ЦСКА все по-близо до нов стадион, разбра се с държавата

От клуба се похвалиха: Придобихме собственост върху "Армията"
Обновена: 20 фев 2023 13:37 | 20 фев 2023 13:36, Александър Попов
48
ЦСКА все по-близо до нов стадион, разбра се с държавата
Снимка: БГНЕС

ЦСКА придоби собственост върху стадиона си, след като съвместното дружество с държавата е факт, похвалиха се от клуба.

"Армейци, след дълги години обещания и нарушаването им, тежки процедури, надежди и разбиването им, промени в плановете и какви ли още не перипетии най-великият футболен клуб в България придоби собственост върху дома си. Собственост, която ни се полага, но по една или друга причина не ни беше давана.

От днес официално съвместното дружество между ЦСКА и държавата в лицето на Министерството на спорта се реализира. За нас тази крачка е историческа и поставя началото на реалния път към построяването на ново, модерно съоръжение, което да завещаем на нашите деца. Собствениците на клуба осигуриха финансовите средства за учредителната парична вноска в капитала. Бихме искали да поясним, че общата инвестиция за реконструкцията на стадиона не се изчерпва със сумата, необходима за капитала, а многократно ще я надхвърли.

Благодарим на министър Весела Лечева за политическата далновидност и създаването на най-важната предпоставка за изграждането на съвременен стадион в центъра на София, който да е на разположение за талантите на България.

Въпреки многократните критики и скептицизъм от свои и чужди, сме щастливи, че успяхме да се преборим в тази битка. Както многократно ви съобщавахме напълно честно и обективно – работата по стадиона във всяко едно направление не спря нито за миг, а първия плод от това берем днес. Благодарим на всички, които не се усъмниха в искреното ни желание да сбъднем тази наша, обща мечта. На скептиците искаме да кажем само едно – ЦСКА не може да бъде сломен!", написаха от "Армията".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: ЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По тази далавера ще има разследване и наказателно дело с присъди и конфискации на имущество! Действително ли си мислят / не е точната дума- те не могат да мислят/ кьор калпаците на тази шашма ,че сме гламави. А, ве тва 50% от стадиона в Борисовата градина при швейцарска стабилна парична система би трябвало да струва поне 650- 700 млн ДОЛАРА, И ТО ПРИ ГАРАНЦИЯ,ЧЕ ДОЛАРИТЕ СА ИСТИНСКИ И ЩЕ БЪДАТ ПЛАТЕНИ, КОЕТО Е НЕВЕРОЯТНО НА ТЕЗИ ГЕОГРАФСКИ ШИРИНИ! Врътнали некой тон кока бело тарикатчетата чадърдосани и викан ся с част от печалбанта ще си кумип и Борисовата градина..... Ал-о-о-о-, преззидента,
24
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
15 години пристигаше новия автобус (да замени безсмъртната Сетра), за стадион не ми се мисли..
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЦСКА или Гриша Ганчев?
22
3
 
6
 
! Отговори
Независим преди 1 година
Комунистите от лефски ще пукнат от злоба ей.Другари лефскари,ако тикватa се върне на власт може пак да ви подхвърли една част от заграбените милярди....може ама надали Хаахха.Никога повече мутро-комунистите от Гроб!
21
3
 
7
 
! Отговори
Независим преди 1 година
Бях на мача в Събота и мога да кажа,че имаше стотици деца и млади семейства на стадиона,така че не пишете глупости и от неща от които не разбирате.От такива злобни и неуспели маргинали,които винаги нещо им пречи сме на тоя хал в държавата.
20
7
 
3
 
! Отговори
Дони преди 1 година
Демек, лоешкия ceлтak открадна софийска общинска земя за частен отбор с помощта на адски корумпиран министър с история. Ей, това сте, цефека-то, комунистическо тиме и всичко трябва да ви се случва по комунистически. Айде, сега с държавна субсидия и поръчка, дете ще е естествено за инджов и гп груп, да ви реализират нова koчuнa!!! Eй, чopбapu, м***мkaa вии, колко нeщacтнi cтee...
19
6
 
2
 
! Отговори
Левски Пичели преди 1 година
Дори Христо Стоичков стана левскар и има изказвания който ме харесва е червен Данчо белината и червена Моника Люински..............Христо Стоичков превантивно предупреди че новият стадион на ЦСКА тире София ще се строи за турци,роми и ислямския емигрантски интернационал ......и че името Христо Стоичков кандидатства да бъде ИСЛЯМСКА светиня векове след като вече няма дори един жив българин........Звезда и без български етнос
18
6
 
10
 
! Отговори
Лакомо магаре преди 1 година
Завистливите сини нeкадърници ще се пукнат от злоба,че ЦСКА ще има модерен стадион,а те отново ще чакат подаяния от боко-чекмеджето и дебелян Пеевски.Едните градят за бъдещето другите вечно чакат наготово.Сините комунисти да не пречат,а да взимат пример.
17
8
 
5
 
! Отговори
Прогнили от корупция преди 1 година
За съжаление, Борисовата градина ще се превърне в строителна площадка. След като Вълкът започва строеж на жилищен комплекс на парцела си (бившата къпалня Република, после Мария Луиза), сега и джудето от Микре ще си строи стадион насред Парка. Да не говорим за мутренската автокъща Капитолия, която 15 години си стои необезпокоявана в Борисовата градина. Бутанаха единствено незаконния ресторант Наше село, но там пък ще строят бизнес сграда.
16
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още един пример за ГРАНДИОЗНА КОРУПЦИЯ и скрита приватизация. Очаквам Европейската прокуратура да се намеси. То е ясно, че Гешев няма да си мръдне пръста.
15
4
 
5
 
! Отговори
Територията, бате .. преди 1 година
Приватизация на ДЪРЖАВЕН ТЕРЕН и то в самото сърце на Столицата, при това без пари - на цената на един апартамент в Лондон. После се сърдите, че не ни пускат в Шенген и че Магнитски постоянно ни вади списъци.
14
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ето така беше изкупена България от разни селски мутро бизнесмени в продължение на 33 години. А про стото пле ме дори им ръкопляска.
13
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Далавери, про стотии, пералня, частен мол.... ей тва е.кво се радвате че микренското джудже и синът му си купуват топ парцел на смешна цена ?
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След турбоселянията Парадайз в Хладилника, да чакаме ли скоро и в Лозенец, мол Микре, където селските киф ли ще изват да си пазарят парцалки ?
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да попитам, къде изчезнаха тенис кортовете пред стадиона и смятат ли да ги възстановят, ако искат да се доближат до историческото минало? Кортовете са там отпреди комунизма.
10
2
 
6
 
! Отговори
Въпросът е преди 1 година
Сега Ганчев мол ли ще строи в Парка или жилищен комплекс ?
9
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ощетено от природата, физически и умствено - просто и грозно джудже, родено в Ловешкото село Микре, става собственик на половината Борисова градина, при това на цената на една луксозна селска къща.
8
4
 
5
 
! Отговори
Шменти Капели преди 1 година
А на Лескито козирката кога Танаско Раев обеща Когато си видите ушите без огледало
7
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гриша Ганчев на кое точно ЦСКА е собственик. Не се заяждам, а питам НАЙ-СЕРИОЗНО и моля някой, който е по-запознат да ми отговори.Благодаря предварително!
6
3
 
6
 
! Отговори
до 4 преди 1 година
Съсипването на Борисовата градина продължава. Преди водех децата там на разходка.