? "Възродителен процес" ха?!! Кармата ви е тежка и прокобна заради безпрецедентната в човешката история диващина българска, наречена "възродителен процес". Семето ви ще изсъхне, денем тзссиганяците ще ви изнасилват дъщерите по улиците на градовете и нощем бабите ви по селата!! Заслужавате си!
17
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато пише "деца" и "младежи" етонсъ е ясен.
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анониментова е умишлено, и аз се питах защо, защо държавата не прави нищо. Нарочно! искат да сме *** и прости и да ни манипулират, да избягат българите , ама те като избягат и черните съшо няма да стоят, паразита няма къде да паразитира.