КЗД се самосезира по скандалния клип за момче, вързано на каишка

В малтретирането участват трима
31
КЗД се самосезира по скандалния клип за момче, вързано на каишка
Снимка: Facebook

Комисията за защита от дискриминация (КЗД) се самосезира по публикации в медиите на 5 април, свързани с излъчен видеоклип, заснет на публично място – в пловдивски търговски център. От клипа е видно, как вързано за каишка момче изпълнява команди като куче. Момчето е със специални образователни потребности и като лице в неравностойно положение е принуждавано да извършва такива действия, като по този начин е унижавано публично.

Още по темата
В клипа участват трима души, придобили известност в интернет пространството – Тодор Огнянов - Тошо Куката, Петко Караилиев-Чеченеца и Емили Йорданова - Тротинетката.

Ще бъде образувано производство пред КЗД, в което да се установи налице ли е нарушение на Закона за защита от дискриминация под формата на тормоз по признак „увреждане“, извършено от тримата участници в клипа, уточняват от КЗД.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: ПловдивмолЕмили
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
не ги знам тия преди 1 година
Какво е инфлуенсър - накой, който се прави на *** в нета и другите маймуни му се кефят и му подражават. Тези обаче са прескочили границата между тъпия майтап и нарушаването на законите... и това, че страдат от интелектуален дефицитне ги оправдава. Няма да гледам клипа, както не съм гледал и другите им прооостоттии, но ще се радвам, ако получат справедливо наказание.
23
0
 
0
 
! Отговори
ШАЙЕН преди 1 година
Чеченецът е служил при Джухар Дудаев.Ще заминава за Източния фронт.
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да се забрани на тея да вшизат в мол,на обществени места също.Опасни да за децата и народа алооу
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Честити ви светли празници а тия много им здраве за ада
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия дет ми пишат минуси против бог ли са или против Бг???????Тротинеткаджии жалки защитници за нас Великден иде за тях гей парад
19
0
 
3
 
! Отговори
Емили туй търси преди 1 година
Защита от дискриминация пищи навсякъде чея тормозят а то тормози всички наоколо това в затвора или в лудницата веднага ония дни в мол спрей размятва чакате бомба да хвърли или кво
18
1
 
1
 
! Отговори
КЗД преди 1 година
Ще защити Емили много ясно
17
0
 
3
 
! Отговори
С връзки са ми къ преди 1 година
Америка за Бг все такива *** защитава
16
0
 
8
 
! Отговори
SS преди 1 година
Петко -Чеченеца (живее в кв.Кючук Париж в Пловдив) плаши с вида и големината си ! Иначе не си е намерил майстора (както се казва)
15
0
 
8
 
! Отговори
SS преди 1 година
Имам предложение ! Като са такива ,,батки" пратете ги в Украйна ! Гарантирам ви ,че ще напълнят памперса ! И съм сигурен ,че ще променят мирогледа си за живота ! Ще разберат ,че са просто въздух под налягане !
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не излязат с връзки? - Няма начин, много се разсмърдя случая и цяла България ги научи и следи какво се случва, 100% са ефективно вътре в затвора, Тошо Куката със седем присъди и Пешо Чеченеца с присъда за грабеж от 2017 г са вътре с двата крака. Даниел Йорданов и Тихомир Рангелов ако са с чисто съдебно минало може да минат с пробация. Отделно всички ще плащат луди глоби и щети за морални и психически травми.
13
0
 
1
 
! Отговори
ЕМИЛИ преди 1 година
БАСИКЕФАА - В МЪЖКИЯ ЗАТВОР!
12
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не излязат с връзки ?
11
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На личните му документи това ли пише "Емили Йорданова"? - На личните МУ документи пише ДАНИЕЛ ЙОРДАНОВ роден в град Плевен, между краката си има мъжки орган и когато го осъдят ще лежи в мъжки затвор, нищо че си е сложил силиконови cиcи и си е напомпал устните с хиалурон. Пандизчиите ще се редят на опашка пред неговата килия в затвора :)
10
0
 
9
 
! Отговори
Сашо преди 1 година
Айде сега евролайняри и тем подобна ***, дето ми обяснявате нон стоп, че лгптктгрсжаефсадфжгбднрнгдбфжсд + (не знам вече кои групи *** са включени) е нормално и присъщо и спомагащо за нашето общество !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Друг е въпроса къде сте е Локо Пловдив, Ботев Пловдив, ЦСКА, Левски, Локо София, защитници на не знам си какви права, фитнес и спортни клубове, батки, маняци, майни ?
9
2
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
Емил-и: Напипайте ми го нека във вашите ръце то да поиграе!
8
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каква Германия? Това ако беше в Германия веднага влизаха тези в затвора за години напред. Само в трансджендърска комунистическа България са възможни такива неща и тези след 2 месеца ще са свободни. Стига сте сравнявали комунистическа България в която няма нито един политик в затвора,няма независим съд и прокуратура,с нормалните европейски държави. Престанете да лъжете хората. Те и без това бягат на Запад и виждат какво е там и какво е тук. На Запад няма такива случаи като Ставийски, 2 г. условно
7
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези са за дупетати от ПП. Ще си паснат с Киро Парапето и Кокорчо Кьорчев. А и Ленчето ще си пасне с тротинетката и ше се движат с 200 у час.Ше си развеват небръснатите парапети а винкелете ше се веят из гаще те.
6
8
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ТРАНСДЖЕНДЪР ДА ВОДИ МОМЧЕ НА КАИШКА И ТО НА 4 КРАКА Е ПРЕКАЛЕНО ДОРИ ЗА ГЕРМАНИЯ КЪДЕТО ПО ПРАЙДОВЕТЕ ВЪРВЯТ ГОЛИ И ДОРИ ПРАВЯТ КЕКС НА ПУБЛИЧНИ МЕСТА И ТОВА СЕ ВЪЗПРИЕМА ! БЕЗСРАМНА ТРОТИНЕТКА
5
1
 
10
 
! Отговори
зер преди 1 година
добре е да получат нещо. Напоследък сякаш показното дръзко поведение се приема за нормално, а не бива.