Полицайката, хваната с марихуана, иска на свобода за да отиде на държавен изпит

Според семейството й наркотиците са подхвърлени
31 яну 2023 19:20, Нели Христова
94
Полицайката, хваната с марихуана, иска на свобода за да отиде на държавен изпит
Снимка: Facebook

25-годишната полицайка Симона Лулеова, която бе хваната с 478 грама марихуана в колата, поиска да излезе на свобода. Пред Районния съд в Разлог, който гледа дело за мярката за неотклонение, тя обясни, че иска да бъде пусната под гаранция, за да се грижи за 5-годишната си дъщеря, както и да чете за държавен изпит по специалността "Право".

В събота, по време на специализирана полицейска операция, около 14 часа в района на Разлог е спрян за проверка лек автомобил "Фолксваген Голф", управляван от 25-годишната Симона, която от 2 г. е полицай в Седмо РУ-София.

В багажника на автомобила, под резервната гума, органите на реда са открили пакет със суха тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на марихуана с тегло около 478 грама. Образувано е следствено дело по описа на Окръжен следствен отдел-Благоевград.

Близначката на полицайката Силвия и майка им Елена Лулеова смятат, че наркотиците са подхвърлени в колата и е направена постановка. "Преди седмица брат ми бе пребит от криминално проявени хора и пуснахме жалба в полицията. Още тогава много хора ни предупреждаваха, че ще си имаме неприятности", каза Силвия Лулеова. Майка й пък обясни, че колата, в която бе намерена марихуаната, е стояла 3 дни паркирана в близост до дома им в Разлог, а едната врата не се заключвала и някой е поставил там дрогата. "Можеше да бъде всеки един от нас, защото колата е семейна и всички я караме. Преди това със Симона отидохме с другата ни кола в София", допълни Елена Лулеова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази е про-сти-тутка и лично е познавам ! Това не е полицайка . Плащал съм й преди 2 г 100 лв за 40 Мин . Не си струваше грам
46
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прилича на гербаджийска постановка.
45
7
 
50
 
! Отговори
ХИЧО преди 1 година
Нещо наистина намирисва тук.Много пъти са ме спирали,но никога,ама никога не са ми тарашили в колата.А тя им е колежка,а са и претърсвали колата?И случайно намират дрога в багажника,под резервната гума?
44
3
 
20
 
! Отговори
До Хемус преди 1 година
И кво, като баща й бил герой? Тя сега "по заслуги като дете на активен борец" ли е станала полицай?
43
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще ме прощава госпожата, но този напушен поглед в очите не мога да го сбъркам. Щерката не зная дали е била муле или дилър, но със сигурност е била потребител. Не я съдя в никакъв случай, освен ако не се качва зад волана в това състояние. А държавата е крайно време да помисли за облекчен законов режим върху въпросното растение. Туристическа дестинация сме и при една легализация в бюджета ще се влеят милиарди. За съжаление защитават се интересите на шепа престъпници, които богатеят от тревата.
42
6
 
24
 
! Отговори
Хемус преди 1 година
Баща и беше герой!Преди години напълни с олово местен индианец,докато крадеше кабели от жп.инфраструктура
41
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ох мамо добре че тая мома е българка. В Китай знаеш ли какво щеше да стане??
40
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ег.ти физиономията вади тази, ауу, говори сама за себе си!
39
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не само на държавна хранилка, но и продава наркотици. В древен Рим, такива са ги слагали завързани в торба с утровна змия и куче и са ги хвърляли в Тибър.
38
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо не е подхвърлено. Подхвърля се една доза за компромат. Не е и за първи път такъв вид трафик от полицаи. Просто ми е жал, как млади хора съсипват живота си и то за 1000 - 2000 лева. Повече на мулета не плащат. Съсипват живота си от лекомислие, алчност или пък нужда. Това, далеч не са големи престъпници. Но,момичето ще трябва да търпи присъда, а след това с години да се съвзема, ако въобще успее. Детето и роднините вече са заклеймени. Наистина е за съжаление.
37
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голямо подхвърляне,голямо натопяване с тоя половин килограм трева,ами то това са си едни десет бона,едва ли някой е искал да лъзне кифлоча чак с толкова!
36
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както писа един коментиращ, количество е прекалено голямо, за разправа с брата и сестрата, дори и да са в схемата на разпространение. Целта е, вероятно тези, които са на по високо ниво. А за такива размествания, ще има и други събития по висшите етажи на МВР. Предизборно е много рискована играта, а единствените играчи, които могат да се чувстват сравнително сигурни са от кръга около прецедента. Може би гласят нов шеф в РПУ то
35
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хубаво маце, кво си няма, което не може да постигне само като се усмихне, та се занимава с дрога и се е напъхала в униформа?
34
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хубаво де!Подхвърлени наркотици..ама да са 50-60 грама,а то половин кило? Някак е на загуба такава постановка?!
33
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чудя се на кой му проверяват резервната гума при проверка... за 37 г. Никога! Тази явно е натопи а, но още по-явно има защо
32
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
37, 'Дай данни къде точно в Белгия се продава легално кокаин, а аз се заклевам да пратя незабавен сигнал до шефа на полицията там и до Интерпол. Искаш ли да даваш показания?' --- гледай си кокошките и не се вживявай в дела по-големи от теб, данче
31
1
 
21
 
! Отговори
Тц,тц преди 1 година
Не знам,може и да е малко крайно,но такива кадри на МВР,преди това са били хора без ясно бъдеще и перспектива ,настанени на "хляб", както казва народа.Кой с роднински връзки,кой с приятелско ходатайстване..Това си е чисто кариерно осигуряване на безгрижен бюджетен рахатлък,пък останалото - добре дошло.Когато дойде Видовден,виновни са другите и целия останал свят!
30
2
 
21
 
! Отговори
силно учудЕна преди 1 година
Боже, Боже, Божееееее.....................какви ли още извинения ще измислят за да са на СВОБОДА?!
29
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"мързела е страшно нещо ганче/данче." -----------------------------------------------------------------Абе, тъпaнap, "мързелЪТ" е подлог в изречението и се пише с пълен член. А селяндyp си ти, пропаднал и деградирал наркоман. Дай данни къде точно в Белгия се продава легално кокаин, а аз се заклевам да пратя незабавен сигнал до шефа на полицията там и до Интерпол. Искаш ли да даваш показания? Пpоcтaк!
28
2
 
27
 
! Отговори
Това лице преди 1 година
на снимката досущ като на полицайка изглежда. И погледът й един такъв особен, полицейски... Изобщо, респект към закона внушава.