ЦСКА все по-близо до нов стадион, разбра се с държавата

От клуба се похвалиха: Придобихме собственост върху "Армията"
Обновена: 20 фев 2023 13:37 | 20 фев 2023 13:36, Александър Попов
48
ЦСКА все по-близо до нов стадион, разбра се с държавата
Снимка: БГНЕС

ЦСКА придоби собственост върху стадиона си, след като съвместното дружество с държавата е факт, похвалиха се от клуба.

"Армейци, след дълги години обещания и нарушаването им, тежки процедури, надежди и разбиването им, промени в плановете и какви ли още не перипетии най-великият футболен клуб в България придоби собственост върху дома си. Собственост, която ни се полага, но по една или друга причина не ни беше давана.

От днес официално съвместното дружество между ЦСКА и държавата в лицето на Министерството на спорта се реализира. За нас тази крачка е историческа и поставя началото на реалния път към построяването на ново, модерно съоръжение, което да завещаем на нашите деца. Собствениците на клуба осигуриха финансовите средства за учредителната парична вноска в капитала. Бихме искали да поясним, че общата инвестиция за реконструкцията на стадиона не се изчерпва със сумата, необходима за капитала, а многократно ще я надхвърли.

Благодарим на министър Весела Лечева за политическата далновидност и създаването на най-важната предпоставка за изграждането на съвременен стадион в центъра на София, който да е на разположение за талантите на България.

Въпреки многократните критики и скептицизъм от свои и чужди, сме щастливи, че успяхме да се преборим в тази битка. Както многократно ви съобщавахме напълно честно и обективно – работата по стадиона във всяко едно направление не спря нито за миг, а първия плод от това берем днес. Благодарим на всички, които не се усъмниха в искреното ни желание да сбъднем тази наша, обща мечта. На скептиците искаме да кажем само едно – ЦСКА не може да бъде сломен!", написаха от "Армията".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: ЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Маркс идва преди 1 година
9 май 2022 Зеленски се зарече публично че хитлеристи по БЯЛ цвят на кожата нямат право да честват 9 май и ЦСКА тире София нищо чудно да честват Първа Шампионска титла на Неоосманизма на червения парад на победата в Анкара на 9 май 2023
4
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ужас! Онзи ден бях на разходка в Борисовата градина. Имаше мач на ЦСКА-София с Ботев Пловдив. Беше пълно с пияни фенове, разни animals(животни), полиция, а семействата с малки деца нямаше къде да играят. Колите на запалянковците стигаха до улица Митрополит Кирил Видински , чак до семинарията. Пълен блокаж на квартала и Борисовата градина. Галеници на комунистите и Радев. Да си направят стадиона на 5-6 км извън София и да си крещят, пият и друсат колкото искат!
3
8
 
8
 
! Отговори
Лакомо магаре преди 1 година
Браво.ЦСКА и привържениците му заслужават хубав европейски стадион и за разлика от други,които вечно искат държавата да им помага, армейският клуб ще изгради стадиона със собствени средства.Напред и само ЦСКА!
2
7
 
7
 
! Отговори
Away преди 1 година
Честито Армейци! Браво най накрая ще има нещо стойностно построено за спорт, не увеселителен парк или Мол или някаква бутафория. ЦСКА го заслужава!
1
5
 
5
 
! Отговори
ГЕРЕН преди 1 година
Хора РАЗБЕРЕТЕ НИЩО НЕ СЕ ПРАВИ В МОМЕНТА ЗА ВАС. НАЙ ЕЛЕМЕНТАРНИ НЕЩА ЗДРАВЕ ПЪТИЩА ХРАНА. ВСИЧКИ СА МУШИКИ. ЗА ГРАБВАТ ГРАБЯТ.И ТУК Е ТАКА. СТАДИОН ОТ НЕКОЙ КОЙТО ИДВА ОТ "БОРЦИ"СИЛОВИ СПОРТОВЕ ОТ 90 ТЕ МАФИЯ КРАДЦИ. НЕМА ДА СТАНЕ. БЪДЕТЕ ЗДРАВИ.