Четирима полицаи пребиват млад мъж в Плевен?

Синът ми е бил бит като куче, пише бащата на Емил
12 фев 2023 17:06, Нели Христова
154
Четирима полицаи пребиват млад мъж в Плевен?
Снимка: Facebook

Мъж от Плевен сигнализира в социалните мрежи за случай на насилие от полицаи. Той твърди, че синът му Емил е бил пребит от четирима полицаи, които са били извън работно време.

"На 11.02.2023 г. в 4.00 ч. сутринта пред дискотека " Анаконда " синът ми Емил бе бребит и смлян от бой от четирима полицаи / цивилни, извън работно време/, с които не е имал пререкания, спор и каквото и да било. Не ги познава дори", пише бащата във фейсбук профила си.

Бащата на пребитото момче, Костадин Недялков, твърди, че полицаите нападнали сина му, когато той излизал от дискотеката. Побоят бил жесток, твърди бащата.

"Бой, както се бие куче. Не, не като куче, защото то има правото да вие и да скимти от болка. Той не е имал правото дори да изреве, защото през цялото време на боя е бил в безсъзнание", пише още Недялков.

От боя момчето си глътнало езика. Намесили се охранителите на дискотеката, които му извадили езика.

"Други момчета, негови приятелчета, които излизат от заведението го познават единствено по маратонките. Бил е труп на плочките обезобразен", пише още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още по темата: Плевенпобойполицаи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разказа не отговаря на снимката ! Освен счупен нос би трябвало да е със зверски отоци по лицето и цялата глава!
109
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ушевите корумпета обикновено са пияни и друсани,а като добавим че рушветчилъка много не върви,са изключително раздразнителни, като дами на двадесет и осем дни, затова налитат на бой.
108
5
 
10
 
! Отговори
до 108 преди 1 година
По-скоро симпатизанти на тлъстата мутра от Банкя.Да не забравяме че и той беше милиционер. При това не обикновен, а шофьор на Тодор Живков.
107
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Без нищо да те пребият е малко чудно, но тия четримата ако са били надрусани е ясно.
106
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Явно пишман наркодилърчето е влязло в територията на полицаите и затова са го предали. Те не търпят конкуренция.
105
3
 
11
 
! Отговори
00 преди 1 година
Как без нищо те пребиват и то четири човека, хайде стига вече глупости, спрете да публикувате глупости
104
1
 
9
 
! Отговори
Докато е време!! преди 1 година
България няма да бъде приета нито във еврозоната нито във Шенген!! Бягайте и се спасявайте докато още има възможност!!
103
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В България полицаите продават наркотици.
102
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо са го били?
101
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз съм излизал по дискотеки до 6 сутринта.Това е нормално от години. Само един *** може да пита какво прави млад човек на дискотека? Това че излизах по дискотеки не ми пречеше да имам две виши образования и магистърска степен и сега да съм мениджър.Ако са искали можело да го арестуват.Това е побой от омраза ,защото момчето е декларирало Македонско самосъзнание.
100
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Самия факт,че колеги от РПУ-то на биячите не са излези на протест против колегите си насилници е достатъчен аргумент това РПУ в Плевен да бъде закрито. В Грузия-ужасени от милиционерското насилие през 2008г закриха цялата грузинска милиция. И...престъпността в Грузия спадна-3 години пот 2008 до 2011 в Грузия нямаше милиция, и престъпността без милиция беше на драстично по-ниски нива от времената с милиция. Това само показва колко милицията в Грузия беше част от престъпността.
99
0
 
9
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 1 година
В държавата на безнаказаността младият мъж се е отървал леко , защото можеха да са и още толкова например охранителя , а може би и още толкова полицая .
98
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Случаят е изнесен в медиите-вече не можете да спрете приложението на закона-дори и в Плевен. А и бащата на човека е човек, в състояни е да си позволи качествена правна помощ. Явно ,биячите сбъркаха кой да пребиват. Вероятно досега са пребивали безнаказано, вече ще си понесат отговорността. По закон! Медийната реакция е смазваща, законът не може да бъде спрян. Най-хубавото е ,че в затвора, Бай Ставри ще ги превъзпита, и ще излязат като законопослушни хора. Бай Ставри е строг, но справедлив!
97
2
 
13
 
! Отговори
Повтарям и запомнете преди 1 година
Винаги съм го казвал че ако нищо не става от тебе в тая държава накрая ставаш полицай. Прости са, по цял ден блъскат щанги, избиват комплекси, главата лразна няма нищо и симпатизират на вожда Винету Меси от Банкя.
96
2
 
20
 
! Отговори
преди 1 година
Защо насилниците не са арестувани?Защо не са с 72 часова мярка, и насрочена дата за Мярката а неотклонение в съда?Законът *** ли е в Плевен? Защо не са арестувани и началниците на биячите,защо не е ЗАКРИТО РПУ-то, където насилниците са инсталирани-явно е -това РПУ е опасно за правовия ред. Самия факт,че колегите на насилниците не са излезли на протест против колегите си биячи е многозначителен. КОЙ ЩЕ ПАЗИ ЧЕСТНИТЕ ХОРА ОТ МИЛИЦИЯТА? В София бивш милиционер уби човек, в Плевен-бият,
95
3
 
19
 
! Отговори
въпрос преди 1 година
Колко милиционера от Плевен излязоха на протест против колегите си биячи? Защо няма масов милиционерски протест против това поредно милиционерско насилие.КОЙ ЩЕ НИ ПАЗИ ОТ МИЛИЦИЯТА?
94
1
 
16
 
! Отговори
Арестувайте биячите! преди 1 година
Милиционерското насилие по случая трябва да бъде наказано с ТЕЖКА И ДЪЛГОСРОЧНА ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА! Държавата трябва да СМАЖЕ НАСИЛИЕТО-чрез приложение на закона. С назидателен ефект насилниците трябва да получат максимални и дългосрочни присъди, с цел възпитателно приложение на закона. Милиционерското насилие е ИЗВЪН КОНТРОЛ. Хората са пребивани от милицията, дори и при турското робство заптиетата са третирали по-добре хората. КОЛКО МИЛИЦИОНЕРА ИЗЛЯЗОХА НА ПРОТЕСТ ПРОТИВ КОЛЕГИТЕ СИ БИЯЧИ?
93
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що не пребият пеевски, доган, борисов или семерджиев? А пребиват беззащитни.
92
3
 
14
 
! Отговори
МАРШ В ЗАТВОРА! преди 1 година
Защо тази милиционерска банда не е арестувана? Настина ли мислите,че ще ви се размине законът? Подобен случая на насилие, след като бивш милиционер уби човек в София, след като милиционери пребиваха хора пред НДК, след случая самоскъсания пагон, след случая побоят в метрото, след случая със смъртта на Ива на 25г-убита от милиционер ТРЯБВА ДА БЪДАТ СМАЗАНИ ПО ЗАКОН-С ДЪЛГОГОДИШЕН ПРОЕСТОЙ В ЗАКВОРА, КАКТО Е ПО ЗАКОН. С ЦЕЛ НАЗИДАНИЕ. Колко милиционера излязоха на протест против колегите си биячи?
91
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сигурно са го били щото е бил от ПП. Полицията ги мрази, че свалиха Благодетеля им.