ФБР претърси къща на плажа на президента Байдън

Това стана на фона на разследване за класифицирани документи
22
ФБР претърси къща на плажа на президента Байдън
Снимка: БГНЕС

Агенти на ФБР претърсиха днес къщата на президента на САЩ Джо Байдън край Рехобот Бийч, Делауеър, съобщиха двама запознати източници пред NBC News.

Трети източник, запознат със ситуацията, уточни, че за претърсването не е имало заповед и то е било по взаимно съгласие.

Личният адвокат на Байдън, Боб Бауер, заяви, че Министерството на правосъдието извършва претърсването с пълната подкрепа и съдействие на Байдън, съобщава БГНЕС.

"Съгласно стандартните процедури на Министерството на правосъдието, в интерес на оперативната сигурност и интегритет, то се опита да извърши тази работа без предварително публично уведомяване и ние се съгласихме да сътрудничим", каза Бауер. "Претърсването днес е още една стъпка в задълбочения и навременен процес на Министерството на правосъдието, който ние ще продължим да подкрепяме и улесняваме изцяло. Ще разполагаме с допълнителна информация след приключването на днешното претърсване."

По-рано в резиденцията на Байдън в Уилмингтън и в офис на вашингтонски мозъчен тръст бяха открити документи с гриф за класифицирана информация, но по-рано този месец Бауер заяви, че в къщата на президента на плажа не са намерени класифицирани документи.

"Личните адвокати на президента откриха в резиденцията в Уилмингтън потенциален запис с класифицирана информация сред съхраняваните материали в стая, която се намира в съседство с гаража", се казва в предишното изявление на Бауер. "След като личните адвокати на президента намериха този документ, те оставиха документа на мястото, където беше намерен, и преустановиха претърсването на конкретното помещение, където се намираше. След претърсването в резиденцията в Уилмингтън, адвокатите продължиха към резиденцията в Рехобот и извършиха претърсване там. В резиденцията в Рехобот Бийч не бяха открити потенциални документи и късно вечерта адвокатите се върнаха във Вашингтон."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: къщаСАЩфбрДжо Байдън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
ало ало преди 1 година
а, не може да бъде, той е чиста паница, любимец на нашите депутати г-ъзолизци!
13
0
 
4
 
! Отговори
Нео кабал преди 1 година
Няма значение какво са намерили. Педо питър ще се позове на неговата напреднала деменция и всичко ще му се размине.
12
0
 
4
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Явно е загазил доста. Иначе нямаше да правят този сеир.
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каквото и да намерят след тези претърсвания Бай Дончо си има оправдание и диагноза - ДЕМЕНТЕН е и не си е пил хапчетата явно редовно.
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да претърсят лаптопа на сина му Хънтър. Ще открият гигабайти с детско порно. А, да забравих, че дядката нареди да се потули скандала.
9
0
 
11
 
! Отговори
Дааам преди 1 година
Едно време се смеех за Бай Дончо като си мислех, че не може да си изберат по-лош президент, оказа се, че Бай Дончо, не само притежава невероятна дипломатичност, но и успя да пооправи малко държавата им. Дойде дедката и съсипа всичко. И продължава, а да не говорим колко скандали забърка. Между другото, това е президента на САЩ с най-много дни отсъствие от белия дом под формата на отпуски. Вие преценете дали е адекватен и става за нещо.
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"ФБР претърси къща на плажа на президента Байдън" Може би имате в предвид, че ФБР са претърсили къща собственост на Байдън, намираща се на плажа. Или, че ФБР са претърсили къща намираща се на плажа, собственост на Байдън?
7
0
 
8
 
! Отговори
ФБР то преди 1 година
отбива номера като наш Гешев. По принцип президента има право да разнася всякакви секретни документи, обаче при Байдън проблема е че ги дава сина си. Ако ги намерят в къщата на Байдън - нищо. Да претърсят сина му.
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов по телефона: "Гешев, на моста при Видин са ми задържали няква стока. Виж там, оправи работата... А на теа видински митничари ша им го набутам с 200..."Гешев отговаря: "Слушам, шефе! Ще оправя работата. Ама мен искат да ме махат от Дом 5. Може ли да дойда да живея в свинарника на твойта къща в Банкя?"
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"ФБР претърси къща на плажа на президента Байдън" Ало журналистите, така построено изречение, навява на читателите, че Джо Байдън притежава цял плаж. Хайде да се върнем отново в 6-ти клас. И най накрая да научим Български.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да проверят тоалетната деменцията ползва документите пардон хартията за други нужди.
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Играещият ролята на президент здравата е нагазил лука с двата крака. Секретни документи се въргалят де ли не, а и синнковеца Хънтър представлява особен интерес с неговия вълшебен лаптоп.
2
5
 
5
 
! Отговори
Финансист преди 1 година
А нашето ФБР кога ще претърси къщата на Зеления чорап ? Претърсиха къщата на Борисов, а на чорапа ,кога ?
1
1
 
15
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
финансов одит на украина кои са лобистите за оръжието сем баидън има лиотношение към оръжието и траншовете